Lütfen bir akıl verin deliricek gibiyim

Makarasına kukararasına başlatmasın. Kızarsın diye söylemedim bilmem ne gibi bir savunma olamaz. Yapmayacak böyle şeyler. Mazereti olmayan yanlışlar yapıp, üstüne kendini böyle saçma sapan sözler söyleyip savunamaz.Hata kabul etmiyor ama, kendisi yapabiliyor. Güven vermeyen adamla içiniz rahat devam etmeniz gerçekten zor. Kararı bir süre bekleyip kalbinize soracaksınız. Kalbiniz bu arada aklınızla sürekli çelişecek. Bu bekleme süresinde ortak bir karar alırlar.Yani,kalbinizde mantığınızda aynı şeyi söyler. En son olumlu veya olumsuz bir netliğe erişirsiniz. Bu dönemde onunla iletişim kurmayın mümkünse.

gerçekten öyle , bende gecelere kadar çalışıp o dara düşmesin yardımcı olayım diye milletin ağız kokusunu çekeyim
Fazla rahatlatmisin koçanı bacım.Fazlaca rahat ki başka kadınlarla konuşup sohbet ediyor baksana.Valla bence dahada faxlasini yapmış ve yapacak Gibi hissediyorum.Allah korusun çok koyu bir şey.Guvrn en onmelisi evlilik te.Maalesef o güveni mahvetmis

Sende aynisini makarasina yapsan düsün onun tepkisi ne olurdu öyle karar ver.. makarasinia yaptim cevabi dalaga gecer gibi enayi yerine konmak gibi bence

Benzer şeyler yaşadım, detaya girmeyeceğim. Toplamda 3 kere yakaladım. Hepsi bu tarz ufak tefek sayılabilecek ama ileriyi düşününce endişe verici şeylerdi. 3.de evden kovdum, ailesinin yanına gitti. Bir hafta sonra babası benle konuşmak için 1000 km yol yapınca, kayınbabamı çok çok severim, tekrar eve döndü. Oturdum karşısına Facebookta kız aramak, instada keşfette gördüğün kızlara bakmak, Twitterda retweetleşmek yok dedim. Tek tek, aptala anlatır gibi yapmayacağı herşeyi, yapmadığım şeyleri aslında anlattım. Bir daha herhangi bir şeyini görürsem anında bitiyor bu ilişki. Hemde anlaşmalı falan değil, donuna kadar alarak dedim. Son oldu. 2 yıldır ara ara kontrol ederim ama bir durum yok. Kızımız var 14 aylık, bir yaşına girdikten sonra tekrar konuştum, çocuk var diye güvendeyim sanma diye.

Ara ara aklınıza geliyor, ama şu anda yaşadığınız asla affetmem hissi geçiyor zamanla. Erkek milleti düşünemiyor, bazen oturup çocuğa anlatır gibi anlatmak gerekiyor, bazende ben salak değilim kimi kandırıyorsun demek gerekiyor. Eğer severek evlendiyseniz ve başka sorununuz yoksa dediğimi yapmayı düşünebilirsiniz. Ciddiyetinizi anlasın, hala devam ederse o zaman düşünürsünüz.

Benzer şeyler yaşadım, detaya girmeyeceğim. Toplamda 3 kere yakaladım. Hepsi bu tarz ufak tefek sayılabilecek ama ileriyi düşününce endişe verici şeylerdi. 3.de evden kovdum, ailesinin yanına gitti. Bir hafta sonra babası benle konuşmak için 1000 km yol yapınca, kayınbabamı çok çok severim, tekrar eve döndü. Oturdum karşısına Facebookta kız aramak, instada keşfette gördüğün kızlara bakmak, Twitterda retweetleşmek yok dedim. Tek tek, aptala anlatır gibi yapmayacağı herşeyi, yapmadığım şeyleri aslında anlattım. Bir daha herhangi bir şeyini görürsem anında bitiyor bu ilişki. Hemde anlaşmalı falan değil, donuna kadar alarak dedim. Son oldu. 2 yıldır ara ara kontrol ederim ama bir durum yok. Kızımız var 14 aylık, bir yaşına girdikten sonra tekrar konuştum, çocuk var diye güvendeyim sanma diye.

