• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

haklısın...

bu arada nerde lolita40??
CEHENNEMİN DİBİNDE HAKETTİĞİ YERDE SANIRSAMMkötükedihüso
OFF YAA ÇOK SİNİRLENDİMM YAAAAAAAAAAAAAAAA:kızgın:
ÇOKMU ÜSTÜNE GİDİYORUZ DİYEDE AKLIMDAN GEÇMİYO DİİL AMA :uhm:
ELİMDE DDİLLLLLLLLLL:kızgın:
ÇOK GADDAR Bİ DAVRANIŞŞ YAAAAAAAAA:mymeka:

eşinize acıdım zavallı adam
sizin gibi bir eşi var
yazık cok yazık

allah kocanıza acil şifalar, sizede akıl fikir versin zira bence şu anda doğru düzgün düşünemiyorsunuz bir insanın bunları söylemesi için kalbi olmaması gerekiyor :kızgın:

[Ckızma bana ama seni kınadım konunda haklı olabilirsin 6 aylık evli bi insan bunları yaşamamlı ama arkadaşlarında dediği gibi iyi günde kötü günde diye söz vermediniz mi ? onun için çabaladığını görüyorsanız sizde bence köstek olmayın destek olmaya çalışın ... boşanmak çözüm değil ... onun için iyi düşün arkadaşımm ... kusura bakma seni kırmak amaçlı söylemiyorum tabii ki yalan iyi bişey değil ama sen üzülme diye söylemiş olabilir... ya sen eşini sevmiyorsun.. yada çok sıkıldınn... HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN .....sevgiler....:enbuyukkk:OLOR="Blue"][/COLOR]

Bence de ani karar vermeden önce bir kez daha düşünün.
Gizli yapması sizi kırmış olabilir belki o da siz sıkılmayın diye söylememiştir.
Birlikte bir daha oturup konuşun derim ben.

Kızlar zaten arkadaşın derdi kocasının kanser olması değil de borçlarıymış.Düşünsenize kocası kanser borçları için akıl danışıyor.Ne kadar bencil olduğunu gösteriyor.Bence asıl boşanma sebebi de kocasının hasta olması uğraşmak istemiyor gibime geldi.​
:mymeka:

Arkadaşlar sonuçta herkes yaptığından mesuldür..
Fikrimizi lütfen kırıcı olmadan,
kullandığımız kelimelere dikkat ederek yazalım...
sevgiler...

Yok ben bu durumda ayrılmayı aklımın ucundan geçiremezdim (ALLAH göstermesin , kanser bu...)

Ona moral vermeniz , asıl şimdi yanında olmanız gereken zamanda sırf kendi mutluluğunuzu düşünüp de hala -bileziklerinizin - lafını ediyor olmanız bile beni şok etti:1shok:

Eşime değil bileziklerimi, gerekirse bir organımı veririm ben böyle bir durumda (ALLAH göstermesin o günleri)

Sadece benim değil, eşini çok seven her kadının da böyle yapacağını düşünüyorum .

Vallahi yanlismi okudum diye ikikere okudum yazini.
Evlenirken iyi günde ve kötü günde diye söz vermedinmi?
Iyi gününde hersey yolundayken esinle mutlusun borcu oldunu ögrenince ayrilmak istiyorsun pess dogrusu.
Sen esinle parasi kicinmi evlendin?
Söyliyecek daha coksey var ama ....

canım eşler iyi günde kötü günde birbirlerine destek için evlenirler hemen pes edip ayrılığı niçin düşünüyosunki eşinle otur güzelce etraflıca konuş sende işe girip borçlarını el birliğiyle kapatabilirsiniz sanıyorumki çalışmıyorsun

bence de
sizi üzmemek için bahsetmemiş şimdi başbaşa verip zorlukları aşma zamanıdır

evlenirken nikah masasında iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz
paralar suyunu çekene kadar diye söz vermiyoruz

yorumumu yazılanları okumadan yazmıştım. bir arkadaşın çok sert yorumunu görünce tek tek okudum hepsini ve dumur oldum :1shok: :1shok: kötükedihüso: oklava:
parası bitti diye 6 ayda bas tekmeyi ohh ne iyi
çok sert oldu belki ama çok sinirlendim
bizim annelerimiz aç kalsa bulaşık yıkar yer siler yine eşlerini bırakmaz destek olur
ne oldu bize Allahım ne günlere kaldık

bak şimdi eşim aradı 1.800 kredi kartı borcu gelmişş, krizden dolayı maaşımız kesildi para yok herşeyi karttan alıyoruzz, hastane masraflarını faturaları market alışverişini hep karttan yapıyoruz, kredi borcumuz da var daha 7-8 ay ödicez... eşim çok stresliydi öfleyip püfledi ne kadar üzülsem gözlerim dolsada ona öderiz üzülme dedim..senağlamasenağlama ne yapayımm bugünüme de şükür... evet borç içinde olmak insanı çok yıpratıyorr aklından çıkmıyorrr, kızbaşımıza bukadar dert ediyosak kimbilir eşlermiz ne halde...

