Gebeliğe Hazırlık Lütfen Bilginiz var sa yazarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srnkrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
39
15
3
29
17 Ekimde düşük yapmıştım.. Doktor 3 ay sonra gebelik olur dedi. benim 3 üncü adetimi oluyorum. Ama korkuyorum bi yandan bundan sonra sı için saglık lı gebelik için. Ne yapmam lazım. Her hangi bir test olan varmı. Kan vs. bu durumda yoksa korunmasız ilişkimi yaşanmalı.

Folik asit kullansanız doktora danışıp çok iyi diyorlar. Ben düşük yapmadım ama doktora gidip isteyecegin bende gebelik düşünüyorum. Ve eğer kürtaj olmadıysanız hemen olur çocugunuz. Benim yengem sizin gibi oldu 2 yıl çocugu olmadı sonra kaldı hepimiz mutlu olduk ve düşürdü. Adet oldu adeti bitti hamile kaldı şuan 20 günlük bebeği var Allah sana bana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Bende kürtaj oldum. O zamn doktor 3 ay önermedi. Şimdi düşünüyorum bu hastalıgım bitsin hayırlısı bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin

Ekim 4 te dusuk yaptim. Doktor korunmana gerek yok korkmana da gerek yok hepsi ayni olacak diye bisey yok dedi. Benmki kimyasal gebelikti. Kasim 2 de regl oldum sonra bi daha olmadim. Suan saglikli ilerleyen bi gebelik yasiyorum saglikla tamamlarim insallah. Korkacak bisey yok. Ama cok istersen pihyilasma vs vs birsuru test yapiyolar gebelik oncesi bi merkezde yaptirip onunu girerek ilerleyebilirsin

Çok teşekkür ederim bende yapayım inşallah sende sag salim kucağına alırsın

Merhaba kimyasalda belirtilerinin neydi acaba ikinci gebelikte saglkli dediniz ilk gebelikten farkı neydi ikincisinin. Bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay korunmasız ilişkiye girdik ve geçen ayda olduğu gibi bu ayda da şiddetli karın ve kasık ağrılarım var yine kimyasal mi diye düşünmeden edemiyorum artk kafayı yicem lütfen yardımcı olur musunuz

Yok aslinda normal.bi gebelik gibi ilerledi benimki. Agri suan ki sagliki gebeligimde cok oldu ilk haftalarda. Ama kimyasalda asil sorun betanin yeterli artmamasiydi. 6.haftanin sonuna dogru dusuk yaptim ben. Vajinal ultrasonda falan gorunmedi bisey. Beta artmayinca doktorum saglikli bi gebelik oldugunu dusunmuyorum demisti. Ama dis gebelik mi kimyasal mi emin olamamistik once. Tuplere yerlesen bi kese falan olmayip kanama baslayinca da kimyasal oldugundan emin olduk. 2 gun arayla 2 kez beta verin. Deger yuzde 60 uzeri artiyosa yeterli goruyolar. Ancak oyle emin olursunuz kese.gorunene kadar

Bende de kese gorunmedi değerlerim çıkacağı yere iniyodu reglime daha 6 gün var ama dediğim gibi geçen ayda olduğu gibi bu ayda da kasıklarım karnım çok agriyo düşük gibi sanki yine o yüzden bı tedirgin oluyorum

Degildir insallah. Bi kez oldu diye hep olacak degil. Kan tahlili verip rahatlayin

Sizin yaşadıklarımızı aynısını yaşadım vajinal ultrason yaptı doktor. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle dedi. Dış gebelik olsa anlardı değil mi ? Farkı ne dış gebelik ve kimyasal gebeligin

Sizin yaşadıklarımızı aynısını yaşadım vajinal ultrason yaptı doktor. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle dedi. Dış gebelik olsa anlardı değil mi ? Farkı ne dış gebelik ve kimyasal gebeligin
Dis gebelikte tuplere falan yerlesen bi kese oluyo. Kese orda buyumeye devam ediyo cok tehlikeli. Kimyasalda gebelik degerin artiyo ama kese vs olmuyo. Yerlesemeyen gebelik de diyoruz dedi doktor

Dis gebelikte tuplere falan yerlesen bi kese oluyo. Kese orda buyumeye devam ediyo cok tehlikeli. Kimyasalda gebelik degerin artiyo ama kese vs olmuyo. Yerlesemeyen gebelik de diyoruz dedi doktor
Tüplere yerleşen keseyi görememiş olma ihtimali var mı ? Vajinal ultrason yaptı. Korkuyorum tüplerime bı zarar gelcek diye geç kalmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…