Konu sahibi sırf sana cevap yazmak için sonunda hesap açtım.
Bu yaşadıklarının çok benzerini yaşadım çok detay veremiycem ama yaklaşık 5yıllık bi ilişkide hem maddi hem de manevi olarak kullanıldım. Etrafımda hiç bir arkadaşım kalmadı okula gidemedim doğru düzgün bütün bunları da ilişkiye o kadar yedirdi ki herşeyi bana aşık olduğu ve benle olmak istediği için yaptığına inandım.
Sonunda cesaretimi toplayıp ayrıldım, aylarca yalvardı bir kere bile dönüp bakmadım şimdi yıllardır olmadığım kadar mutluyum yine arkadaşlarım var hayatımı düzene soktum çok mutlu ve sağlıklı bir ilişkim bile var ve paramı kendime harcayabiliyorum sonunda.
Sana tavsiyem sakın ama sakın barışma, ayrılınca insan iyi günleri hatırlayıp barışmak istiyor bu yanılgıya düşme senden aldıklarını düşün. Eski arkadaşlarınla buluş, alışverişe çık, imkanın varsa bir kursa yazıl. Emin ol birkaç aya ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıycaksın. Ve emin ol dışarda seni kıstlamadan ve üzmeden sana aşık olacak birçok erkek var. Ne derse desin ne sözler verirse versin sakın geri dönmesine izin verme, sen hayatında böyle negatif bir bileşeni haketmiyorsun unutma.