- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi crazyimela
-
Bugün bela okunmayinca eksiklik oldu galibaSeni kinim kinim kınadım. Bir ergenin yaratıcılığını mi sorguluyorsun sen? Bu ne cüret?
Peki buna kim inanır?eksigi var fazlasi yok
Kadir inanırPeki buna kim inanır?
Ayy ben çok gabizlik çekiyorum kocomdon yordom oloboloromBüyük tuvaletinde ıkınamadıgında sizi cagırıp ellerinizle acıp karnını ovarak yardımcı falan oluyor musunuz?
Yok yani ahahhahaha doğrudan ilgilenmiyor, son halini soruyor, zaten bazı durumlarda görüyor,Kibariyenin Annesi çatlıyorum meraktan.
Kolik masajı yapıyormuş düşünsene. Adamın karnını ovalıyor, bacaklarını büküp göbeğine doğru ittiriyor ve pırt. Mutlu son.Büyük tuvaletinde ıkınamadıgında sizi cagırıp ellerinizle acıp karnını ovarak yardımcı falan oluyor musunuz?
O kadar iyi anlıyorum ki2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek varbu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Rahmetli babannem sağ olsun küçükken kahrımı çekti bu konuda. Bi kere ağladıydım evlenirsem kocam mı yapacak dedim. Sırf bunun korkusundan evlenmedim yaş 29... hayat işte korkuyla yaşarsan aha gelir böyle vurur.Ayy ben çok gabizlik çekiyorum kocomdon yordom olobolorom
Ayyyy dogruysa bu konu beklerim valla :/Kolik masajı yapıyormuş düşünsene. Adamın karnını ovalıyor, bacaklarını büküp göbeğine doğru ittiriyor ve pırt. Mutlu son.
Rahmetli babannem sağ olsun küçükken kahrımı çekti bu konuda. Bi kere ağladıydım evlenirsem kocam mı yapacak dedim. Sırf bunun korkusundan evlenmedim yaş 29... hayat işte korkuyla yaşarsan aha gelir böyle vurur.
Konu sahibin kocası karderdasım...........
Sana bulacağım kişiye bu özelliğinden bahsetmemde bı sakınca yok dimiRahmetli babannem sağ olsun küçükken kahrımı çekti bu konuda. Bi kere ağladıydım evlenirsem kocam mı yapacak dedim. Sırf bunun korkusundan evlenmedim yaş 29... hayat işte korkuyla yaşarsan aha gelir böyle vurur.
Konu sahibin kocası karderdasım...........
Çamaşırlarımı dökme kız yeri gelince ben alkollene alkollene dökerim zaten benden duysun sen ağzını açmaSana bulacağım kişiye bu özelliğinden bahsetmemde bı sakınca yok dimi
Tamam aplaaÇamaşırlarımı dökme kız yeri gelince ben alkollene alkollene dökerim zaten benden duysun sen ağzını açma
Konu emekli maaşıyla ilgili. Maaş için boşanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.Bu olabilir boşanmış ama beraber yaşama
Aaa öyle demeyin onu kaynisi için pardon girimcısı adına açmış konuyu ( katılıyorum)Konu emekli maaşıyla ilgili. Maaş için boşanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?