Lütfen bir akıl verin, severek ayrılmak...

Kadınlar kulubünü o kadar çok takip ediyorum ki bende senarist altyapısı datası oluştu. Hayatımın hiç bu hayatlarla alakası yok :KK70:
Hayeller aşk meşk romantizm kavuşamayan aşıklar geçekler yorgun bıkmış mutsuz çocuklar ve kadınlar
İnsanlar duygularına verdiği önemi azucuk mantıklarına verse daha güzel senaryolar okuyacağızda neyse:))))

Bunu kendine neden yapiyorsun? Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamazmis, ne dogru.

Bu sefer bir degisiklik yap, sen ayril. Dalga gecmiyorum. Yoksa o sana boyle gelip giderken bir taraftan ailesinin ona uygun gordugu kizla dugun hazirliklarina baslanacak ve hop. Oyle kalakalirsin. Aklini basina topla.

çok çok haklısın hem ben de onlar gibi düşünüyorum dedi zaten ben körü oynuyorum :( zaten yazdım mesaj biter gider herhalde böyle uzatmaları oynamak daha ızdırap verici

Kız öyle aileyi ne yapacaksın kv de kv gorumcek de gorumcek diye konu açıp duracaksın. Muhafazakar veya degil oğlunun hayatına bu kadar müdahale ediyorlarsa hayatınız kabusa döner. Neyleyim pisirik kocayı yani. Severek ayrilma yoktur karar veremeyen sünepe sevgili vardır. Vakit kaybetmeyin bence. Aşk böyle bir şey değil. Bana da bu ayrılıklarda görücü usulü bir şeyler yapılıyor gibi geldi

hemen evlendireceklerini düşünmüyorum çünkü çocuğun bütün maaşına el koyuyorlar, şoför gibi uşak gibi sürekli peşlerinde falan filan ama tabi er ya da geç güneş yüzü görmemiş gönüllerine göre bir gelin adayıyla tanıştırırlar o kaçınılmaz son :) ben de aptal gibi ağlarım gerçi suç ben de adam ilk gün söyledi

Hayeller aşk meşk romantizm kavuşamayan aşıklar geçekler yorgun bıkmış mutsuz çocuklar ve kadınlar
İnsanlar duygularına verdiği önemi azucuk mantıklarına verse daha güzel senaryolar okuyacağızda neyse:))))
İnsan dışardan bakınca daha mantıklı davranabiliyor, işin içinde yaşayınca mantık geride kalabiliyor. Bazen de illa yaşayıp görmek gerekiyor tecrübe etmeden anlayamıyor. Hatasız kul olmaz demişler. Ama bu forum bana çok şey öğretti, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hayırlı ömürler yaşatsın

Geçtiğimiz Haziran'dan beri hayatımda biri var. Çok iyi niyetli çok iyi biri ama benden sürekli ayrılıyor. Ağlaya ağlaya ayrılıyor ve ben sürekli yine bağrıma basıyorum.
Ailesinin muhafazakar olduğunu ve birbirimize uyum sağlayamayacağımızı falan filan söylüyor. Ben de ailem gibi düşünüyorum diyor ama ben onsuz yapamıyorum o da bensiz üzülüyor ama geri döndüğünde de tek adım atmıyor.

Ben en azından anı mutlu yaşayalım istiyorum ama 2 ay iyiysek 2. ayın sonunda ayrılıyor benden. :KK43: Severek kırıp dökmeden ayrıldığımız için de tekrar barışıyoruz resmen paradoks oldu ben çok çaresizim :KK43:

Bidaha ayrılırsa "bıktım senden Allah'ın ergeni biraz büyü de gel" de.

Fazla duygusalım gururdan ziyade o kadar iyi ki gerçekten kötülük barındırmıyor içinde ben belki de bu yüzden kıyamıyorum
Adam sonunda size kıyacak gibi duruyor ama... o kadar vakit püff.. boşa zaman kaybi olacak belki de

çok çok haklısın hem ben de onlar gibi düşünüyorum dedi zaten ben körü oynuyorum :KK43: zaten yazdım mesaj biter gider herhalde böyle uzatmaları oynamak daha ızdırap verici

Aciyacak ama sabir. Allah askina kurtul su adamdan. Ayrilan sen ol. Yoksa icinde hep yara kalir. Noktayi sen koy, bu iliskide(adi her neyse) senin de bir soz hakkin oldugunu goster. En azindan ben yaptim, kendim kurtuldum diyebilirsin. Bunu yapamazsan ileride onun gidisi fena koyacak, hazir ol.

