• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilenler yardımcı olur mu çok tedirginim

browngirl12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
27
2
1
25
3 ağustosta ıç camasırıyla surtme yoluyla ilişki yaşadım ikimizde de camasır vardı kaygan su geldiğini söyledi sadece 6 ağustosta adet oldum normal günümde bu ayda 7 sinde adet oldum ama şu an karnım şiş gibi hissediyorum bi ihtimal olabilir mi

3 ağustosta ıç camasırıyla surtme yoluyla ilişki yaşadım ikimizde de camasır vardı kaygan su geldiğini söyledi sadece 6 ağustosta adet oldum normal günümde bu ayda 7 sinde adet oldum ama şu an karnım şiş gibi hissediyorum bi ihtimal olabilir mi
Hayır olmaz merak etme o kadar kolay değil

İç çamaşır içinizde kalmış olabilir mi?

Sürtünme olmuş sadece , içe boşalma yok. Üstüne bir de 2 kere adet olmuşsunuz. Eeee hâlâ hamilelik ihtimali olduğunu düşünüyor musunuz cidden?

son çare vahiy gönderilecek senin için hamile olmadığına dair.. her sey normal ilerlemiş işte ne olay yaratıyorsun?

Back
X