- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
- Konu Sahibi zoramaguzel
-
Arkadaşlar ben 2 kızimla calisamiyorum yakinimda kimsem yok:-( biri okula gidiyor ama diğeri 2.5 yaşında..evde ne yapabilirim lütfen kafayı yiyeceğim bi akıl verin. .! Yiyecek yapsam nerde saticam mesela? ?
Arkadaşlar ben 2 kızimla calisamiyorum yakinimda kimsem yok:-( biri okula gidiyor ama diğeri 2.5 yaşında..evde ne yapabilirim lütfen kafayı yiyeceğim bi akıl verin. .! Yiyecek yapsam nerde saticam mesela? ?
Şöyleki araştırıp ev uemeği isteyen yerler oluyo siz evde yapıyosunuz onlar gelip sizden alıyo bir ara gazetelerde çok görüyordm çocuğu devlet anaokuluna bırakabiliyormusnuz ben araştırıp size dönüş yapacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fikir veren arkadaşlar çok teşekkür ederim. .facebook çevrem yok dolayısıyla hesabımda:--( seker hamurundan kurabiye yapmayı bilmiyorum ama börek kek ve yemek tatlı fln güzel yaparım...
Allah razı olsun yazmanız bile yeterlihic görmedim nerelerde var acaba böyle yemek fln alan yerler? ? Devlet anaokulu alsa birakicam da almaz daha 26 aylık:- -(
evde yapılabilecek farklı işler de var örneğin bilindik kozmetik markalarının satışlarını yapılıyor yazsam olmuyor ama anlaşıldı galibaevde becerileriniz varsa dikiş nakış ile ilgili işler yapılabiliyor takı oya havlu vs. bazı trikotaj firmaları örülmüş çıkan kazakları sadece tığla birleştirmeye evlere gönderiyorlardı aklıma bunlar geldi
Allah sizden razı olsun o nedemek biley yapmadım ki alırlar ben bi onuda sorim tuvaletini kendi yapabiliyosa alır bakalm Allah büyüktür bulmaya çalışırız sıkmayın canınızı siz
Bu kadar sıkışcagimi köşeye hiç düşünmedim ama hayat çocuk olunca başlıyor Muş:-( onlar canım ama bişey yapamıyorum onları bırakıp. .lise mezunuyum bilgisayar muhasebe,ihracat firmasında fln çalışmam vardı ama şimdi gidip iş arayamiyorum..:--(
Eşim çalışıyor ama bu taşeron sistem yüzünden alması gerekenden az para alıyor:--( hakkimizi yiyenler sağolsun:-( yoksa iş haricinde bi sigara içki hiçbir kötü alışkanlıgi yok şükür. .Istanbul da kirada ve 4 kişi zor. .Allah yardımcı olsun herkezin. .
Şu yuva işini bir araştrn ilk etiktlmdğnz için göremdm geç yazdm ksura bakmyn semtinz neresi
Fatih cnm..yuva işi özeller olur devlet için küçük almıyorlar:-( ozellerde çok pahalı zaten. .
Benim komşum icli kofte yapiyor tanesi 2, 5 tl den satıyor . Ben dahil calisan bayanlar aliyoruz ev mantisi yapiyor. Hatta seker hamurundan renkli isme ozel kurabiyeler yapiyor ne yalan soyleyeyim kendi nisanim icin elli taneye 150 tl vermistim. Internet elinizin altinda arastirin nasil yapildigini zor oldugunu sanmıyorum. Ayrıca tebrik ederim sizi.
Ben bi araştırıp döncm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?