Lütfen bi bakın. siz olsanız ne yapardınız ?

Anahtarı fırlattı attı o benzin muhabbetinden sonra bi de üzerine msjlarla hakaret etti ben ne hayaller kuruyodum şu yaşattıklarına bak. Öyle zoruma gitti ki yaptığı.
ne hayali kuruyordunuz sorması ayıp?bir biz bulamadık sizin gibisini gerçekten. bu kadar mı değeriniz yok kendi gözünüzde? aileniz hiç mi sevmedi sizi böyle adamların bir yudum sevgisine muhtaçsınız?

Konu sahibi sırf sana cevap yazmak için sonunda hesap açtım.
Bu yaşadıklarının çok benzerini yaşadım çok detay veremiycem ama yaklaşık 5yıllık bi ilişkide hem maddi hem de manevi olarak kullanıldım. Etrafımda hiç bir arkadaşım kalmadı okula gidemedim doğru düzgün bütün bunları da ilişkiye o kadar yedirdi ki herşeyi bana aşık olduğu ve benle olmak istediği için yaptığına inandım.
Sonunda cesaretimi toplayıp ayrıldım, aylarca yalvardı bir kere bile dönüp bakmadım şimdi yıllardır olmadığım kadar mutluyum yine arkadaşlarım var hayatımı düzene soktum çok mutlu ve sağlıklı bir ilişkim bile var ve paramı kendime harcayabiliyorum sonunda.
Sana tavsiyem sakın ama sakın barışma, ayrılınca insan iyi günleri hatırlayıp barışmak istiyor bu yanılgıya düşme senden aldıklarını düşün. Eski arkadaşlarınla buluş, alışverişe çık, imkanın varsa bir kursa yazıl. Emin ol birkaç aya ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıycaksın. Ve emin ol dışarda seni kıstlamadan ve üzmeden sana aşık olacak birçok erkek var. Ne derse desin ne sözler verirse versin sakın geri dönmesine izin verme, sen hayatında böyle negatif bir bileşeni haketmiyorsun unutma.

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor af edersin ama bi tür jigololuk değilmi yaptığı. ? Cinsel anlamda demiyorum kesinlikle ama senin paranı yiyor ve bide trip yapıyor... evet çok aşık çok inandırıcı. .. sende herdefasinda affettigin için haftaya yine aynısı olur, bu arada nerden geciniyor bu 30 yaşındaki kazık kadar adam?

Konu sahibi sırf sana cevap yazmak için sonunda hesap açtım.
Bu yaşadıklarının çok benzerini yaşadım çok detay veremiycem ama yaklaşık 5yıllık bi ilişkide hem maddi hem de manevi olarak kullanıldım. Etrafımda hiç bir arkadaşım kalmadı okula gidemedim doğru düzgün bütün bunları da ilişkiye o kadar yedirdi ki herşeyi bana aşık olduğu ve benle olmak istediği için yaptığına inandım.
Sonunda cesaretimi toplayıp ayrıldım, aylarca yalvardı bir kere bile dönüp bakmadım şimdi yıllardır olmadığım kadar mutluyum yine arkadaşlarım var hayatımı düzene soktum çok mutlu ve sağlıklı bir ilişkim bile var ve paramı kendime harcayabiliyorum sonunda.
Sana tavsiyem sakın ama sakın barışma, ayrılınca insan iyi günleri hatırlayıp barışmak istiyor bu yanılgıya düşme senden aldıklarını düşün. Eski arkadaşlarınla buluş, alışverişe çık, imkanın varsa bir kursa yazıl. Emin ol birkaç aya ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıycaksın. Ve emin ol dışarda seni kıstlamadan ve üzmeden sana aşık olacak birçok erkek var. Ne derse desin ne sözler verirse versin sakın geri dönmesine izin verme, sen hayatında böyle negatif bir bileşeni haketmiyorsun unutma.
Beni de inandırdı sevgisine aşkına... yeri geldi gözyaşı döktü karşımda beni kaybetmemek için ama sonuç yine aynı küfürler hakaretler 5 ayda 15 kere ayrılıp barıştık belki de. Öyle yoruldum öyle yıprandım ki saçlarımda beyaz yoktu yemin ederim stresten üzüntüden saçlarım beyazlamaya başladı. Haklısın arkadam bakmadan benim uzaklaşmam lazım ama buna cesaret etmem lazım şuan tek isteğim geri dönmiceğimi bilsem de bin pişman olup kafasını duvarlara vurması. Akıttığım gözyaşları yanına kalmasın istiyorum. Çünkü ben haketmedim

Bir daha sevgine yenik düşüp barışma emi.
Kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor arkadaş.

