lutfen bir akil verin

kesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor
Kusacam artık
Yani eş oldunuz diye bagirsaklarindakini de görmeniz gerekmez. Aşırı abartıyor ve sizi sürekli manipüle ediyor. Olmazsa terapist gidiyoruz diyin, destek alin.
evet ama bu sefrrde sakin o sen olmyasin ne gorumcesi bilmem ne gibi cevaplar geliyor.bende direk.kendi agzimdan yazdim.
Düzeltme yazın başına. Şimdi saçma durum gibi oluyor. Boşandıniz ama beraber yaşıyorsunuz, eşiniz sizden bunları bekliyor gibi. Ciddiye alan olmaz. Çünkü feyk duruyor.

2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek var:KK43:bu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Bacım eşin seni saf bulmuş her işini sana gorduruyor 😂😀 evlilik böyle diye

Kusacam artık
Yani eş oldunuz diye bagirsaklarindakini de görmeniz gerekmez. Aşırı abartıyor ve siiz
Düzeltme yazın başına. Şimdi saçma durum gibi oluyor. Boşandıniz ama beraber yaşıyorsunuz, eşiniz sizden bunları bekliyor gibi. Ciddiye alan olmaz. Çünkü feyk duruyor.
Normal değil mi??? Bu kuzenim yazdı vs sözüne kimse inanmıyor artık??? Aldatan insanlar falan cılkını çıkardı bu cümlenin artık Ya ondan

he valla dogru diyin

Ben demiyorum sen dedin ya? Eşimin tuvaletten sonra poposunu siliyorum diyip yok bu kısmı mizah diyen yine sensin. diğerleri gerçek ama bu kısmı mizah yazan yine sen. cami aç biraz sonra balkona çık. biraz oksijensiz kalmışsın.

Kusacam artık
Yani eş oldunuz diye bagirsaklarindakini de görmeniz gerekmez. Aşırı abartıyor ve sizi sürekli manipüle ediyor. Olmazsa terapist gidiyoruz diyin, destek alin.

Bu olabilir boşanmış ama beraber yaşama

Yarın okul yok. Ergenler tatilde.
Gunces düşündüm de ben ne misafir severim ne fazla mic mic ilişki severim ne sürekli beraber olmayı severim. Eşim bende bunu beklese bu boşanma sebebi olur gerçekten
Burda da kaç kadın ciddi anlamda buna katlanır ki

epilasyon yaptırsın kesin çözüm😂 ay hastalık ayrı ama onun dışında mide bulandırıcı bence

K bakmayin ama midem bulandı. Dedikleriniz gerçek olamayacak kadar mide bulandirici cunku. Kendinizden taviz vermeyin lütfen istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz. Karı kocaligin bile bir sınırı olmali

Gunces düşündüm de ben ne misafir severim ne fazla mic mic ilişki severim ne sürekli beraber olmayı severim. Eşim bende bunu beklese bu boşanma sebebi olur gerçekten
Burda da kaç kadın ciddi anlamda buna katlanır ki

Seni kinim kinim kınadım. Bir ergenin yaratıcılığını mi sorguluyorsun sen? Bu ne cüret?

Lütfen siz onun eşisiniz.Değerinizi bu kadar düşürmeyin bırakın da traşını ,basurunu kendi halletsin.Eşinizi fazla şımartmışsınız.Gerçekten hastalandığında hiç çekilmez bu adam..

Back
X