Lütfen bi bakın!

bilgmuh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
144
-61
86
İzmir
Mrb ben yaklaşık 6haftalık hamileyim ne bulantı ne baş dönmesi hiçbişey yok doktor erken biraz daha dedi ama benimle aynı haftada olanlar mutfağa bile giremiyo acaba bende mi sorun var korkmaya endişelenmeye başladım

olurmu öyle şey her bünye farklıdır . ben 10.haftaya kadar anlamadım daha sonra bir başladı 5. ay bitene kadar inan kan kustum.sıkma canını tadını çıkar hamileliğin....

Korkma herkesin hamileliği farklı oluyor benim bulantım o haftada başladı ama hala geçmedi benimle aynı haftada olan ama hiç bulantı yaşamamış olan arkadaşlarım var dert etme.Kontrolerine düzenli git herşey yolundaysa belirti arama kendinde hamilesin tadını çıkar.Ben hala bulantılardan aç geziyorum.

tşk ederim kızlar daha sadece keseyi gördük haftayada kalp atışları için gidicem herkes mutfağa bile giremiyoruz deyince endişeye kapıldım işte bu arada 15.haftandaymışsın cinsiyeti öğrendiniz mi?

slm, bence hiç endiselenme bi zamanlar bende senin gibi korkuyodum neden bulantim yok diye :) benim daha hiç bulantim olmadi ne ilk 3 ay nede simdi ve cok sukur hiç bi sorun yok :) için rahat olsun herkez bir degilmis ...

tşk ederim kızlar daha sadece keseyi gördük haftayada kalp atışları için gidicem herkes mutfağa bile giremiyoruz deyince endişeye kapıldım işte bu arada 15.haftandaymışsın cinsiyeti öğrendiniz mi?

Korkma keseyide görmüşsün haftayda inşallah içinde bebeişini göreceksin hep pozitif olmaya çalış ya mübdi ve ya hafız de bol bol düşükten koruyor diye biliyorum.Allah a ement hepimizin bebişleri.Benim kızım olacak Allah izin verirse.

Canim arkadaslarin dedigi gibi bu is kisiden kisiye degisiyor. Ayrica benim de 6-10 arasi bulantim oldu. Sonra duzeldi. O kdr kotuydum ki aksam yemegi asla yiyemiodum ve direkt uyuyodum. Simdiki halimle alakasi yok. Sen icini ferah tut.
Bir de eger simdiden bu sekilde telas yaparsan inan zaman gecmez. Cunku bunun sonu yok :)
Kalp atisini duyacaksin, gelisio mu diyeceksin. Gelistigini gorceksin, hareketlerini hissetmiyorum daha diyeceksin. Hissetmeye baslayinca, bugun hic hissetmedim ne oldu diyeceksin :) rahat ol walla yoksa 40 hafta bitmez canim :)

:) bunda endişelencek bişey yok, ne güzel işte, rahat geçiyo şu anda yani. benim de hiç olmadı öyle kötü bulantılarım, arada oldu sadece sigara kokusu vs olduğunda falan, ama hiç endişelenmedim benim niye midem bulanmıyo diye :), ne güzel şanslıyız işte

Alakası bile yok canım
bende 10 gün sonra doğum yapıcam kısmetse maaşallah çok rahat bulantısız,risksiz bi gebelik geçirdim,sende benim gibi şanslı hamilelerdensin

Saolun kızlarpeki bebeklerinizin cinsiyeti ne? içimi rahatladı:) İnşaallah bebekte sorun olmazda ben kendimi düşünmüyorum ilk hamileliğim olduğundan sanırım bu telaş:) peki bebeklerinizin cinsiyetleri ne?

Saolun kızlarpeki bebeklerinizin cinsiyeti ne? içimi rahatladı:) İnşaallah bebekte sorun olmazda ben kendimi düşünmüyorum ilk hamileliğim olduğundan sanırım bu telaş:) peki bebeklerinizin cinsiyetleri ne?

Benim kızızm olacak Allah izin verirse

Alakası bile yok canım
bende 10 gün sonra doğum yapıcam kısmetse maaşallah çok rahat bulantısız,risksiz bi gebelik geçirdim,sende benim gibi şanslı hamilelerdensin

ayy nilt yedin kız hamılelegı 10 gunun kaldı hee hadı hyrlısı bı avazda inş. gun verdgne gore sezeryanmı yoksa dogum hıkayenı anlatrsın bıze sıra bıze gelıyor desene :)) hadı hayrlısı hepimz için:))

sevinmeniz gerek bence sorunsuz bir gebelik geçiriyorsunuz tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…