- 20 Kasım 2018
- 13.839
- 52.137
- 598
- 35
- Konu Sahibi meredithgrey
- #21
İşgöremezlik vs devreye girdiği için genelde 3 günden uzun raporlarda heyet raporu istiyor şirketler. Sizin şirketinizin öyle bir talebi yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile hekimi max 2 gün yazıyor bilgin olsun.Bir özel hastaneye git boğazım ağrıyor sağım solum ağrıyor grip oldum de gerekirse para ver 1 aylık rapor yazdır.Merhaba, herkese sağlıklı günler dilerim. Bugünkü mevzum korona virüse karşı şirketimin aldığı ama beni insandan saymadığı tedbirler(!) Şirketimiz olaya çok ciddi yaklaştı başından beri ve bugün de evden çalışma getirdi, bir tablo yapıldı bizim departmanda herkes evden çalışacak ben, amirim, ithalat müdürü ve bir uzman arkadaş hariç! Diğer departmanlar da hazırlık yapıyorlar bu evden çalışma durumuna. Ben asistanım Ceo ve amirimi asiste ediyorum. Ceo da gelmeyecekmiş, amirime sordum sen evden yürütemezsin dedi. Neden ? Çünkü altıma bir sekreter alınmadı (bu krizde de assla alınmaz) ve ben telefonlara da bakıyorum. Ben de benim de korktuğumu endişelendiğimi bir yedeğim olsa böyle olmayacağını, bu işe gelecek kişinin içinde hepsinin aracı olduğunu bir benim toplu taşıma kullandığımı yazdım maille ama dönmedi. Ayrıca servis bana ters bir yerden geçiyor ve servisi de uzatmak ya da bir çözüm bulman akıllarına GELMEDİ!!!!!
Bir ay öncesine kadar eşimle gidip geliyordum ama o artık evden çalışıyor ve Amerika ile bağlantılı yani o saate göre çalışıyor onunla gidip gelemem mecbur toplu taşıma kullanacağım ve korkuyorum.
Gelelim soruma. Aile hekimi durumu izah etsem bir haftalık rapor verir mi? Ya da özel hastaneden alabilir miyim? Bu yaptıkları çok bencilce geliyor bana.
Milli eğitim tatil kararı aldı ama okullardaki müdür, müdür yardımcıları ve memurlar tatil yapmayıp okula gidecek. İşleyişi, yazışmaları devam ettirmek adına. Onların canı yok mu diye düşünmek aklıma gelmedi açıkçası çünkü tehlike olarak görülen okul binası değildi zaten, okullardaki kalabalıktı. Sizin iş yeriniz de olaya böyle yaklaşmış olabilir ama sinir bozucu, haklısınız.Merhaba, herkese sağlıklı günler dilerim. Bugünkü mevzum korona virüse karşı şirketimin aldığı ama beni insandan saymadığı tedbirler(!) Şirketimiz olaya çok ciddi yaklaştı başından beri ve bugün de evden çalışma getirdi, bir tablo yapıldı bizim departmanda herkes evden çalışacak ben, amirim, ithalat müdürü ve bir uzman arkadaş hariç! Diğer departmanlar da hazırlık yapıyorlar bu evden çalışma durumuna. Ben asistanım Ceo ve amirimi asiste ediyorum. Ceo da gelmeyecekmiş, amirime sordum sen evden yürütemezsin dedi. Neden ? Çünkü altıma bir sekreter alınmadı (bu krizde de assla alınmaz) ve ben telefonlara da bakıyorum. Ben de benim de korktuğumu endişelendiğimi bir yedeğim olsa böyle olmayacağını, bu işe gelecek kişinin içinde hepsinin aracı olduğunu bir benim toplu taşıma kullandığımı yazdım maille ama dönmedi. Ayrıca servis bana ters bir yerden geçiyor ve servisi de uzatmak ya da bir çözüm bulman akıllarına GELMEDİ!!!!!
Bir ay öncesine kadar eşimle gidip geliyordum ama o artık evden çalışıyor ve Amerika ile bağlantılı yani o saate göre çalışıyor onunla gidip gelemem mecbur toplu taşıma kullanacağım ve korkuyorum.
Gelelim soruma. Aile hekimi durumu izah etsem bir haftalık rapor verir mi? Ya da özel hastaneden alabilir miyim? Bu yaptıkları çok bencilce geliyor bana.
Icimdekini soylediniz.Saglik sektorundekiler ne yapsin bu durumda diyesim geliyor..
Bol el yuz yikama. Kimse yuzunuze oksurup, hapsurmasa sorun yok. Elinizi, gozunuze, kulaginiza burnunuza da sokmadikca..