- 8 Mayıs 2021
- 37
- 26
- 8
- 32
- Konu Sahibi crazyimela
he valla dogru diyinBu konu seni eğlendirmedi mi? Oysa ne umutlarla konuyu acmistin dimi? Valla kadının düşmanı yine kadın bacım ya.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla dogru diyinBu konu seni eğlendirmedi mi? Oysa ne umutlarla konuyu acmistin dimi? Valla kadının düşmanı yine kadın bacım ya.![]()
Siz de kapıyor musunuz aferini krem sürerken???aynen kiz nasil anladin.valla zekisin ha.kaptin aferini
Kusacam artıkkesinlikle.dusunsene ya midemin bulanmasi bile ona tuhaf geliyor.demek miden bulaniyor beni sevmiyorsun diyor
Düzeltme yazın başına. Şimdi saçma durum gibi oluyor. Boşandıniz ama beraber yaşıyorsunuz, eşiniz sizden bunları bekliyor gibi. Ciddiye alan olmaz. Çünkü feyk duruyor.evet ama bu sefrrde sakin o sen olmyasin ne gorumcesi bilmem ne gibi cevaplar geliyor.bende direk.kendi agzimdan yazdim.
sende ii takip ediyosun beniYok kaynı kormus onun için açmış bu konuyu. Bir önceki konu görümceninmis.
Bacım eşin seni saf bulmuş her işini sana gorduruyor2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek varbu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
yok iste o kadar yapmamiza ragmen saol canim eline saglik lafini bile hor goruyor .sen fake san hala beni.Siz de kapıyor musunuz aferini krem sürerken???
Normal değil mi??? Bu kuzenim yazdı vs sözüne kimse inanmıyor artık??? Aldatan insanlar falan cılkını çıkardı bu cümlenin artık Ya ondanKusacam artık
Yani eş oldunuz diye bagirsaklarindakini de görmeniz gerekmez. Aşırı abartıyor ve siiz
Düzeltme yazın başına. Şimdi saçma durum gibi oluyor. Boşandıniz ama beraber yaşıyorsunuz, eşiniz sizden bunları bekliyor gibi. Ciddiye alan olmaz. Çünkü feyk duruyor.
he valla dogru diyin
Bu olabilir boşanmış ama beraber yaşamaKusacam artık
Yani eş oldunuz diye bagirsaklarindakini de görmeniz gerekmez. Aşırı abartıyor ve sizi sürekli manipüle ediyor. Olmazsa terapist gidiyoruz diyin, destek alin.
Düzeltme yazın başına. Şimdi saçma durum gibi oluyor. Boşandıniz ama beraber yaşıyorsunuz, eşiniz sizden bunları bekliyor gibi. Ciddiye alan olmaz. Çünkü feyk duruyor.
Yazık yaaa...Bu kadar cahil gördüğünüz gorumceniz bile resti çekmiş siz de düşünmez misiniz?????yok iste o kadar yapmamiza ragmen saol canim eline saglik lafini bile hor goruyor .sen fake san hala beni.
Yok kaynı kormus onun için açmış bu konuyu. Bir önceki konu görümceninmis.
Derdin bu mu yani eline sağlık demediyok iste o kadar yapmamiza ragmen saol canim eline saglik lafini bile hor goruyor .sen fake san hala beni.
Öyle zaten. Yorumlara bakinca konu nerden nereye gelmiş doğal olarak.Normal değil mi??? Bu kuzenim yazdı vs sözüne kimse inanmıyor artık??? Aldatan insanlar falan cılkını çıkardı bu cümlenin artık Ya ondan
İnşallah gerçek değildir, ilk defa bdv de midem kalktı yani
Gunces düşündüm de ben ne misafir severim ne fazla mic mic ilişki severim ne sürekli beraber olmayı severim. Eşim bende bunu beklese bu boşanma sebebi olur gerçektenYarın okul yok. Ergenler tatilde.
Niye? Mağarada mı yaşıyor?evet gorumcem icin actim onu.o telefon kullanmayi bilmez onun adina yazdim
Gunces düşündüm de ben ne misafir severim ne fazla mic mic ilişki severim ne sürekli beraber olmayı severim. Eşim bende bunu beklese bu boşanma sebebi olur gerçekten
Burda da kaç kadın ciddi anlamda buna katlanır ki