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor af edersin ama bi tür jigololuk değilmi yaptığı. ? Cinsel anlamda demiyorum kesinlikle ama senin paranı yiyor ve bide trip yapıyor... evet çok aşık çok inandırıcı. .. sende herdefasinda affettigin için haftaya yine aynısı olur, bu arada nerden geciniyor bu 30 yaşındaki kazık kadar adam?
Sağdan soldan alacakları oluyo parça parça onları alıyo uzun zamandırda 2 ay once eline geçen hazır parayı yedik. E bitince de sıkıntılar başladı. Çünkü gelir yok bi kaç defa da birilerinden borç almış söylediği kadarıyla o da bitince bana geldi sıra

çok şükür
derdim

adam dolandırıcı belki de farkında değilsin

adam blöf yaparak götürüyor seni

yol ver gençsin, arkana bile bakma

aylarca arabanı kullanıpda 50 TL nın lafını yapandan adam olmaz

çok şükür
derdim

adam dolandırıcı belki de farkında değilsin

adam blöf yaparak götürüyor seni

yol ver gençsin, arkana bile bakma

aylarca arabanı kullanıpda 50 TL nın lafını yapandan adam olmaz
Sürekli blöf yapıyor zaten kendide söylemişti seni yola getircem dediklerimi yapacaksın diye dedim ya çift karakter sanki iyiyken melek bana bebekler gibi bakıyor en ufacık gerginlikte hemen canavar tanıyamıyorum

Ondan başka beni seven, öyle üzerime titreyen bulamazmışım.çok erkek varmış ama öyle seven çıkmazmış
He canım deseydin.
Yok öyle birşey.
Öyle bir gün gelecek ki gittiğine şükredeceksin
Allahaşkına bir kere çalışmamak ne demek, o istemiyor diye çalışmayacak mısın?
Bir erkek için fazla fedakar olmuşsun.

Boşver arkandan üzülmüş mü üzülmemiş mi hiç düşünme, hayatına devam etmen en büyük intikam olacak zaten.
Çok klasik laflar gibi geliyor belki bunlar sana şu anda ama aynlarını yaşadığım için biliyorum gerçekten arkanda brakabildiğin zaman hiç umrunda bile olmıycak onun ne hissettiği kimle olduğu falan.

Evet kabul ediyorum oldum ama sevdiğim için gerçekten sevgim karşılıklı sandım...
Ama anlıyorum ki yanılmışım. Dedim ya ben yaptıklarını hiç haketmedim diye Allah büyük ama

böyle sevgi olmaz, çıkarı için birlikte olmasın o adam, koşarak uzaklaş yol yakınken

Boşver arkandan üzülmüş mü üzülmemiş mi hiç düşünme, hayatına devam etmen en büyük intikam olacak zaten.
Çok klasik laflar gibi geliyor belki bunlar sana şu anda ama aynlarını yaşadığım için biliyorum gerçekten arkanda brakabildiğin zaman hiç umrunda bile olmıycak onun ne hissettiği kimle olduğu falan.
Alıştırdı beni zaten. Eskisi gibi ağlamıyorum önceden yemezdim içmezdim kahrı karar olurdum şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi çünkü kaybettiğim bişey olmadığının farkındayım. Fedakarlık yaptım karşılığında haketmediğim şeyleri yaşadım. Şu boşluğuda bi şekilde doldursam düşünmicem onu nerde kimle napıyo diye içim içimi yemicek

Sıkılmıştır diyosunuz da her defasında da günler sonrasında kendi beni arıyor. Gerçekten senle de sensizde olmuyor. Sevgim ağır basıyo diyo şaştım kaldım işin içinden çıkamaz oldum napmaya çalışıyo bu adam anlamadım
arabasızlık, parasızlık ağır basıyo gibi daha çok.. Bu kadar saf olmamalısınız yaa yazık günah.

Parasızlık değil de onun derdi şuan için arabasızlık gibi geliyo bana.
ne farkederki sonuçta derdi mal mülk para pul.. sizi kullanıyo hala hangi aşktan sevgiden bahsedebiliyosunuz anlayamıyorum? Siz de böyle birini seviyo olamazsınız bana göre.. Normal bi insan kendine bunu yapmaz çünkü.

Ondan başka sizi enayi yerine koyanı belki bulamayabilirsiniz.
30 yaşına gelmiş kendi ayakları üzerinde duramayan sizin arabanızı ve sizden para alan biriyle daha ne kadar zaman geçireceksiniz?
Her hafta ayrılıp tekrar barışması da ayrı bir olay.

Ondan başka sizi enayi yerine koyanı belki bulamayabilirsiniz.
30 yaşına gelmiş kendi ayakları üzerinde duramayan sizin arabanızı ve sizden para alan biriyle daha ne kadar zaman geçireceksiniz?
Her hafta ayrılıp tekrar barışması da ayrı bir olay.
Beni de yoran yıpratan şeylerde bunlar ya işte bende sevince kör olanlardanım

Back
X