Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben en skn haziran 21 de adet oldum ve sadece 1 gün sürdü yani haziran 22 den beridir adrt görmüyorum sizce Hamile kalmış mıyımdır?? Temmuz 18-19 da test yaptım ama negatifti lütfen yardım edin
Benim hiç adetim gecikmezdi ilk kez oluyo kan vermekten be iğneden çok korkuyrm yoksa kesin giderdim erken gebelik testi deneyen yok mı hiç acaba doğru sonuç veren bi test de olur yardım lütfen
Çünkü hamile de olabilirsin olmayadabilirsin. Bunun cevabını kan testiyle çözebilirsin burada kimse sana hamilesin değilsin diyemez. 1 ayı geçmiş adetin hamileysen hemen folik asite vs başla yani burada sormak sana bişey katmaz bunu diyorum...
Kan testi haricinde çubuk testlerin yanılma payı var, ya adeti bekleyeceksin ya zor da olsa kan vereceksin. Bunun 3. alternatifi yok. Haa gidip kese oluşumuna baktırcam dersen amenna ama oda çok saçma olur...
Yakında eczane varsa iki farklı markanın çubuk testini al. Eğer hamileysen de 5. haftada olman gerek (son adet tarihini baz alınır) çubuk testinde kesin çıkar. Biri yanılsa biri tutar. Bir önceki testi erken yapmışsın yanılmış olabilir.