- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Kizlar buraya evimdeki kuf yuzunden bircok konu actim .. Oncelikle sunu soyleyeyim bu eve tasinali daha 1 sene bile olmadi bnden onceki kiracilarda boyle bir kuf sorunu hic yasanmamis evimn ust kati ve alt kati insaat halindeydi ve bu yaz ev sahipleri iki evide yaptiriyir alt katimn insaati bitti tasinacaklar ev sahipleri ust katinda sivasi bitmis onumzdeki kis gelmeden eylul ayinda ust katimada gelicek evin sahibi ustalar benm katimn sicak yukarilarnn soguk oldgu icin isi farkindan kuf oldgnu soylediler ev sahipleri tasinnca boyle bsey bir dha tekrarlanmayacakms evim cok genis ve bu eve 360 lira kira veriyorum kisin kalorifere verdgmz yakit parasi birde bulundugum yerde boyle bir evi bu fiyata tutmam imkansz evimi ev sahibine soyleyip boyattim polisan elegansla fakat rutubet kokusu gitmedi hic gitmez mi acaba cok sknti yapiyor bu konu bana dha 15 gun olmadi evi boyatali kedi kumu dediler rutubet kokusu icin bir ise yariyor mu yada farkli birsey deneyeyim mi lutfen bir bilgisi olan varsa paylassin benmle iki yasnda kizim var onun icin endiseleniyorum