Aciyacak ama sabir. Allah askina kurtul su adamdan. Ayrilan sen ol. Yoksa icinde hep yara kalir. Noktayi sen koy, bu iliskide(adi her neyse) senin de bir soz hakkin oldugunu goster. En azindan ben yaptim, kendim kurtuldum diyebilirsin. Bunu yapamazsan ileride onun gidisi fena koyacak, hazir ol.
ayrıldım seni hep iyi anacağım herşey için teşekkür ederim dedi

Engelle. Engellemezsen bak ne kadar oldu, yazmadi. Demek degerim bu kadarmis deyip deyip triplere girersin. Engelle ki aklin kalmasin. Gecmis olsun. Yeni bir sayfa vakti...

Sonunda olacaklari ben sana söyliyim cünkü arkadasimda benzer olay gördüm: Erkek seninle öyle ileri geri zamanini gecirecek. Sen hatta ara sira "Belki bir gelecegimiz var" diye ümitleneceksin. Ama o sonunda tam ailesinin istedigi gibi bir kizla (bu hikayede uzun zamandir aile dostun kizi) evlenir, sende öyle baka kalirsin. Yani sen kendine bunu yeterli bi iliski olarak görüyorsan yapacak birsey ypk.

adam mantığıyla duyguları arasında sıkışıp kalmış gerçekten onun içinde zor bir durum

ayrı kalınca da içindeki özlemi bastıramayıp geri dönüyor bana göre

ilişki başa sarıp duruyo bakalım nereye kadar böyle sürecek

Bence tek çare ayrılmak siz onu değiştirmeye çalışacaksınız o sizi fedakarlık sizden beklenecek o yüzden bakin

Cok çocukça bi insan ya sever devam eder ya da bırakır gider. Tekrar tekrar aynı şey oluyorsa ne istediğini bilmiyor demektir.

üzülerek ve tecrübeyle sonu yok diyorum, yorulursunuz.. önünüze bakin daha 1 yil olmus cabuk atlatirsiniz..

Fazla duygusalım gururdan ziyade o kadar iyi ki gerçekten kötülük barındırmıyor içinde ben belki de bu yüzden kıyamıyorum
İyi olan insan böyle davranmaz. Sevdiği insanı üzmez. Bunun ileriki adımı biz senle evlenemeyiz ben ailemin bulduğu helal süt emmiş muhafazakar kızla evleneceğim sırf onları mutlu etmek için senden de ayrılmayacağım ama devam edeceğiz. Kabul eder misiniz bilmem...

Bence siz evlenin. Evlendikten çok değil 2 ay sonra bu adamdan ve ailesinden nasıl kurtulabilirim konusu açarsın. İçindeki sevgi de bitmiş olur. Böyle ara sıra görüşüp tel de konuşunca hep sever zannediyor insan da. Aynı ev içinde, aileler de işin içine girdiğinde, Hayata bakış açıları fikirler ayrı olunca sevgi mevgi hakgetire

Kızlar hepiniz çok çok haklısınız bitirdik işte mübarek ramazanda günaha girme dedim. Çok teşekkür ederim 1 ay sonrasını bilemem sen çok iyisin seni hep iyi hatırlayıp hep seveceğim dedi. İyi biri olduğunu biliyorum ve inanıyorum da mantığıyla kalbi arasında kaldı ama hayat görüşlerimiz çok çok farklı sevgi hep yetmiyormuş anlamış olduk :(

Bence siz evlenin. Evlendikten çok değil 2 ay sonra bu adamdan ve ailesinden nasıl kurtulabilirim konusu açarsın. İçindeki sevgi de bitmiş olur. Böyle ara sıra görüşüp tel de konuşunca hep sever zannediyor insan da. Aynı ev içinde, aileler de işin içine girdiğinde, Hayata bakış açıları fikirler ayrı olunca sevgi mevgi hakgetire
Çok haklısın ama onun yanında da aşırı mutlu hissediyordum bana çok iyi geliyordu ama haklısın bitti gitti artık

Back
X