Ara ara aklınıza geliyor, ama şu anda yaşadığınız asla affetmem hissi geçiyor zamanla. Erkek milleti düşünemiyor, bazen oturup çocuğa anlatır gibi anlatmak gerekiyor, bazende ben salak değilim kimi kandırıyorsun demek gerekiyor. Eğer severek evlendiyseniz ve başka sorununuz yoksa dediğimi yapmayı düşünebilirsiniz. Ciddiyetinizi anlasın, hala devam ederse o zaman düşünürsünüz.
Belki de şu an çok profesyonel davranıyor sen haberin yok.

Yerinde olsam aynısını yapar, sonra bir şekilde onun farketmesini sağlar, arkasından da makara yaptım can sıkıntısından aşkım benim derdim. çatladım yine sinirimden

Kizarsin diye söylemedim demiş ya ben böyle birşey söylendiğinde kizmayacak kadın var mı merak ettim.

Erkeklerin hepsi böle mi ya benim kide böyle yaptı yeminler etti inanmadım hala daaha konuşmuyoruz her hatasında yüzüne vuruym ayrılma cesaret im yok benim ama ne kötü onun zevk için ettiği benim tüm hayatımı etkiledi mahvetti

eşimin aldatmayacağını bilemiyorum ya öyle çok düşünmek istemiyorum o kadar ileriye gitmez diyorum ama telefon verseydi konuşsaydı bu da aldatmak oluyor diye düşünüyorum o kadar çaresizim ki
İyi de iki yıl önce o mesajlaştığı kişi ile zaten sizi aldatmış olmuyor muo_O

Evli bir erkek cani sıkılinca karisinin yanina gider konusur sohbet muhabbet vs vs millete yaklasmaz kasinmaz ,sor bakalim senin sıkılirsa ne olacak?

Boşanmak ağızdan çıktığı kadar kolay değil.böyle bir şey söylemeyin eşinize.iyice kızın son kez şans verin .boşanmak çok zor

3 yıllık evliyim , 2 bucuk yıl önce eşimin iş arkadaşı işle ilgili sorunlar olduğunda arıyordu eşimi daha sonra bir akşam eşimin telefonunda mesaj gördüm bana kıyamassın diye içeriğine girmek istediğimde silinmişti bu ne silindi dşye sorduğumda yok öyle bir şey yanlış gördün dedi gördüm söyle yoksa giderim diye üsteleyince anlattı iş arkdası o arayan bayan yanlış yapmış sözde eşimde seni işten kovdururum yanlış yapıyosun demiş o bayan arkdası da bana kıyamassın mı kıyamazlar mı bişey yazmış. Neyse ben bu olayı çok büyüttüm baya başına kaktım yeminler etti dökümanını çıkarttım sabahtan aksama kadar her dk konuşamalar var içeriğini göremiyorum ama her dk atılan sms dakikaları yazıyor .. Neyse aradan 2 bucuk yıl geçti
Dün.. Telefonunu elime aldım bildirim gelmişti poker oyunu , oyunun içeriğine girdim yabancı bir kadına ingilizce bir şekilde merhaba , nasılsın , nerelisin, sevgilin varmı , telefon numaranı verir misin gibi şeyler yazmış kızda cevap vermiş hepsine sadece numarasını henüz yazmamıştı. Bu ne dediğimde arkdaslar yazdı ben yazmadım dedi iyi ben o arkdslarının karılarını yarın ararım biliyosun dediğimde yapma milletin yuvasını yıkma tamam ben yaptım dedi hani bir daha beni üüzcek birşey yapmıycaktın yalan söylemicektin diyorum kızıcağını bilgiğim için öyle dedim diyo çıktım gittim arkadasta kaldım dün gece bugün telefonda konuştuk geçen konuşma şu;
ne var bunda bu kadar büyütücek ben makarasına yaptım tamam bidaha yapmıcam diyo bunu yapan daha ileriisni yapar şimdi yabancı kadına yazar yarın ayşeye fatmaya da yazar buna yeltenen herşeyi yapar diyorum hayır yapmam öyle bişey diyo ama yaptın diyorum aynı şey değil sanki telefonunu verse arıcakmıydım diyor o zaman niye yazdın neden telefonunu istedin diyorum makara geçtim can sıkıntısından diyor öğlenleri bana zamanım yok diyip baskasına mesaj atabilcek zmanın varsa devam et diyorum büyütme tamam bidaha yapmıcam makarasına yaptım diyor.
Bu evlilikte çok emeğim var emeğime üzülüyorum . Lütfen akıl verin ne yapayım ,
Bi an düşünüyorum bu bitirmek için sebeb mi? hadi değil diyelim Peki ona artık nasıl güvenicem ?
Sen boşver ona güvenmeyi. Bakımlı kadın ol. O her işten gelfiğinde parfüm kok, bu ne böyle derse kendimi beğeniyorum de. Bilmiyorum makyaj yapan bir kadın mısın? Makyajını yap güzel bir foto koy whsp a. Ama asla konu kıskanma. Belli etme en azından. Bu kez o diyecek ki Allah Allah bu kadın niye hiç beni sorgulamıyor. Bu kez o düşecek peşine.

