• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

eşinizin yalanları elbette hoş değil ama siz akıllı davransaydınız, bu yalanları çok daha önceden sezer, buna göre önlem alırdınız.
efendi bir adammış yine de. o kadar borç içinde bileziklerinizi satmayı düşünmemiş... sizi güzel bir şekilde yaşatmayı denemiş...
para yoksa aşk da yok sizde.

eşinizin de suçu var ama sizin suçunuz daha ağır bence...

yok ya sağlık bu . ismi bile kötü bunun ya kanser. ablam kanser olduğunda yaşadıklarımız geçti gözümün önünden. insan adını duyduğunda günlerce kendine gelemiyo . bu diyo ki hem 2 gün önce öğrendim hemde diyo evraklarımı hazırladım.bide bilezik derdine düşmüş. yazıklar olsun senin gibi insana gecenin bu saatinde sinirlerim oynadı resmen . terbiyesiz bi de 28 yaşındaymış. 5 yaşındaki çocuklar bile arkadaşları düştüğünde ona yardım ediyolar . yazık sana. şaka gibi yaa insanın inanası gelmiyo . vala televizyonda seyrediyoruz böyle şeyleri de hadi canım çok abartı bunlarda diip gülüyoruz neler varmış meğer.

insanlar zoru görünce hemen de nasıl kaçıyo

alışmış lüks yaşmaya arkadaş zora gelemedi

sen onun ii günlerinde yanında ol parası felan olunca borçlar birikinc bırak git ohhhhhhhh ne ala

Son düzenleme:
bu ne simariklik,bu ne kendini bilmezlik ve bu ne egoistlik..parasi var sanip sunu aldir bunu aldir borcun cogaldigini ogrenince ustelik kanser teshisi konmus bir adami yuz ustu birakmayi dusun..bence kendinden utanmalisin!

arkadaş yazdıklarımızı misafir olarak okuyor anlaşılan sabah da vardı konunun misafiri şimdide:1ninca:

üzülmemek elde değil tabiki biraz daha gayretle üstesinden gelirsiniz durumun yıkma yuvanı yazık günah

arkadasim akil istemissin
sabir sabir sabir
belki senin yasadiklarin sana agir gelmis olabilir
ya bizde gectik o gunleri borclu gunleri halen de var
bana da yalan soyledi seninki yine esyalarini senin istedigin gibi almis
baksana adam stresten mide kanseri olmus yani olanlari umursuyor
boyle bir durumda esini yalniz birakma, sen bunun hesabini hicbiryerde veremezsin
senin basina da gelebilirdi
ya hadi bosandim diyelim niye bosandin diyenlere ne diyeceksin
inan bu dediklerinin hic birisi gecerli bir sebep degil bir yuvayi bozacak kadar
ailenin dusuncelerini aldin mi peki
eger sizin ailenizin durumu iyiyse onlar yardim etsin kalan bileziklerini satabilirsin

Güzel kardesim aslinda hersey senin elinde bak yarin kalkip ise gidecegim ama halen oturdum insanlarin derdine daldim su an cok iyi bir durumda degilsin ama yazilanlarda sanirim senin icin pek ic acici degil (ama iste sen sorunca arkadaslarda icten yazmislar tabi bu biraz agir olmus)

Son karar yine senin derim ama madem sordun bende bir kac kelime yazmak istiyorum belki okursun

Bence su an cok bunalmissin bunalimin herseyi ayrintili düsünmene engel olmus seninde birilerinin yardimina ihtiyacin var sakinles ve kendi kendinae bir karar ver yine bosanmak senin elinde ama bunu bugün yapmissin yada yarin sanirim bosanmayi kafasina sokan kisi icin degismez

sadece bu yazdiklarin bosanma konusu olamaz.Bak yas konusunda mücadele etmisiniz demekki insan birseyleri isterse kimse durduramaz o yüzden seviyorsan mücadele et

