Lütfen bi bakın. siz olsanız ne yapardınız ?

Onsuz dışarı adımımı attırmazdı kuaföre bile gidemezdim onsuz o kadar seviyo kıskanıyo düşünün yani... neler çektim neler ama seviyo sandım gerçekten camdan dışarı kafamı çıkarmadım yine de karaktersiz ben oldum

Aferim size. Bravo. O kadar sevmiş yani sizi di mi? Sevginin ölçüsü de budur zaten.

Konu başlığına göre yazıyorum: Ben olsam böyle bir adama artık dönüp selam bile vermezdim. Hem hiç birşeyim değil hem de beni resmen sömürüyor.
Lütfen aklınızı başınıza alın.

Onsuz dışarı adımımı attırmazdı kuaföre bile gidemezdim onsuz o kadar seviyo kıskanıyo düşünün yani... neler çektim neler ama seviyo sandım gerçekten camdan dışarı kafamı çıkarmadım yine de karaktersiz ben oldum

Vay be
41 yaşıma geldim, hiç bu kadar çok sevilmedim.
Beni hep kuaföre tek başıma gönderdiler bütün sevgililerim, kocam...

Vah geçen ömrüme

Hayır sevdiğinden kısıtlamıyordu sizi, kişi kendinden bilir işi ondan kısıtlıyordu. Sevgi ölçütünüz ne tuhaf ya. Bi insan nasıl başkası tarafından kısıtlanmayı sevgi ölçütü görür aklım almıyor.

Kişi kendinden bilir işi derken

Şimdi şöyle örnekle anlatayım. Bir tanıdığım eşini önceden kısıtlamazdı sonra eşini aldattı ve hiçbir yere göndermemeye başladı, yani kendi yaptığı şeyi eşinin de yapacağını düşündüğü için. Ve bu durumu çok kişide gördüm. Kendi çirkin potansiyellerini gördükleri için eşlerini kısıtlıyorlar.
Ben neden eşim olmadan kuaföre gitmeyeyim? Ya da neden dışarı adım atamayayım? Köle mi geldim bu dünyaya.
İnsan kendine ne kadar güvenirse inanın karşısındakine de o kadar güvenir.

Hata yapıyorsun,farkında degılsın,senı her turlu kısıtlamasını sevgı sanıyorsun,onunla evlı oldugunu bır dusunsene,evden cıkmayacaksın,bakkala gıdemeyeceksın,soyle rahatca arkadasınla bulusamayacaksın,boyle uzar gıder bu...Evlilik yapısık yasamak degıl kı.Kendıne ne yapıyorsun farkındamısın?
Calısıp calısmayacagının kararını, bır baskasının ıkı dudagı arasından cıkacak soze bırakmamalısın...:KK4:

Kendimi suçlu hissetmem için her türlü hakareti etti bana 50 liranın lafını yapıyormuşum ama mesele o değil ben zaten lafını yapan biri olsam ailemden gizli arabamı senin altına vermem. 50 lira vermedim diye benimle bi gelecek göremiyormuş verdiğim emeklere üzülüyorum.
Kendini neden suçlu hissediyorsun anlamış değilim? Çalışmıyorum diyorsun, ailenin parasıyla onu krallar gibi geçindiriyorsun ve yine ailenin 50 TL si ile benzin koyuyorsun ve yüzsüz gibi 50 daha istiyor. Ay yazarken sinirlerim tepeme çıktı. Bu nasıl bir insan. Aynısını kadın yapsa, adamın parasını yiyiyor diye yafta yapıştırılır. Bunu bir de adam yapıyor.

Böyle bir insanla evlenmeyi mi düşünüyorsun?? Şaka mısın??? Yarın öbürgün sürekli sürekli para isteyecek ve sen de artık bunalmış bir şekilde Hayır diyeceksin. Çocuğun olsa bile yine de sizi ortada bırakıp gidecek. Görünen köy kılavuz istemez. Ve bizzat yakınımda şahit olduğum bir durum. Kirayı kızın ailesi ödüyor, çocukların okul masrafları kızın ailesinde, mutfak masrafları keza öyle. Ve bu arsız insan üstüne üstlük karısının altınlarını zorla alıp bozdurup yiyor. Kadın vermeyince de dövüyor. Örnek olsun!!! Ders çıkar lütfen.
Ailen bu durumu bilse seni asla ve asla ona vermez. Sokağa bile çıkarmaz bir süre.
Radikal bir karar alıp, bütün numara, sosyal medya hesapları vs ne varsa kapatıyorsun. Olur da sana bir şekilde ulaşırsa da ölü taklidi yap :)

Uzun oldu kusura bakma ama çok sinir bozucu bir durum. Kendini asla suçlu hissetme. O adam olsun önce.

