- Konu Sahibi Rainrain94
Selam hanımlar ben 8 yıllık evliyim 1 ve 7 yaslarında 2 oglum var ama kocamın bana olan davranıslarından artk sıkıldım öyle dövme sövme falan tabiki yok ama benimle iletisimi de yok. İsınden dolayı zaten 1 gece evde 1 gece yok o evde oldugu gece de yarm saat tuvalette yarm saat banyoda 1 saat balkonda telefon sigara geri kalan zamanda da tv karsısında tamam bitti gitti. Asıl mesele ye gelelim kalbimi kırar ve asla kırdıgını dusunmez ozur dilemez ne varki bunda der ben bi kere bile kocama nazlanamadım konusmasam aynı evin icinde 2 yabancı gibi konuşmaz ama buyuk oglum etkileniyor haliyle anlyor cocuk bende gidip konusuyom utanmasa benden cicek beklicek yani bildiginiz prenses erkek. Ama benim de bi kadınlık gurum var oksanması gereken saclarım var ben bi kere bile yatağımı ayırmadm o suanda konusmuyoruz diye gitti oglumla uyuyor beni kırıp bide bana trip atıyor ben cok cabuk gönlü alınacak bir insanım ama onu bile yapmıyor ben bu adama nasl davranmalıyım umursamadm bi kere yemin ederim 15 gun küs kaldı benimle en sonunda aldm karsıma uzun uzun konustum agladm zırladm isyan ettim oyle barıştık ama ikinci cocuktan sonra aglayıp isyan etcek zaman bulamıyorum. Ben bi kere bilmem ki hadi suraya gezmeye gidelim dedigini haftasonunu balkonda sigara icerek arbasnı yıkayarak gecirse ondan mutlusu yok ama ben kocamla cocuklarımda biseler yapmak gezmek istiyorum onun umrunda degil yani artk bu soruna nasl bir cozum bulmalıyım bilmiyorum.