Lütfen bilgisi olanlar acil.

Bu direk suç sikayet edin bu durum anlaşılınca sizin de başınız çok ağrır

Sirketlerde engelli calıstırılması zorunlu diye biliyorum. Sizin patron cakallık yapmıs icerdeki elemanı engelli göstermis artı birini alarak maas vermemek icin..

Mişla müşle iş yürümez. Kendi bilgilerinizden emin olun ona göre hareket edin.

Arkadaşım evrakları görmüş
Evraklar size ait degildir. Durduk yere bir insani engelli gosteremezsiniz,oyle bir imkan yok. Arkadasiniz yanlis gormustur,gercekten engelli olan insanlar bile zar zor aliyor o raporlari sahsi basvuruyla. Sizin engelli gosterilmenize imkan yok

Evraklar size ait degildir. Durduk yere bir insani engelli gosteremezsiniz,oyle bir imkan yok. Arkadasiniz yanlis gormustur,gercekten engelli olan insanlar bile zar zor aliyor o raporlari sahsi basvuruyla. Sizin engelli gosterilmenize imkan yok

Tam 11 ay sürdü engel oranının belirlenmesi ve raporu alabilmemiz. İkna olmayıp başka hastaneye, başka doktora tekrar tekrar gönderdiler. Her doktoru en az üç kez gördük, kırk kontrolden geçtik de aldık raporu. Bir patronun bu aşamaları geçip de sağlıklı çalışanını engelli göstermesinin mümkünatı yok.

bır yanlıslık olmalı rapor olmadan engellı gosterebılmesı mumkun degıl cunku

Suç, fark edilince sizin sigorta da yanabilir, bilginize.

Yapılıyor, ben de şahit oldum. Engelli değil ama benzer bir duruma. Memura bağlı.
ofısım varken engellı mukellefımı engellı sıgortası yaptırabılmek ıcın gobegımız catlamıstı oysa kı :) gercekten engelı olanların yararlanamadıgına hokus pokus yapıp saglıklı olanların faydalanabılmesıne yazıklar olsun

yapan memur dayısıysa veya en yakınıysa bılemem ama o bıle cok zor elınde rapor olmadan nasıl ? sahte raporla yapabılır ancak dırek memur gorevden atılır kım boyle rıske gırerkı delırmısler resmen

Ne dense doğrudur, hakkını yıyorlar insanların, çalışan olarak bizi değil de akrabalarını sigortalı gösterenlerden tutun da dosyalara hiç bakmayan memurlara kadar ne ararsanız var. Benim iki yıllık sigortam eksik, patron yaptım dedi, kaç defa sordum, sigortada yok. Bu yüzden çalıştığımı kanıtlayamadım. Ne ararsanız var,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…