Lütfen bi bakın acilll

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Lütfen konum bi müddet burda kalabilirmi farklı bakisacisi yorumlara ihtiyacmm var adminler lütfen azcik kalsin burda daha çok bilgiye sahip olacağım hanımlar üstteki test bu sabah ilk idrarla ile yapildi ama test bozuk değil sadece suzuldugu için böyle oldu alttakide pazartesi yapıldı ama ilk idrar değil onda çok hafif var ama ben görüyorum elimde bi bakarmısınız sizde goruyomusnz koyuluk varmi nolur bi yardımcı olur bayanlar

Normalde ikinci cizgi silik cikinca pozitif demek oluyor ama bu bozuk gibi geldi.Bence bi daha yap ya da hastaneye git kan ver.

İlk idrar olmasının nasıl bir avantajı var bilmediğim?
Bekleyen testten artık doğruluk kontrolü yapılmaz zaten, ama pozitife benziyor şu haliyle.
ikinci testte de belli belirsiz bir çizgi var gibi.
Bir tane daha yapın bu kadar acilse.

Normalde ikinci cizgi silik cikinca pozitif demek oluyor ama bu bozuk gibi geldi.Bence bi daha yap ya da hastaneye git kan ver.
Yok bozuk değil ilk yaptigimda böyle değildi yani bozuk dediginz yer sonradan suzuldugu için böyle oldu ama çizgi vardı kurudukça böyle oldu

Ilk idrarda hcg oranı yüksek çünkü yarın alıp cuma yapicam Ama sizdende görüş almakistedimm

Bu nedir Allahaşkına? Yok ilk idrar değil, yok süzüldüğü için böyle oldu.
Tamam burası derdini paylaşma platformu da bu kadar özelinize de gerek yok.
Buraya fotoğraf yükleyene kadar gidin bir kan tahlili yaptırın.
Ben sizin tam tersinize konunuzun burdan taşınmasını uygun buluyorum, çünkü derdinizi değil af buyrun idrarlı test çubuğunuzu paylaşmışsınız. Bir de acil bakın duyurusuyla...

Bir tane daha yapsanız?
Birinci hakkında yorum yapmak zor.
İkincide çok hayali bir çizgi var gibi ama ona bakıp umutlanmak doğru olmaZ

Istemiyorsanız bakmazsınız bukadar kırıcı olmayın lütfen

Bir tane daha yapsanız?
Birinci hakkında yorum yapmak zor.
İkincide çok hayali bir çizgi var gibi ama ona bakıp umutlanmak doğru olmaZ
Aslında ilkinde çizgi koyulasmis yani benim anlamak istedigim tek benmi görüyorum diye konu acmistim ve sizinde görüşlerinizi istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…