- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yok bozuk değil ilk yaptigimda böyle değildi yani bozuk dediginz yer sonradan suzuldugu için böyle oldu ama çizgi vardı kurudukça böyle olduNormalde ikinci cizgi silik cikinca pozitif demek oluyor ama bu bozuk gibi geldi.Bence bi daha yap ya da hastaneye git kan ver.
Bozuk değil belirtti yukaridadaİlk test bozuk
İkincisinde de ben çizgi göremedim
Ilk idrarda hcg oranı yüksek çünkü yarın alıp cuma yapicam Ama sizdende görüş almakistedimmİlk idrar olmasının nasıl bir avantajı var bilmediğim?
Bekleyen testten artık doğruluk kontrolü yapılmaz zaten, ama pozitife benziyor şu haliyle.
ikinci testte de belli belirsiz bir çizgi var gibi.
Bir tane daha yapın bu kadar acilse.
Istemiyorsanız bakmazsınız bukadar kırıcı olmayın lütfenBu nedir Allahaşkına? Yok ilk idrar değil, yok süzüldüğü için böyle oldu.
Tamam burası derdini paylaşma platformu da bu kadar özelinize de gerek yok.
Buraya fotoğraf yükleyene kadar gidin bir kan tahlili yaptırın.
Ben sizin tam tersinize konunuzun burdan taşınmasını uygun buluyorum, çünkü derdinizi değil af buyrun idrarlı test çubuğunuzu paylaşmışsınız. Bir de acil bakın duyurusuyla...
Aslında ilkinde çizgi koyulasmis yani benim anlamak istedigim tek benmi görüyorum diye konu acmistim ve sizinde görüşlerinizi istedimBir tane daha yapsanız?
Birinci hakkında yorum yapmak zor.
İkincide çok hayali bir çizgi var gibi ama ona bakıp umutlanmak doğru olmaZ
Başlık acil olunca önemli bir dert var zannedip bakmış bulundum.Istemiyorsanız bakmazsınız bukadar kırıcı olmayın lütfen
Neyse tamam lütfenBaşlık acil olunca önemli bir dert var zannedip bakmış bulundum.
Niye kırıldığınızı da anlayamadım. Size hakaret etmedim. Bence biraz özeleştiri yapın.
Neden pekiKesinlikle yok.
Ilk test bozuk yada cok beklemis.2.dede tek cizgi varNeden peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?