Lütfen bi bakın. siz olsanız ne yapardınız ?

Bana olan ilgisi alakası ne bilim üzerime titreyişi bi dediğimi iki etmemesi iyiyken iyi bi sorun yok. Bi de aldatma yalan söyleme huyu yok diye hep sabrettim
karaktersiz deyişi hakaretleri ile bayağı bir üzerinize titremiş, kendini şimdi belli etti, sanırım ailenizin durumu iyi, bunun için size gelmiş olmasın

çok çirkin, sizi yıpratasına izin vermeyin, uzak tutun kendinizi, konu açacak kadar önemsemişsiniz bu adamı yazık
Ben okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Ama burdaki yorumlar emin olun gözümü açmamı sağladı. Ben ne yapmışım diye sorgulamaya başladım ve en azından şuan kendimi suçlamıyorum.

Kendimi suçlu hissetmem için her türlü hakareti etti bana 50 liranın lafını yapıyormuşum ama mesele o değil ben zaten lafını yapan biri olsam ailemden gizli arabamı senin altına vermem. 50 lira vermedim diye benimle bi gelecek göremiyormuş verdiğim emeklere üzülüyorum.
Umarım barışmayı dusunmuyosundur bu adamla 30 yaşına gelmiş senin arabani kullanıyor bide utanmadan benzin parası istiyor pes valla pes diyorum sadece kaç uzaklaş arkana bile bakma enayimisin bacım araba bu ya bi kaza yapsa suçlu sen olursun benden soylemesi

Ben okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Ama burdaki yorumlar emin olun gözümü açmamı sağladı. Ben ne yapmışım diye sorgulamaya başladım ve en azından şuan kendimi suçlamıyorum.
yakın bir arkadaşımın benzer bir durumu oldu ve o adamla evlendi, sonrası hayatında yaşamadığı kadar kötü günler yaşadı,o sebeple konunuzla ilgilendim, gelip çok ağlardı, evliliklerinde duygusal bir paylaşımları dahi olmadı, olamadı, ona çok üzülmüştüm

karaktersiz deyişi hakaretleri ile bayağı bir üzerinize titremiş, kendini şimdi belli etti, sanırım ailenizin durumu iyi, bunun için size gelmiş olmasın
Bu zamana kadar bunu hiç belli etmedi ki taki dünkü benzin muhabbetine dek..
Pompacıya 100 dedi hayır 50 dedim bende cebinde parası olmasına rağmen bana ödetmeye çalıştı. 50 ben verdim 50 kendisi. Sonra da tartışma yaşandı işte

Bu zamana kadar bunu hiç belli etmedi ki taki dünkü benzin muhabbetine dek..
Pompacıya 100 dedi hayır 50 dedim bende cebinde parası olmasına rağmen bana ödetmeye çalıştı. 50 ben verdim 50 kendisi. Sonra da tartışma yaşandı işte
ailenizin durumu iyi sanırım?

Neye sucluyorsun kendini anlamadım kazık kadar adam çalışmayı bilememiş de hem senin arabanla hava atıyor gezip tozuyor bide seni mı suçluyor boşversene aklını peynir ekmekle yemediysen barışır kendini maddi olarak kullandirmaya devam edersen omur boyu çalışır didinir bu adamı doyurmaya uğraşırsın

yakın bir arkadaşımın benzer bir durumu oldu ve o adamla evlendi, sonrası hayatında yaşamadığı kadar kötü günler yaşadı,o sebeple konunuzla ilgilendim, gelip çok ağlardı, evliliklerinde duygusal bir paylaşımları dahi olmadı, olamadı, ona çok üzülmüştüm
Ben şimdiden hergün ağlıyorum sadece hakaret etse iyi küfür bile ediyor benim ona saygısızlığım olmadı halde çünkü alışmış bu adam böyle değişmedi değiştiremedim

Evliliği düşündüğüm sevgilim tarafından her hafta belli belirsiz sebepten dolayı terkediliyorum. Sonra sevgimize yenik düşüp tekrar bir araya geliyoruz. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Çocuk değiliz ben 26 o ise 30 yaşında. Maddi sebeplerden dolayı beni gelip isteyemiyor. Öyle ki dışarı çıkıp bişeyler yapacak paramız dahi yok. Durumu çok iyiyken elindeki avucundakini kötü bi olay yüzünden batırmış. En tepeden en aşağıya düşmüş. Bende yoruldum artık bu durumdan. 5 aydır sabrediyorum. Ordan para gelecek, az daha bekle burdan para gelecek. Gelen giden bişeyde yok. E benimde çalışmamı istemiyor. Bende ailemin eline bakıyorum. Olan parasıyla bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde öyle bi sürece girdik ki altında ki araba bile benim arabam 5 aydır ailemden gizli arabamı kendi arabası gibi kullanıyor. Tamam ona da lafım olmadı hiç bir zaman ama dün ilk defa benden benzin parası istedi. Benimde artık zoruma gitmeye başladı evet param var ama bende durmayan bi araba için kalkıpta benzin parası vermek kanıma dokundu. Kanıma dokunan şeyde bana emrivaki yapıp pompacıya 100 lira demesiydi sonuçta benim param değildi o para. Çalışsam benim kazancım olsa gam yemem ama daha nişanlım değil ailem bilmiyo ayrıca çalışmama izin vermiyo ama benim arabama benim benzin koymam zoruma gitti. 50 lirasını verdim gerisini o verdi. Ve bana dedi ki bana üç kuruşun lafını yapan insanla ben yol yürüyemem allah yolunu açık etsin diyip arabanın anahtarını fırlatıp atıp gitti. Öyle zoruma gitti ki ben herşeyi göze alıp arabamı sana aylarca vermişim 50 lira benzin koymadım diye ben paranın hesabını yapar oldum. Beni suçluyor. kızlar siz olsanız ne yaparsınız. Hakaretler etti bana sonra da engelledi her yerden. Kafayı yicem. Kendimi suçluyorum. :kızgın:
Öyle adamdan hayır gelmez,evlenince de ona siz bakarsınız bu gidişle. Utanmadan trip atmış birde. Sakın lafına bakıp da çalışmamazlık yapmayın, bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar önemli birşey yok. Sizi sömürüyor resmen sakın izin vermeyin sakın. Ayrılın gitsin. bu adamla olmaz