Kocani seviyor musun? bu cok önemli

Eger seviyorsan yaninda dur olmazsa ailesine yalvar yakar üzüntüden esim kahrol du de borclar ödenmeden iyilesmez de o gururlu söyleyemiyor ama ben söyliyeyim de cünkü insan sevdigi icin herseyi göze alir ve bu insan hastaysa dahada cok sey yapar cünkü o sirf sen üzülmeyesin diye bak yalan atmis ve yüzüne gözüne bulastirmis (ayrica bu tür yalanlar pek gecerli olmuyor) yada bir is bul calis (gerci kriz var ve kredi borclari hemen ödenmez) en mantiklisi esinin ailesiyle adam akilli konus araci koy (tabi onlari tanimiyorum)

ama sevmiyorsan sana bosan derim sadece bir sartla birak esin biraz iyilessin kendine gelsin eger hatasi sadece bu yalansa herseyi senin icin yapmis

sende silkelen ve kendine gel sanirim birinin yardimina ihtiyacin var bunalimdasin seninde yakinin yoksa bir pisikologa görünmen gerek (beni bu konuda yanlis anlama sorunlari olmayan insanlar bile bazen ihtiyac duyarlar :1closedeyes:

kal saglicakla iyi haberlerini bize ilet kaydirigubbakcemile5

Cok komik bence dogru bile degil burda yazilanlar.

Kendi agizinla diyorsun herseyimiz 4/4 lük oldu.
Istedigimiz gibi yasadik hic fark etmedim falan filan.

O sana hissetirmek istemedi üstesinden gelir sandi gelemedi, bu kötü bir yalan degil aslinda, tammam hos degil ama kötü de degil.
Seni istedigin gibi yasatmak istemis, belki senin sucun bu konuda daha fazladir. Neyse.

Ama adam simdi bas edemiyor borclarla, adam stresden belki kanser oldu, ve sen simdi bosanmayi düsünüyorsun.

Bana kalirsa sen insanlikdan nasibini almamissin, kusura bakma am sende vicdan yok.

Adam bu borca kumar yüzünden baska aliskanlikar yüzünden baska kadin kiz yüzünden girmis olsa, sen yerden göge kadar hakli durumda olurdun, ozaman tabii ayrilmak istemen en dogal hakkin olurdu, ama bu durumdaaaa, yaziklar olsun sana diye biliyorum ancak.
Gerci tanimadiigm bir insani elestirmek istemem , ama konuyu sen acmissin.

Ayrica sen düsünceli kadin olsaydin, kocan o harcamalri yaparken bi sorardin kocana, askim biz harcama yapiyoruz ama gierimiz gelirmizden fazla ayagini yorganinna göre uzat derdin, gelen belli giden belli.
Ne sandin ailesi senin lüksünü karsilacaginimi düsündün?
Yanildin güzelim.

Evlencek kadar büyüdüyseniz, bunun üstesinden gelecek sizsiniz sizin sorununuz bu.

Sizin gezmeniz tozmaniz lüksünüz icin aile yardim etsin och ne ala.
Ailenin durmu iyise iyi bu seni ilgilendirmez ki.

Hadi hastalik olur ev bark satili hastalik icin, ailenin durmu cooook iyi olur yardimci olmaz, ozaman onlarin insanliginda süphe duyarim, ama bu durumda suclu onlar degil.

Basda ben seni suclu buluyorum.

Belkide aile seni anladi paraya doymayan biri oldugunu o yüzden yardim etmiyorlar????

Yazik ya adam senin gibi biri icin ne durumlara düsmüs.

lk görüşte aşık olup evlenmişsiniz yani severek aşık olarak, 6 aylık evlisin ve ilk zorlukta boşanmayı düşünüyorsun?ki bu aşılamayacak bir zorluk dercesi değil biz kadınlar nelere sabrediyoruz sen biliyormusun?kusura bakma kırıcı olmak istemem ama yaptığın çok yanlış
evlilik oyuncak değildir karşınıza çıkan ilk zorlu dönemde boşamak nasıl bir mantıktır,
herkes böyle yapsaydı evlilik diye birşey kalmazdı sen eşinle maddiyatı içinmi evlendin.
evlenirken İyi günde kötü günde diye söz vermedinmi
bilmiyorum belkide bana kızabilirsin ama bunlar aşıılamayacak sorunlar değil yinede sen bilirsin bize fikrimizi sormuşsun bizlerde yazıyoruzzz

Eşinize Allah'tan acil şifalar diliyorum öncelikle. Borcu var diye eş boşamak ne derece doğru sizce?. Hemde hasta bi eş. Zenginlikte fakirlikte, hastalıkta sağlıkta yeminine ne oldu?. Eşiniz hatalı davranmış olabilir yada ailesi destek olmamış ama masraflarınızı iyice kısıp sabır göstermeyi denedinizmi? Bileziklerimide verirsem bana ne kalacak nası bi mantık evlilikte anlamadım anlayamam eşinizin bukadar sitresi varken kanser teşhisi koyulmuşken o bileziklerle nası uyuyabiliyosunuz hayret ettim doğrusu. Herşeyim fazlasıyla demişsiniz o eş daha fazlasını hakediyo bence. Babasından para aldığını söylememiş olabilir ne var bunda babası alır verir sonuçta size harcamış yada evine kendiniz söylüyosunuz içkisi kumarı yok diye. Yazık etmeyin derim ama tabi siz bilirsiniz a.s.

