LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Ben daha yazmayacağım bu konuya ben hatırlıyorum ayni icerik o olmasin hadi nasil sakın kaliyorsun bence dalga geçiyorsun gece gece canımı siktiniz. Birde eski konulari neden açıyorsunuz diyorsunuz demek ki açık var.
Yok konu doğruysa aklini başına al 3 tane sabiye yazik. Esim birakmaz zaten diyorsunuz yazik gunah çocuklara yapın durun
Aynen ben de baş başa buluşma hariç aynı konuyu hatirliyorum. Keşke konu adını veya sahibini de hatırlasam...

SAKIN BU İKİ AŞIK ARKANDAN PLAN YAPMASIN KONU SAHİBİ DİKKAT.
ORTADA KALMA 3 ÇOCUKLA.
PEK SEVGİLİ ANNEN NE YAPACAK BAKALIM.

Tam bir üstünüzdeki yorumda aynı konu sahibini destekleyen sizin dediğiniz düşünceler var. Erkek heyecan arıyor olabilir minvalinde... Durum o kadar absürt ki ama hala erkek neyse ama anne diyenler var o daha da absürt

Gördüm. Üzüldüm. Yani başka kadına gider normal çünkü o errrkek ihtiyaçları var demelerini yine bir derece kanıksamıştık ama kendi annelerine eşlerinin sulanmasının normal gelmesine diyecek bir şey bulamadım.

lütfen incitmeden yorum yapın ve kesinlikle fake değil hepsi doğru saflik derken caresizim ben çaresiz kesinlikle annemde suç bulmuyorum bunları ben yasiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim evet 4. çocuğu istedim ama bunları mesajları okumadan önceydi ve yine beni anlamadığımız için bazılarıniz ve diğer anlayan arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim hepinizden Mune Mune yorumlara kapatabilirmsn bide son olarak senin düşüncelerini gormk isterim
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X