Çok sağolun inşallah önemli birşey değildirAnksiyete bozukluklarından herhangi biri olabilir, muhtemelen atak geçiriyorsunuz.
Hemen bir psikiyatra gidin, erkenden harekete geçerseniz bir sorun varsa daha çabuk halledilir. Çok geçmiş olsun.
Evet kalp atisim hızlanıyor hayır ilaç kullanmiyorumCarpinti hissi geliyor derken kalp atisiniz hizlaniyor mu?
Herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Bende terleme kizarma yok aksine kanım çekiliyor sanki ruh gibi oluyorumPanik atağa benziyor ben de çarpıntı terleme titreme elim ayağım boşaliyor kıpkırmızı oluyorum maalesef panik atak olduğumu öğrendim
Kan tahlili ile degerlerinize baktirin bir de kalp doktoruna gidin kalbinizde sorun yoksa buyuk ihtimal zaten o da sizi psikiyatra yonlendirir. Gecmis olsun.Evet kalp atisim hızlanıyor hayır ilaç kullanmiyorum
Kan degerlerim hep düşük zaten 2 gün önce baktirdimKan tahlili ile degerlerinize baktirin bir de kalp doktoruna gidin kalbinizde sorun yoksa buyuk ihtimal zaten o da sizi psikiyatra yonlendirir. Gecmis olsun.
O zaman gerekli tedaviye baslayin gitmisken kalp doktoruna gorunmeyi de ihmal etmeyin.Kan degerlerim hep düşük zaten 2 gün önce baktirdim
Siz kalbimle alakali olduğunu mu düşünüyorsunuzO zaman gerekli tedaviye baslayin gitmisken kalp doktoruna gorunmeyi de ihmal etmeyin.
TsklerÖnce bir kalp ve beyin uzmanına görünmenizi öneririm
Olur olmadik yerde sebepsiz kalp atisiniz hizlaniyorsa bir kalp doktorunun gormesi gerekmez mi? Iciniz rahat etmis olur en azindan.Siz kalbimle alakali olduğunu mu düşünüyorsunuz
Neden suphelendiniz böyle dediniz acabaDr a gidin vakit kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?