Neye sucluyorsun kendini anlamadım kazık kadar adam çalışmayı bilememiş de hem senin arabanla hava atıyor gezip tozuyor bide seni mı suçluyor boşversene aklını peynir ekmekle yemediysen barışır kendini maddi olarak kullandirmaya devam edersen omur boyu çalışır didinir bu adamı doyurmaya uğraşırsın
Ömür boyu o çalışıp didinip bana bakacaktı güya. Her yerede borcu harcı var. Evlerine bin küsür para için haciz gelecekti. Ben hala düğün diyorum söz nişan diyorum.

Ben şimdiden hergün ağlıyorum sadece hakaret etse iyi küfür bile ediyor benim ona saygısızlığım olmadı halde çünkü alışmış bu adam böyle değişmedi değiştiremedim
Hemen ayrılın o adamdan ilerle emin olun evlenirseniz dövecektir de sizi. Acilen ayrılın, bulmuş sizin gibi fedakar insanı, hem çalışma diye pasifleştirmeye çalışıyor, hem suçlu hem güçlü tavırlar. Zerre kadar aklınız varsa çıkarın hayatınızdan

Umarım barışmayı dusunmuyosundur bu adamla 30 yaşına gelmiş senin arabani kullanıyor bide utanmadan benzin parası istiyor pes valla pes diyorum sadece kaç uzaklaş arkana bile bakma enayimisin bacım araba bu ya bi kaza yapsa suçlu sen olursun benden soylemesi
Aynen öyle birine çarpsa suçlu sizsiniz

Ömür boyu o çalışıp didinip bana bakacaktı güya. Her yerede borcu harcı var. Evlerine bin küsür para için haciz gelecekti. Ben hala düğün diyorum söz nişan diyorum.
Geçsin bu ayakları yani anlarım eyvallah dersinki benim üzerinde para yok bi 20 lira verirmisin benzin alayım kötü niyet aramazsin ama ne demek 100 lira bide sana değil pompaciya resmen kullaniliyosun resmen sandi ki sen hayır demeden vereceksin bana baksana sen ne diye evde yatağa mahkum gibi duruyorsun uyan bacım uyan nikahlı kocan beş çocuğuna rağmen terketmedi seni ne bu ya bırak Allah aşkına karaktersiz senmiymissin yani insan arabasını kullandığı sevgilisine benzin parasimi ödetir üzgünüm ama o senin bu saf tarafını kullanmak için barışmış senle hem arabanı almış hem paranı somurcek ne uzuluyosunki sen hayır yap çoluk çocuk sevindir hemde tıkılıp kalma o evde çık git dışarıya keyfine bak

Geçsin bu ayakları yani anlarım eyvallah dersinki benim üzerinde para yok bi 20 lira verirmisin benzin alayım kötü niyet aramazsin ama ne demek 100 lira bide sana değil pompaciya resmen kullaniliyosun resmen sandi ki sen hayır demeden vereceksin bana baksana sen ne diye evde yatağa mahkum gibi duruyorsun uyan bacım uyan nikahlı kocan beş çocuğuna rağmen terketmedi seni ne bu ya bırak Allah aşkına karaktersiz senmiymissin yani insan arabasını kullandığı sevgilisine benzin parasimi ödetir üzgünüm ama o senin bu saf tarafını kullanmak için barışmış senle hem arabanı almış hem paranı somurcek ne uzuluyosunki sen hayır yap çoluk çocuk sevindir hemde tıkılıp kalma o evde çık git dışarıya keyfine bak
Onsuz dışarı adımımı attırmazdı kuaföre bile gidemezdim onsuz o kadar seviyo kıskanıyo düşünün yani... neler çektim neler ama seviyo sandım gerçekten camdan dışarı kafamı çıkarmadım yine de karaktersiz ben oldum

Sen kurtulmuşsun daha ne istiyorsun , adamın parası yok ama senin arabayı kullanıyor paşam bide trip atıyor. Karektersiz bir adammış hazır gitmiş sakın kabul etme .

Onsuz dışarı adımımı attırmazdı kuaföre bile gidemezdim onsuz o kadar seviyo kıskanıyo düşünün yani... neler çektim neler ama seviyo sandım gerçekten camdan dışarı kafamı çıkarmadım yine de karaktersiz ben oldum
Bence sen kendi kendini yemekten vazgeç artık kabullen hatta dedim ya git hayır yap

"Gel "dese gidersin!!!
Neyin aklını yaşıyorsunuz ya.resmen kan emici sülük işte. Bence erkek vasıflarını taşımıyor bile parazit

Back
X