İşin içine "Emek verdim" düşüncesi girince, insanı ikilemde koyuyor; ama eşiniz, emeğinizi, kendisine "Sadakam olsun!" diye bırakıp, gidilecek bir eş bence.
Nitekim bu olay abartılacak(!) bir olay, her yerden de ayrı ayrı abartılacak davranışlar içinde.

Yakalanmış, inkar.
Özür ve telafiye dair hiçbir "Emeği" yok kendisinin.
Aldatma sonrası, bu erkeklerin kadınlar üzerine ekstra bir psikolojik şiddeti de onların yaşadığı hayal kırıklığını küçümsemek.

Gayet doğru sorular sormuş köşeye sıkıştırmışsınız, sonrasında itirafı almışsınız.
Siz, onun yaptıklarını yapıyor olsaydınız ne olacaktı?
Kendisinin bunu, sadece basit bir şaka(!)laşma/can sıkıntısı olarak açıklaması da ayrıca sizin zekanıza hakaret.
Madem bu kadar basit(!) bir olaydı ve doğru buluyordu, neden saklama ihtiyacı hissetti?
Sizin hoşunuza gitmeyecek şeyi, bile bile ve gizli bir şekilde yapması? Doğru buluyor ise bunu sizinle daha öncesinde konuşmamış olması?

Aldatmanın basamaklarından biri işte.
İlla karyola sesi mi gelmesi gerekiyor aldatma için?

Yerinizde olsam, bu mesele benim için büyür yangın olurdu ve ayrılık-boşanma kararı topuna girmeden önce, düşünmek, kendimi dinlemek, hislerimi tartmak için ara verirdim. Eşimi de kendi anası-babası yanına göndermek bir seçenek ve fakat benim kıymetimi, yokluğumda anlamasına katkı sağlaması için evi ona bırakır; "Biraz yalnız düşünmeye ihtiyacım var, biraz birbirimizi görmeyerek bunu düşünelim bence" diyerek baba evime dönerdim.

Bu adama bunun bile değmeyeceğini düşünüyorum; 3 yıllık emek ile bir gün 10 yıllık emeği tartmak zorunda kalacağınız, daha yorgun bir yola mı devam edeceksiniz bunu da düşünün.

Karar sizin.

Son düzenleme:
yalniz arkadaşım sana benden bir tavsiye böyle durumlarda arkadaş evine gidilmez
anne baba evine hic olmadi teyze hala kardes evine falan git
bir arkadasim bosanacakti karisi evden gitmisti bir arkadasinin evine avukati evden cikip annesine falanmi arkadasinami gitti diye sordu
kiza direk burdan yuruduler
sonuc ne oldu bilmiyorum ama bu onemli konu boyle durumlarda demek ki

Belki de şu an çok profesyonel davranıyor sen haberin yok.
Herşeyi elimde, tüm hesapları, sosyal medyası falan filan. Zaten işsiz 3 aydır burnumun dibinde, ne yapıyor ne ediyor komple biliyorum. Hem evden kovunca çok etkili oldu, arkadaşıma en ufak şeyde beni asla istemez hayatım biter, çocuğu bile göstermez biliyorum demiş. Bu yeter zaten.

Herşeyi elimde, tüm hesapları, sosyal medyası falan filan. Zaten işsiz 3 aydır burnumun dibinde, ne yapıyor ne ediyor komple biliyorum. Hem evden kovunca çok etkili oldu, arkadaşıma en ufak şeyde beni asla istemez hayatım biter, çocuğu bile göstermez biliyorum demiş. Bu yeter zaten.
Daim olsun inşallah💓

Back
X