Beraberken de öyle zamanlar oluyor ki üzerime titreyip bir bebekmişim gibi davranıyor. Nasıl böyle çift kişilikli olabiliyor anlamıyorum. Seviyo mu sevmiyo mu herşey belirsiz

Bunlar işin makyajı canım benim. O günler makyajlı, para olmadığı gün orjinal hali. Boyaya kanma. Seni takipteyim :) sakın ola barışmayasın!!!
Barışırsan surda emek verip okuyup üzülüp düşünüp üstüne bir de yorum yazarak yorduğum parmaklarımın hakkını helal etmem :)

Evet ondan her ayrıldığımda üzüntümden evden hatta yataktan çıkmadığımı biliyor. Çünkü tek bi arkadaşımı bile bırakmadı etrafımda herkese bi kulp taktı beni hepten kendine muhtaç etti onunla yer onunla içer onunla her yere gider oldum. Şuanda da yalnız kaldığımı biliyor. Ne duruma düşürmüşüm kendimi değil mi seviyorum diye...
İlk fırsatta dostum dediğin insanlarla iletişime geç, arayı düzelt. Onlarla gez toz ye iç. En kısa zamanda da ya KPSS ye hazırlan ya da mimarlık ofisleri ile görüş. Hayatına yön ver. Saf mısın allasen. Allah bilir kıyafetlerine de karışmıştır. Git hemen alışveriş yap. Saçlarına bakım yaptır. Yalnız bile olsan git bulunduğun yerdeki en güzel kafeye ve kahve iç tatlı ye gez toz kendine gel :)

Bunlar işin makyajı canım benim. O günler makyajlı, para olmadığı gün orjinal hali. Boyaya kanma. Seni takipteyim :) sakın ola barışmayasın!!!
Barışırsan surda emek verip okuyup üzülüp düşünüp üstüne bir de yorum yazarak yorduğum parmaklarımın hakkını helal etmem :)
Yanımda olacak birilerine öyle çok ihtiyacım var ki yalnızlıktan boşluktan dönersem dönerim bu da asrın hatası olur :kızgın:

İlk fırsatta dostum dediğin insanlarla iletişime geç, arayı düzelt. Onlarla gez toz ye iç. En kısa zamanda da ya KPSS ye hazırlan ya da mimarlık ofisleri ile görüş. Hayatına yön ver. Saf mısın allasen. Allah bilir kıyafetlerine de karışmıştır. Git hemen alışveriş yap. Saçlarına bakım yaptır. Yalnız bile olsan git bulunduğun yerdeki en güzel kafeye ve kahve iç tatlı ye gez toz kendine gel :)
Saçımda ki kaynaktan gözümdeki lense kadar hatta tırnaklarımda ki proteze kadar karıştı. Sadece kıyafet olsa keşke
Nasıl da anladınız...

Kendini neden suçlu hissediyorsun anlamış değilim? Çalışmıyorum diyorsun, ailenin parasıyla onu krallar gibi geçindiriyorsun ve yine ailenin 50 TL si ile benzin koyuyorsun ve yüzsüz gibi 50 daha istiyor. Ay yazarken sinirlerim tepeme çıktı. Bu nasıl bir insan. Aynısını kadın yapsa, adamın parasını yiyiyor diye yafta yapıştırılır. Bunu bir de adam yapıyor.

Böyle bir insanla evlenmeyi mi düşünüyorsun?? Şaka mısın??? Yarın öbürgün sürekli sürekli para isteyecek ve sen de artık bunalmış bir şekilde Hayır diyeceksin. Çocuğun olsa bile yine de sizi ortada bırakıp gidecek. Görünen köy kılavuz istemez. Ve bizzat yakınımda şahit olduğum bir durum. Kirayı kızın ailesi ödüyor, çocukların okul masrafları kızın ailesinde, mutfak masrafları keza öyle. Ve bu arsız insan üstüne üstlük karısının altınlarını zorla alıp bozdurup yiyor. Kadın vermeyince de dövüyor. Örnek olsun!!! Ders çıkar lütfen.
Ailen bu durumu bilse seni asla ve asla ona vermez. Sokağa bile çıkarmaz bir süre.
Radikal bir karar alıp, bütün numara, sosyal medya hesapları vs ne varsa kapatıyorsun. Olur da sana bir şekilde ulaşırsa da ölü taklidi yap :)

Uzun oldu kusura bakma ama çok sinir bozucu bir durum. Kendini asla suçlu hissetme. O adam olsun önce.
Olur mu öyle şey burada ne kadar çok şey yazılıp ne kadar çok yorum yapılırsa kendimi o kadar iyi hissediyorum inanın..
Gerçekten boşlukta ve yalnz hissediyorum kendimi hala bi şekilde bi yerlerden salak gibi takip etmeye çalışıyorum beni engellemesine rağmen nasıl vazgeçicem bu alışkanlığımdan bilmiyorum

Surekli ayrılıyorsa sıkılmstr emn ol... Bir ARAYA gelmeynn... Cokta dusunme Kafanı baska seylerle mesgl et.. Ve bu sure içinde Iletisime gecme seviyorsa Doner Ztnnn

Surekli ayrılıyorsa sıkılmstr emn ol... Bir ARAYA gelmeynn... Cokta dusunme Kafanı baska seylerle mesgl et.. Ve bu sure içinde Iletisime gecme seviyorsa Doner Ztnnn
Sıkılmıştır diyosunuz da her defasında da günler sonrasında kendi beni arıyor. Gerçekten senle de sensizde olmuyor. Sevgim ağır basıyo diyo şaştım kaldım işin içinden çıkamaz oldum napmaya çalışıyo bu adam anlamadım

Back
X