• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi fikir verin nasıl davranacağımı bilmiyorum

Milletin çocuğu ne kıymetliymiş yaa ağlamış bide üçkağıtçı. Kendi çocuğunun itip kaktığı bebek can değil mi? Böyle tiplerle küsseniz daha hayırlıdır. Kocaman kadınların düştüğü duruma bak.

ay yok artık. bacım senin görümcen kendini eğitemediği gibi çocuğunu da eğitememiş. nasıl cahil nasıl ezik bir davranıştır bu yahu. kusura bakmasın kimse de görümce kişisi kalksın kendi çocuğuna terbiye veremediğine ağlasın. çocuk bir şekilde eğitilir. ceza verirsin, kızarsın gene de öğretirsin. 5 yaşındaki çocuğun 10 yaşındaki bebeğe vurmasını görmezden gelen annenin vicdanından aklından eğitiminden ve mantığından şüphe ederim. hele kendi yokken çocuğu göndermesi pes vallahi. hadi azıcık kalmış sabrediver konu sahibi arkadaşım. o zamana kadar da elinden gelirse çocuğu sen eğit sen öğret belli ki anadan bir şey yok.

sen kötü birşey söylememişsin ki görümcenin tepkisi çok abartılı olmuş.
aileler çocukları şımartmaktan ne anlıyorlar merak ediyorum çocuk şımartılmadan sevilemez mi sonra aile içinde böyle sorunlar çıkıyor işte:19:

Eviniz bitene kadar annenizin evinde kalırsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.görümcenizde çok saçmalamış döven sizin çocuğunuz değil onun çocuğu size kızacağına.kendi çocuğuna doğru yanlış öğretsin.en azından sizinde içiniz rahatlar sizi anladığı için.sonuçta kendiside bir hala, yiğenin dayak yemesi onuda üzmeli.oğluna öğretmeli bak oğlum siz kardeşsiniz güzelce oynayın.birbirinize zarar vermeyin demeli.görümcenizin tek çocuğumu var? kendi iki çocuğu kavga etseydi birbirlerini dövseler hoşuna gidermiydi.hiç zannetmiyorum.döveni azarlardı ikisinide uyarırdı.

görümcenizin aglayip gitmesi cok abarti geldi bana,
sanki siz suclanin diye yapmis gibi,
siz oyle diyince cocugunu uyarmaliydi,
aglayipta gitmek ne ?
daha kendisi cocuk heralde...

bunlar böyle cnm. benim çocuğumda küçükken görümcemin çocukları zarar verirdi. ben hemen koşardım panikliyim biraz. çocuğumuzu sustururdum. görümce kalkıp çocuğunu parçalardı. onu dövmüyor beni dövüyor sanki. mahvolurdum. çocuklara ağzımı açıp tek kelime etmediğim halde hemde. etsem ne olurdu

Back
X