- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.577
- 898
- Konu Sahibi Kullaniciadimadiyok
Sevilecek tarafı yokmuş ondandır.
Aynen
"herkes" gayet akilli cikti!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevilecek tarafı yokmuş ondandır.
Nedense bu tür karşı çıkılan işlerde kadınlar normale göre on kat daha fazla hırs ediyor evlenmeyi. Tuhaf.Aynen
"herkes" gayet akilli cikti!
Bir kaç da sevilecek yönünü söyleseyiniz bari.Öncelikle iyi akşamlar
Benim 1,5 yıllık bir sevgilim var. Birbirimizi çok seviyoruz. haftada 1-2 kere fix tartışırız. Aslında ortak yönümüz çok ama bazen fikir ayrılığı çıktığında o da bende kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırız. Ayrıca onun ailesi çok dindar tutucu biz öyle değiliz. Daha önce de biçok kez ayrılmışlığımız var tartışma sonucu. Sevgilimi ailemle tanıştırdım annem beğenmedi sevmedi. ağır başlı ve az öz konuşan biri değil ben ise öyleyim. Kardeşlerim sevmedi. Babam zaten ağrılı olduğunu duyunca şalterleri attı. Ailemden kimse istemiyor evlenmemizi ama biz çok aşığız. Ve o benim için neler neler yaptı. Çok fedakarlıklar yaptı benim için. Ayrı şehirlerde üniversite okuyoruz mesela taa 9 saatlik yolu tepip geliyo ayda 2-3 kez. Diğer bütün arkadaşlarımın sevgilisi 2-3 ayda bi gelirken benimki parasız olduğunda otostop çekti otogarda yattı hatta kaç defa dışarda apartman boşluğunda yattı benim için. Neyse bu sevgilimi ailemden kimse istemediğini de tam anlayabilmiş değilim. Sevgilim geçmişteki her kız arkadaşını aldatmış onla gelecek görmediği ve bırakacağını bildiği için ama benle çok ciddi düşünüyor beni ailesiyle de tanıştırdı. Bazı korkularım da yok değil acaba sadakatsiz olup da geçmişteki gibi beni de aldatırmı diye. Ama kendisi geçmişinden nefret ediyor ve değiştiğini söyleyip şuan aldatmayı çocukluk olarak gören biri. Her neyse bende çok sevmeme rağmen kesin emin değilim ki kim kimden %100 emin olabilir ki zaten. Erkekler değişik yaratıklar. Kızlar sizce herkese inat aşkımı yaşamalı ve Allah nasip ederse evlenmeli miyim yoksa ailemi dinleyip ayrılmalı mıyım?
Kendisini bu konuda öven biri seni zerre düşünmez ileride.Aslında bana biraz "çoğu erkek aldatır ben erkeklerin ortamındayım benden iyi bilmezsin bu devirde benim gibi gözü senden başkasını görmeyen ve vicdanıyla hareket eden birini bulamazsın" vb şeyler diyerek sanki ondan başka iyi insan yokmuş beni kimse sevmezmiş gibi şeyler lanse etti..
Merak etmeyin sizin apartman değildir.Ya ne kadar itici apartman boslugunda yatmismis apartmanimda yatan birini gorsem deli ya da sapik diye ihbar ederim. Bulusacaz diye insanlari rahatsiz etmeyin kimse kimsenin apartman boslugunda yatamz ne sacma bi iliski
Ben neden seviyorum o zaman bence bende bi sorun var..Üzülerek söylemek zorundayım.
Herkes sevmiyorsa bir bildikleri vardır.
Var tabiki: sahiplenici, benim için her şeyi yapar, merhametli, duygusal (göstermemeye çalışıyor ama çok duygusal), zeki, iyi bi kariyeri olacak bi insan, ileri görüşlüBu oglanin hic iyi yonu yok mu?
Aldatmayı coolluk olarak mı görüyorum ? Yok artık! Pardonda ben açıklamalarda geçmişte aldatmış bi sevgilim var ve bana bunu bunu diyor dedim. Benim bu konu yüzünden ne kadar huzursuz ve tereddütlü olduğumu bilemezsiniz. Nerenizden uydurdunuz anlamadım. Yaş konusuna değinince de galiba kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama yazdıklarınız asıl boş beleş şeyler. 1 tanesi bile tutmamış. Eğer ben bu çocukla devam edersem okul biter bitmez evlenicez Allah nasip ederse. Yani ilerde bitirmek istesem bile işler çook daha zorlaşır. Şimdiden bir şeyler yapmalı mıyım siye sordum insanlara sevgili görüş sahibi..Burada bu stil konular açan kişilerin hep yaşlarına -5 koyuyorum ben. Mesela 20 yaşındayım diyen aslında 15, 24'üm diyen 19 falan hatta belki 17. Yazım stillerinden bile anlaşılıyor. Mesela bu kızımız aldatan erkekleri "playboy ve cool" görüyor ve onunla olmasını bir statü göstergesi olarak kabul ediyor bence. Lisede öyleydi çünkü, böyle "şeeder geçerim" diyen tiplerin üstüne kızlar daha fazla düşerdi, "serseri erkeği adam etme" gibi ulvi bir görev üstlendiklerini düşünürlerdi sjsjsj, en sonunda onlar da aldatılıyordu. Bir 5 yıl sonra hepsinin aslında boş beleş tipler olduğunu, peşinden koşmaya değmeyeceğini anlayacaksın sevgili konu sahibi.
Aldatmayı coolluk olarak mı görüyorum ? Yok artık! Pardonda ben açıklamalarda geçmişte aldatmış bi sevgilim var ve bana bunu bunu diyor dedim. Benim bu konu yüzünden ne kadar huzursuz ve tereddütlü olduğumu bilemezsiniz. Nerenizden uydurdunuz anlamadım. Yaş konusuna değinince de galiba kendinizi çok zeki sanıyorsunuz ama yazdıklarınız asıl boş beleş şeyler. 1 tanesi bile tutmamış. Eğer ben bu çocukla devam edersem okul biter bitmez evlenicez Allah nasip ederse. Yani ilerde bitirmek istesem bile işler çook daha zorlaşır. Şimdiden bir şeyler yapmalı mıyım siye sordum insanlara sevgili görüş sahibi..