3 yıllık evliyim , 2 bucuk yıl önce eşimin iş arkadaşı işle ilgili sorunlar olduğunda arıyordu eşimi daha sonra bir akşam eşimin telefonunda mesaj gördüm bana kıyamassın diye içeriğine girmek istediğimde silinmişti bu ne silindi dşye sorduğumda yok öyle bir şey yanlış gördün dedi gördüm söyle yoksa giderim diye üsteleyince anlattı iş arkdası o arayan bayan yanlış yapmış sözde eşimde seni işten kovdururum yanlış yapıyosun demiş o bayan arkdası da bana kıyamassın mı kıyamazlar mı bişey yazmış. Neyse ben bu olayı çok büyüttüm baya başına kaktım yeminler etti dökümanını çıkarttım sabahtan aksama kadar her dk konuşamalar var içeriğini göremiyorum ama her dk atılan sms dakikaları yazıyor .. Neyse aradan 2 bucuk yıl geçti
Dün.. Telefonunu elime aldım bildirim gelmişti poker oyunu , oyunun içeriğine girdim yabancı bir kadına ingilizce bir şekilde merhaba , nasılsın , nerelisin, sevgilin varmı , telefon numaranı verir misin gibi şeyler yazmış kızda cevap vermiş hepsine sadece numarasını henüz yazmamıştı. Bu ne dediğimde arkdaslar yazdı ben yazmadım dedi iyi ben o arkdslarının karılarını yarın ararım biliyosun dediğimde yapma milletin yuvasını yıkma tamam ben yaptım dedi hani bir daha beni üüzcek birşey yapmıycaktın yalan söylemicektin diyorum kızıcağını bilgiğim için öyle dedim diyo çıktım gittim arkadasta kaldım dün gece bugün telefonda konuştuk geçen konuşma şu;
ne var bunda bu kadar büyütücek ben makarasına yaptım tamam bidaha yapmıcam diyo bunu yapan daha ileriisni yapar şimdi yabancı kadına yazar yarın ayşeye fatmaya da yazar buna yeltenen herşeyi yapar diyorum hayır yapmam öyle bişey diyo ama yaptın diyorum aynı şey değil sanki telefonunu verse arıcakmıydım diyor o zaman niye yazdın neden telefonunu istedin diyorum makara geçtim can sıkıntısından diyor öğlenleri bana zamanım yok diyip baskasına mesaj atabilcek zmanın varsa devam et diyorum büyütme tamam bidaha yapmıcam makarasına yaptım diyor.
Bu evlilikte çok emeğim var emeğime üzülüyorum . Lütfen akıl verin ne yapayım ,
Bi an düşünüyorum bu bitirmek için sebeb mi? hadi değil diyelim Peki ona artık nasıl güvenicem ?