zavallı çocuk kaç yasında ne zorluklara girmiş evlenmiş karımı lüx içinde yasatayım diye
çocuk diyorum çünkü karısı ondan yaşlı biri yaşlı bi kadın ve merhametsiz
ya ben çok sinir oldum gidiyorum çünkü bazen dilimin kemiği olmuyo
aklıma buraya yazılmıcak şeyler geliyo bide siteden atılırım kovulurum

yorumların tamamını okumadım ama yazını okuyunca ilk aklıma
eşinin maddi olanakları için mi evlenmişdin de bu olanakları kaybedince ayrılıyorsun
şimdi destek olma zamanı
her evliliklerde böyle sorunlar yaşanır ama birlik olunca zor olsada aşılır

öncelikle misafir olarak gfilan girip okumuş değilim girebildiğim müddetce de cevap yazıyorum.
şu konudaki ama ımın ne olduğunu bilmeden yorum yapıp ahkam kesenlere sadece tepkim kimse beni desteklesin kaygım yok hanımlar.bu kadar bunalmışken kimseyle konuşamazken dertleşecek kimsem yokken bu bunalımın depresyonun içinde belki bi nebze aklıbaşında çözüm önerenler olur diye düşünerek açtım ama nerdeyse %80-90 yorum sadece beni paragöz yapmış ...

gerçekten iyi niyetli çözümler önderen bayanlara çok teşekkür ederim sağolun.

öncelikle misafir olarak gfilan girip okumuş değilim girebildiğim müddetce de cevap yazıyorum.
şu konudaki ama ımın ne olduğunu bilmeden yorum yapıp ahkam kesenlere sadece tepkim kimse beni desteklesin kaygım yok hanımlar.bu kadar bunalmışken kimseyle konuşamazken dertleşecek kimsem yokken bu bunalımın depresyonun içinde belki bi nebze aklıbaşında çözüm önerenler olur diye düşünerek açtım ama nerdeyse %80-90 yorum sadece beni paragöz yapmış ...

sen yazdıklarını gözden geçirdinmi acaba?
ahkam kesmek diyorsun ama insanları ne kadar sinirlendirmişsin ama farkında bile değilsin.
demekki bir yerde bir yanlış var:kızgın:insanoğlu bunalır tabi ama bu ne biçim bir bunaltıdır 6 ay sonra boşanmak istiyorsun,eşine de söylüyorsun ve ne bekliyorsun herkesten?
destekmi?başta ılımlı yaklaştılar da n'oldu?
ama hastalık kötü hastalık dedin.millet bilmiyormu kötü olduğunu.(mevlam beterinden korusun)
sen bu durum da destek olacağına eşine boşanmayı düşünürken kusura bakma vicdan sahibi olan insanlar böyle tepki verir.
sen çözüm arama çabasında olmuş olsaydın kafana dank ederdi.
ben ne yapıyrum.bu kadar insan ne diyor derdin kendi kendine......
ama senin geldiğin sonuca bak:kızgın:
hala mualefet halindesin.ALLAH zorda olanlara yardım etsin.

daha yolun başındasın canım evliliğin gerçekten devamlılığını getirmek zor biraz çaba gerekiyor eşinin seni çok sevdiği belli sana yalan sölemeside seni üzmemek olduğu içindir bence eşine bunu yapma çok zor bi dönemden geçiyosun ama hepimiz aynı durumdayız işler kötü bir yığın alacaklı kapıda ama inin eşin senden daha çok bunalıma girmiştir ona destek ol hemen karar verme bugünler geçer inan kardeşim :teselli:

Şekerim ,yazdıklarında,senin desteklenecek bir yanın yok...
Bu kadar insan senin yazdıkların ,fikirlerin doğrultusunda yorum yapıyorlar..
Demek ki AKLIN YOLU BİR....
ALLAH EŞİNE ŞİFA VERSİN.
Sana söylenecek söz yok.....:1no2:

Back
X