lutfen bir akil verin

Büyük tuvaletinde ıkınamadıgında sizi cagırıp ellerinizle acıp karnını ovarak yardımcı falan oluyor musunuz?

Büyük tuvaletinde ıkınamadıgında sizi cagırıp ellerinizle acıp karnını ovarak yardımcı falan oluyor musunuz?
Kolik masajı yapıyormuş düşünsene. Adamın karnını ovalıyor, bacaklarını büküp göbeğine doğru ittiriyor ve pırt. Mutlu son.

O kadar iyi anlıyorum ki Henüz bekarım ama iki yıllık bir ilişkim var. Sizin cümleleriniz resmen benim ilişkimi tarif ediyor. Bebek gibi sürekli dikkat çekmek için oram ağrıyor buram ağrıyor diye mızmızlanır. Sabah nasılsın diye mesaj attığımda ilk cümlesi kötüyüm demektir. Hep negatif ve hastalıklı. O da basur ameliyatı olmuş. Tuvalete gittim kan geldi der falan cidden baya uzaklaştım bu tarz şeyler yüzünden. Bide daha evli değiliz, evlensek neler olacak. Kendimi hasta bakıcı gibi hissederim sanırım.
Eşiniz şu yönden haklı: Evlilik demek herşeyi paylaşmak demek. Ama tabiki abartmış. İlgi çekmek için bu yola başvuruyor galiba. Uygun dille bu gibi şeylerin sizi rahatsız ettiğini ve uzaklaştırdığını söyleyebilirseniz belki kendisine çekidüzen verebilir. Gerçi dediğim gibi aynı tip bir adamla birlikte olduğum için hiç değişmeyeceğine yemin edebilirim Seviyorsanız olduğu gibi kabul etmeyi deneyin derim.

Ayy ben çok gabizlik çekiyorum kocomdon yordom olobolorom
Rahmetli babannem sağ olsun küçükken kahrımı çekti bu konuda. Bi kere ağladıydım evlenirsem kocam mı yapacak dedim. Sırf bunun korkusundan evlenmedim yaş 29... hayat işte korkuyla yaşarsan aha gelir böyle vurur.

Konu sahibin kocası karderdasım...........

Sana bulacağım kişiye bu özelliğinden bahsetmemde bı sakınca yok dimi

Basuruna bakmanız onu nasıl tedavi eder bilemedim.bakıp napıcaksınız.
5 senelik evliyim banyodan çıkınca birbirimizin yanında giyinmeyiz bir özelimiz olmalı ki arada çekim olsun.
Tıraş konusunda da pandemiden beri eşimin saç traşını ben yapıyorum. Tıraştan kastınız saç kesimiyse normal geldi bana. Çok fazla insanlarla temas etmemeye çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…