- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Havalandiriyorum evi hergun yarim saat her odayi ama havalar malum bu aralar hic acamiyorum cok soguk yagmur ruzgarEvden her çıktığında kapıyi pencereyi açık bıraksan kurur bence rutubet.ama hirsiz olayını bilemem tabi.
Tesekkur ederim kedi kumu nemi ve kokuyu cekiyormus dogru mu bu kedi kumu aldim bn ama koysam mi koymasam mi tereddut ediyrumRutubetli duvarları çamaşır suyuyla silinmesi önerilir genelde ama kokusu için yapabileceğiniz tek şey havalandırmak.
Oda spreyi alın febrezenin güzel kokuları var.
Tavsiyen icin cok tesekkur ederim canm deniycem bnu.. Bide kedi kumu nemi ve kokuyu hapsediyorms evdeki duydun mu hic .. Cok bunalttim biliyorum kusura bakmaBak şunu bir dene. Sabah ezaniyla aç camları. Sadece küçük kızın odayı açma usumesin. Hergün 1 saat yap bunu. Bence fayda göreceksin.
Tesekkur ederim kedi kumu nemi ve kokuyu cekiyormus dogru mu bu kedi kumu aldim bn ama koysam mi koymasam mi tereddut ediyrum
Ev sahibimz cok anlayisli da karisi cok anlayissiz evimz kuften boceklendi duvarlarda bocekler geziyordu tavan komple yemyesil siyah boyle cok degisikti goren herkes ölursnz bu evde diyordu kadina soyledim bz evi boyaticagz diye boceklendi kokuyo ev diye hala bna mayista boyatrsin diyr bide ogretmen kadin iki kiradan dusmustu boyaci parasyla boya parasni bn boyaticam abla gel sen dur bu evdedurabiliyorsan dedm bsey demedi bencilll ... Tavsiyen icn sagol ev sahibimzn kendsne soyler esim1 saat ile falan olmaz o iş bence sürekli minikte olsa kapı açık olmalı zaten şurda bir aya bütün apartman kurur sıcaktan biraz daha dayanın bencebide havalar iyice güzelleştiğinde üst katın penceresini açtırtın ev sahibine veya havalandırma gibi biyerini açık bıraksın
Show tv de titiz misin programni sunan doktor soylemisti deniycem aldm kumu yarn dolabimn uzerine koyucam bi kaba koyup insallah ise yararKum nemi cekebilir denemekte fayda var
Benimde kedim var kedi kumu nemi kokuyu hapsediyor ama küfe ne kadar etki eder bilemiyorumShow tv de titiz misin programni sunan doktor soylemisti deniycem aldm kumu yarn dolabimn uzerine koyucam bi kaba koyup insallah ise yarar
İnsallah etkisi olur kuf yok su an boyattik evi polisan elegans kuf onleyici boyayla ama koku sanirim eve sindi bilmiyorum kis basindan beri ev kokuyor galiba ondan benm aldgim kedi kumu trendline crystal cat litter nasil bir kum markasi iyi mi sizce ben evimde hayvan beslemiyorum kizimn saglgi icin astimi var o yuzden bu knuda da hic bir bilgim yok petshop bnu verdiBenimde kedim var kedi kumu nemi kokuyu hapsediyor ama küfe ne kadar etki eder bilemiyorum
İnsallah etkisi olur kuf yok su an boyattik evi polisan elegans kuf onleyici boyayla ama koku sanirim eve sindi bilmiyorum kis basindan beri ev kokuyor galiba ondan benm aldgim kedi kumu trendline crystal cat litter nasil bir kum markasi iyi mi sizce ben evimde hayvan beslemiyorum kizimn saglgi icin astimi var o yuzden bu knuda da hic bir bilgim yok petshop bnu verdi
Tesekkur ederim cvplarn icin canmEn iyisi cristal kumlar diyorlar ama ben normal kireç gibi olanlardan kullanıyorum o yüzden tam bir şey söyliyemicem size ama denemekte fayda var tabiki dediğim gibi biraz daha dayanırsanız bahar geldi kurutursunuz rahatlıkla
Bizde kedi var. Ama kumun böyle bir etkisini hiç gozlemlemedim. Belki pudrali kumlar var güzel kokulu onu deneyebilirsin. Ama koca evde o Kum nemi kurumaya yetmez. Şimdi sabah ezanı vakti havanın yoğunluğu biraz daha farklı ve kuru oluyor. O havayı sok içeri etkili olacak.Tavsiyen icin cok tesekkur ederim canm deniycem bnu.. Bide kedi kumu nemi ve kokuyu hapsediyorms evdeki duydun mu hic .. Cok bunalttim biliyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?