lütfen bi akıl verin

sondubelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
4
0
36
32
iyi akşamlar.birileriyle paylaşmak istedim lütfen yorum yapın.sevgilimle 2 yıldır beraberiz.beni sevdiğini biliyordum bende onu seviyorum çok şey yaşadık katlandık görmezden geldik hep.ayrı şehirlerde yaşıyoruz.22 yaşındayım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktora gittim kan test istedi.o ise randevu saatımde uyuyormuş saatler sonra sordu önceki akşam sabaha kadar oturup düşünmüş ne olacak diye ondan da uyuyakalmış.ertesi gün tartıştık ona s.git dedim sinirle ve 1.5 gün ne yazdı ne aradı ben bu haldeyken.neyse sonra gene konuştuk ve bugun gene randevum vardı kimyasal gebeliğim varmış bebeğim düştü.randevu saatimi biliyordu ama bu sferde okuldaymış gene saatler sonra geldi sordu bende ayrılmak istedim bu halde beni yalnız bırakmasını kaldıramadım.yalvardı bırakma dedi ama ben kararlı olunca kabul etti ayrıldık.sizce amacı nedir neden böyle yaptı zaten psikolojim berbat bi de bu eklendi

Umursamıyormus seni.
Ayrilmak istediginde ee bir iki yok falan diyip kabul etmis iste.
Seviyor olsa sence uyku bahanesi olabilir mi yalniz birakabilir mi seni o durumda.
Hic dusunme bile bosver

acımasız bir yorum olabilir ama 22 yaşında sevgilinizden çocuk yapıp sonra bir de ondan o çocukla ilgili bir şeyleri merak etmesini mi bekliyorsunuz? benim sevgilim 22 yaşında çocuk desem depar atarak kaçar korkar yahu ne çocuğu? evli falan değilsiniz sizle aman aman ilgilenmesini beklemeyin. sorumluluk alamayacak adamlarla da bu riske girmeyin derim. herkes sevgilisini bilir ona göre hareket eder.

Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte. Ayrıca belki de çocuğun kendisinden olmadığını vs düşündü çünkü ayrı şehirlerdeymişsiniz.

acımasız bir yorum olabilir ama 22 yaşında sevgilinizden çocuk yapıp sonra bir de ondan o çocukla ilgili bir şeyleri merak etmesini mi bekliyorsunuz? benim sevgilim 22 yaşında çocuk desem depar atarak kaçar korkar yahu ne çocuğu? evli falan değilsiniz sizle aman aman ilgilenmesini beklemeyin. sorumluluk alamayacak adamlarla da bu riske girmeyin derim. herkes sevgilisini bilir ona göre hareket eder.

Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte. Ayrıca belki de çocuğun kendisinden olmadığını vs düşündü çünkü ayrı şehirlerdeymişsiniz.
haklısınız planlı bir cocuk olmadı zaten.önemli olan bebeği değil beni merak etmesi olmalı idi bence.cocuğun doğmasını düşünmüyorduk zaten şu an için mümkün değil.başkasından olacağını da düşünmez aramızda öyle bi güven problemi yok.bana da süphelendiğimiz bır hafta çok iyi davrandı ama ne zaman doktora gitsem yanımda telefonla olsun destek vermedi ben bunu aşamıyorum

haklısınız planlı bir cocuk olmadı zaten.önemli olan bebeği değil beni merak etmesi olmalı idi bence.cocuğun doğmasını düşünmüyorduk zaten şu an için mümkün değil.başkasından olacağını da düşünmez aramızda öyle bi güven problemi yok.bana da süphelendiğimiz bır hafta çok iyi davrandı ama ne zaman doktora gitsem yanımda telefonla olsun destek vermedi ben bunu aşamıyorum

işte karşıdaki insanı iyi seçmek gerekiyor.

mesela ben kendi sevgilimi asla düşünemem. Es kaza ben hamile kalsam heralde o dünyanın bi ucuna kaçar ben bi ucuna. ikimiz de hazır olmayız çünkü. Hazır değilmiş demekki orta yolu bulamamış.

Bundan sonrası için lütfen iyi düşünüp karar verin. Sevgiler.

Korkmuş sanırım ama sen en doğrusunu yapmışsın. Boşver seni arayıp sormayanı sen hiç arama

Sevdiğinle ilişki yaşamanı ayıplayacak namus kumkuması değilim. Tek söyleyeceğim var, hamilelik ciddi bir şeydir. Korunun.

Ve de gün sayma gibi yöntemler korumaz.

Barışın. Bir daha hamile kalın. Belki bu sefer onu tam bağlayıp evliliğe ikna edersiniz. Ya da aldırırsınız ne olacak. Korunma diye bişey icat edilmemiş çünkü.

