algılayabildiğim kada5rına cevap vereyim ki öncelikle ben eşim rahatsız diye boşanmak istemiyorum.
bunu bi açıklığa kavuşturayım.taş kalpli filan da değilim öyle olsa 1 hafta önce aldığım bu kararı uygulardım...
neredeyse hakarete varan yorumlar yapılmış tamam belki düşüncem şuanda yanlış ama ben bayanlardan destek almak içindeğil akıl almak için bu konuyu açtım.yani kimse evet boşa desin diye değil bikaç arkadaşın söylediği gibi.
yaşımı soranlar olmuş ben 28 eşim 23 yaşında
parası için evlendi diyenlere soruyorum hangi genç kız kendisini bilerek satar?
mantıklı bir şekilde yol göstermeye çalışan arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum...
ama bol keseden atıp tutanlarda eminim hesap verecekler o çok bahsettikleri öte dünyada...
yazılanların hepsini okudum ve gerçekten inanılmaz şaşırdımmm
şimdi arkadaşım senin haklı olduğun tek bir nokta var o da eşinin sana yalan söylemesi
ama bunun dışındaki düşüncelerinin hepsi çöpe atılası düşünceler lütfen kızma gücenmeyasakkelime
eşine acil şifalar diliyorum ya 6 ayda siz bunu düşünüyorsanız ilerisini düşünemiyorum bile ben
bi arkadaş ailesinden örnek vermiş çok doğru
eğer hayatımdan örneklemem gerekirse 2.5 yıllık evliyim ilk evlendiğimizde eve 1000 liraya yakın giriyordu ve 1100 lira borç ödememiz gerekiyordu ki eşim bir gün bile borcunu geçiktirmiş bir insan değildir..
ama hayat o kadar ilginç ve bazen o kadar güzelliklerle dolu ki herşey geçer ve biz şükür ki kapıya bir kişiyi getirtmeden bir kişi borcunuz var demeden borçlarımızı kapattık
tabi şu an aldığımız maaşlar koşullar farklı ama hiç bir şartta olumsuz düşünmedik
eşine yanında olduğunu hissettir .ve biz bunu nasıl yaptık biliyormusun benim eşim her zor anımızda VAKIA suresini okudu inanarak ve Rabbim her zaman yanımızda oldu ne zaman okusa 3 güne kalmadan olmadık yerden para geliyordu
bunlar geçer sen bu adamın yanında ol bence bak eviniz için hayal ettiğimden bile güzel döşedi demişsin bunları yaparken herşey güzeldi şimdi ne değişti yemecek içmeyecek borcunu düşünecek ve ödeyeceksin biz öyle yaptık dilerim sizde bu gücü kendinizde bulursunuz
çok uzattım son olarak şunu söylüyorum canım bugün bir şeylere sahip olan çiftler sanmaki böyle başladılar inan
herşey sizin için çok güzel olur inşallah