rabbim hepimizin yardımcısı olsun:çok üzgünüm:

Para yerine gelir peki ya vicdanımız?
Allah kimsenin vicdanını köreltmesin ne diyeyim.
Yazık gerçekten.Adamcağıza ailesi de sahip çıkmıyormuş,karısı da boşanmak istiyor.Bu durumda moral de çok önemlidir.Lütfen düşüne bir tekme de siz atmayın.En azından iyileşene kadar diyeceğim ama siz zaten kararınızı vermişsiniz.Ya tam tersi onun yerinde siz olsaydınız ne hissederdiniz?​

hazırladığın o boşanma evraklarını hemen çöpe at. daha 6ay olmuş ilk başından pes etme, evlilik zorluklarıda yanında getirir önemli olan kötü düşünmeden herşeyi halletmek. bak severek evlendik diyosun eşinde seni sevmişki üzülmeni istememiş. inan bu yalanları boşuna söylememiştir. oturun bi konuşun ama onu üzmeden konuş bence boşanmadan falanda bahsetme, ilerleyen zamanlarda bu durumlarına güler geçersin.çalışın çabalayın ödersiniz bi şekilde.hiç olmazsa eşinin annesi ve babasına gidip herşeyi anlatın onlar yardım etsinler oğullarınada yardım etmiyeceklerse öyle annelik babalık olmaz, ilerde onlar yaşlanınca bakacak tek kişi çocuklarıdır bence konuşursanız herşey yoluna girer karamsarlığa kapılma derim ben.
İŞALLAH HERKES MUTLU OLUR :Saruboceq:

lüx esyalar lüx düğün giyim kuşam balayı gezmeler tozmalar yemeler içmeler
e zamanında sen sorsaydın bu değirmen nasıl dönüyo diye
kocan herseyi seni mutlu etmek ve hiç biseyden mahrum bırakmamak için yapmış öyle borca girmiş
ama artık paralar suyunu cekti zorluk yokluk basladı bide üstüne kocan hasta oldu
ask mesk sevgi falan kalmadı kaçış yolu aramaya baslamışsın bile
yazık benim durumum böyle olsa ben kocam için evlere temizliğe bile giderdim hiçte gocunmadan
sefayı sürdüysem cefayıda cekerdim hele sevdiğim adam kanser olmuşsa canımı dişime takar
destek olurdum

algılayabildiğim kada5rına cevap vereyim ki öncelikle ben eşim rahatsız diye boşanmak istemiyorum.
bunu bi açıklığa kavuşturayım.taş kalpli filan da değilim öyle olsa 1 hafta önce aldığım bu kararı uygulardım...

neredeyse hakarete varan yorumlar yapılmış tamam belki düşüncem şuanda yanlış ama ben bayanlardan destek almak içindeğil akıl almak için bu konuyu açtım.yani kimse evet boşa desin diye değil bikaç arkadaşın söylediği gibi.

yaşımı soranlar olmuş ben 28 eşim 23 yaşında

parası için evlendi diyenlere soruyorum hangi genç kız kendisini bilerek satar?

mantıklı bir şekilde yol göstermeye çalışan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum...
ama bol keseden atıp tutanlarda eminim hesap verecekler o çok bahsettikleri öte dünyada...

canım herşeyin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.yani adam belki söyleyememiştir.ama ödemiyo da yan gelip yatıyo mu.eğer böyle bişey yoksa niye ayrılmayı düşündüğünü anlamadım.umarım sen ve eşin için doğru karar budur.çok kararlı görünüyosun çünki.ama yanlış yoldasın bilesin

iyi de esinin bir sürü borcu var diye ayrılmak çözüm mü?

Sen demedinmi severek evlendik çok sevdik diyen?

e hani iyi günde kötü günde eştiniz?

bu sözleri ne cabuk unnuttun

eşine destek olmanı bir iş bulup senin de calışmanı öneririm.

bence öncelikle eşinizin sağlığına tekrar kavuşması için çabalamalısınız maddiyat ondan sonra gelmeli.ne demişler önce sağlık.borç dediğin ödenir ama sağlık öyle mi?lütfen önce eşinizin hastalığına odaklanın onu bu halde terketmek onu öldürmek olur herhalde hem de siz seviyorum diyorken.

Back
X