Cok komik bence dogru bile degil burda yazilanlar.
Kendi agizinla diyorsun herseyimiz 4/4 lük oldu.
Istedigimiz gibi yasadik hic fark etmedim falan filan.
O sana hissetirmek istemedi üstesinden gelir sandi gelemedi, bu kötü bir yalan degil aslinda, tammam hos degil ama kötü de degil.
Seni istedigin gibi yasatmak istemis, belki senin sucun bu konuda daha fazladir. Neyse.
Ama adam simdi bas edemiyor borclarla, adam stresden belki kanser oldu, ve sen simdi bosanmayi düsünüyorsun.
Bana kalirsa sen insanlikdan nasibini almamissin, kusura bakma am sende vicdan yok.
Adam bu borca kumar yüzünden baska aliskanlikar yüzünden baska kadin kiz yüzünden girmis olsa, sen yerden göge kadar hakli durumda olurdun, ozaman tabii ayrilmak istemen en dogal hakkin olurdu, ama bu durumdaaaa, yaziklar olsun sana diye biliyorum ancak.
Gerci tanimadiigm bir insani elestirmek istemem , ama konuyu sen acmissin.
Ayrica sen düsünceli kadin olsaydin, kocan o harcamalri yaparken bi sorardin kocana, askim biz harcama yapiyoruz ama gierimiz gelirmizden fazla ayagini yorganinna göre uzat derdin, gelen belli giden belli.
Ne sandin ailesi senin lüksünü karsilacaginimi düsündün?
Yanildin güzelim.
Evlencek kadar büyüdüyseniz, bunun üstesinden gelecek sizsiniz sizin sorununuz bu.
Sizin gezmeniz tozmaniz lüksünüz icin aile yardim etsin och ne ala.
Ailenin durmu iyise iyi bu seni ilgilendirmez ki.
Hadi hastalik olur ev bark satili hastalik icin, ailenin durmu cooook iyi olur yardimci olmaz, ozaman onlarin insanliginda süphe duyarim, ama bu durumda suclu onlar degil.
Basda ben seni suclu buluyorum.
Belkide aile seni anladi paraya doymayan biri oldugunu o yüzden yardim etmiyorlar????
Yazik ya adam senin gibi biri icin ne durumlara düsmüs.