Yorumum sert olacak Kusura bakmayın yahu güzel bacim adamla her halti yiyorsunuz sonra da buralara gelip konu aciyorsuNuz... Ya kimyasal gebelik olmasaydı ne olacaktı aldiracaktiniz dimi. Buraya konu açmayı bildiğine göre korunmayi da bilmen gerekirdi diye düşünüyorum. Erkek arkadaşın da karaktersizmıs işte boşver. Ama önemli olan düşen bebk değil erkek arkadaşının yanında olmaması dimi. Yazik gerçekten çok yazık

Barışın. Bir daha hamile kalın. Belki bu sefer onu tam bağlayıp evliliğe ikna edersiniz. Ya da aldırırsınız ne olacak. Korunma diye bişey icat edilmemiş çünkü.
olayın ciddiyetini algılamamış olup bana af söylebilirsiniz amacım onunla evlenmek kendıme bağlamak falan değil öyle olsa ayrılmazdım değil mi? evet korunma konusunda haklısınız ama küçümser tavırda konuşmayın lütfen

iyi akşamlar.birileriyle paylaşmak istedim lütfen yorum yapın.sevgilimle 2 yıldır beraberiz.beni sevdiğini biliyordum bende onu seviyorum çok şey yaşadık katlandık görmezden geldik hep.ayrı şehirlerde yaşıyoruz.22 yaşındayım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktora gittim kan test istedi.o ise randevu saatımde uyuyormuş saatler sonra sordu önceki akşam sabaha kadar oturup düşünmüş ne olacak diye ondan da uyuyakalmış.ertesi gün tartıştık ona s.git dedim sinirle ve 1.5 gün ne yazdı ne aradı ben bu haldeyken.neyse sonra gene konuştuk ve bugun gene randevum vardı kimyasal gebeliğim varmış bebeğim düştü.randevu saatimi biliyordu ama bu sferde okuldaymış gene saatler sonra geldi sordu bende ayrılmak istedim bu halde beni yalnız bırakmasını kaldıramadım.yalvardı bırakma dedi ama ben kararlı olunca kabul etti ayrıldık.sizce amacı nedir neden böyle yaptı zaten psikolojim berbat bi de bu eklendi
Hamile olduğunu duyunca sorumluluk almak istemedi korku yapacak bir şey kalmayınca da ayrılmak istemedi buradan görünen o

olayın ciddiyetini algılamamış olup bana af söylebilirsiniz amacım onunla evlenmek kendıme bağlamak falan değil öyle olsa ayrılmazdım değil mi? evet korunma konusunda haklısınız ama küçümser tavırda konuşmayın lütfen
Olayı çok ciddi gördüğüm için böyle yazdım. Ya gerçek bir hamilelik olsaydı? Asla küçümsemiyorum.
O zaman aklınızdan çıkarın o adamı. Neden böyle yapmış falan umrunuzda olmasın. Karakterini göstermiş oldu.

Ben üniversitedeyken yurtta bi kız vardı. Memleketinde bir sevgilisi varmış kızla (kızın dediğine göre) zorla birlikte olmuş hamile kalmış kız. (Kız şikayetçi falan olmamış kabullenmiş) Çocuk 20 kız 22 yaşındaydı. Çocuk taa oralardan (doğuda bir şehir) kıza ve bebeğe sahip çıkmaya çalışıyordu. Çalışıp para yolluyordu. Kız ailesinden uzak olduğu için hamile olduğunu söylememiş kimseye. Karnı iyice belli olunca yurtta yayıldı durum. Kız inkâr etti ama yönetim test falan isteyince kız yurttan çıkıp bir ev tuttu. Sonra durum ailesine intikal etmiş babası sahip çıkmış kıza çocuğu doğurmuş evlatlık vermişler söylentilere göre. Sizin derdinizi okuyunca o kız canlandı gözümde. Ne kadar üzücü bir durum bu. Allah kimsenin başına vermesin. Bebek o kadar güzel birşey ki böyle evlilik dışı veya haketmeyen adamlarla olması beni çok üzüyor..

Size gelince de siz ne kadar suçluysanız sevgiliniz daha da suçlu. Kaldıramıcağı yükün altına girmemeliydi. Erkekliğin gerçekten 10’da 9’u kaçmak heralde.

22 yaşındaki adam çocuk sorumluluğunu alamaz evet ama o çocuk zaten doğmayacaktı. En azından sevdiği kızın yanında olup ona bu süreçte destek olmalıydı, bunun için bile yeterince olgun değilmiş.

Sonuç olarak çocuk doğsa da doğmasa da ihale daima kadına kalıyor. Çocuğu aldırırsın/düşürürsün adam destek olmaz, çocuğu doğurursun ve adam yine destek olmaz. Bu yüzden korunmak çok önemli.

Bekarken hamile kalmayı dert etmiyorsunuz adamın ilgisizliğini mi dert ediyorsunuz
Pes ..

Sevgiliniz ne kadar umursamaz sorumsuz ise siz de bir o kadar öylesiniz şu yorumunuzdan çıkan sonuç bu.. Bebek nedir size göre oyuncak mı, yoksa oyuncak bir bebek mi? Yok bebeği değil beni düşünmeliydi, yok çocuğun doğmasını düşünmüyorduk filan.. Ne vicdansız bir yorumdur bu...

Sana abla tavsiyesi altından kalkamayacağın işe girişme..

Umursamıyor düşünmüyor filan demicem..
şöyle bir durum var sen hamile kalıyorsun daha evli değilsiniz,bu çocuk okuyor.. haliyle ne yapıcam diye kara kara düşünmüş olabilir.
Herşey ani olmuş sanırım. Tamam yanında olmalıydı ama belki de korktu.
Zaten eğer değer vermeseydi neden yalvarsın sonradan?yaşlar kaç?

Back
X