• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir akıl verin:-(:-(

çevredeki esnafla görüşün kuaförler,muayenehaneler, eczaneler süpermarketler vs. buralardaki çalışanlar öğlen yemeklerini çoğunlukla dışardan yemek zorunda kalıyorlar. tabldot şeklinde hergün 4-5 çeşit 5-10 liralık yemek çıkarıp sefertasıyla dağıtabilirsiniz. zaten 5 çeşitin biri cacık(yoğurt), biri çorba biri pilav yada makarna biride yeşil salata oluyo ana yemek olarak da üç köfte patates kızartması vs gibi göz boyuyolar o köfteninde %80 i ekmek yani acayip karlı bir iş özel de çalışırken sabahtan böyle bi hanım liste bırakırdı bugün bunları yapıyorum diye bizim hoşumuza giderse öğlene sipariş verirdik. hatta saat 1 i geçirirsek yemek bulamazdık.

bu arada yazmayı unutmuşum bu yemek olayını eğer ki şirket kurmayacak ve belediye ile ziraat,sağlık bakanlıklarından izin almayacaksanız internet üzerinden aleni şekilde yapmayın. şuan hem maliye hem de sağlık ve ziraat bakanlıkları denetliyor blogları çoğu şirketleşmek zorunda kaldı. o yüzden çevre esnafla yani sizi şikayet etmeyecek kişilerle başlayıp sonra işi büyütmek en mantıklısı

Arkadaşlar ben 2 kızimla calisamiyorum yakinimda kimsem yok:-( biri okula gidiyor ama diğeri 2.5 yaşında..evde ne yapabilirim lütfen kafayı yiyeceğim bi akıl verin. .! Yiyecek yapsam nerde saticam mesela? ?

kuklalar, tablolar, şeker hamuru pasta,kurabiyelerrr.. örgü.. değişik model çantalarr..

bu arada yazmayı unutmuşum bu yemek olayını eğer ki şirket kurmayacak ve belediye ile ziraat,sağlık bakanlıklarından izin almayacaksanız internet üzerinden aleni şekilde yapmayın. şuan hem maliye hem de sağlık ve ziraat bakanlıkları denetliyor blogları çoğu şirketleşmek zorunda kaldı. o yüzden çevre esnafla yani sizi şikayet etmeyecek kişilerle başlayıp sonra işi büyütmek en mantıklısı

Teşekkür ederim hem güzel fikirleriniz için hemde uyarı için:-)

Sağol cnm. Ben bu dükkanlara yemek yapma işini netten araştırdim ama bi sonuca ulaşamadım:'( bakiyorum halaa..

Ben şimdi baktm 4 ay daha öocuk için dişinizi sıkarsanız eğer devlet anaokuluna alıolar fiyatı 250 tl ama devlet yardm ediyomu onuda tam bilemiyorm araştırırım onuda tam gün alıyolar hemde secret cv üzerinden bankalara başvurabilirsiniz bankalarda filan çay dağıtma işlemi yapabilirsnz hem saatleri uyar hemde sigortanız işler bayram aeyran tatil olur şimdilik aklıma bu geldi bakalmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

devlet anaokulları da ücretsiz değil ki.aylık 160 tl verecek ve bunun yanında bağış kırtasiye giderleri kıyafet vs derken en az aylık 350-400 arası gidiyormuş.

Evde bebek bakabilirsin,çevrene yayarsın bu talebini,ayrıca Avon-Flormar tarzı aktiviteler de kazançlı oluyor,arada ev hediyeleri falan verdiğini duymuştum..Allah yardımcın olsun.....

Teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilendiginiz için. .bizim okulun anasınıfinada bi sorayım Küçükleri aldıklarini bilmiyordum..biraz para verilir tabii ama çok yüksekse:-( bi sorucam..begyy Allah razı olsun zahmet edip araştırmissin Sağol. .

Teşekkür ediyorum arkadaşlar ilgilendiginiz için. .bizim okulun anasınıfinada bi sorayım Küçükleri aldıklarini bilmiyordum..biraz para verilir tabii ama çok yüksekse:-( bi sorucam..begyy Allah razı olsun zahmet edip araştırmissin Sağol. .

Cnm devlete dilekçe ver durumun olmadığını bilsinler sen evine katkı sağlamaya çalışıyorsn anmemin arladşı yuva sahibi okdr masrafı olmaz dedi okdr yüksk olsa ben söylemem ztn ama şuda var bir yandn eğitim görecek bir yandanda sen işe başlıycaksn anadolu yakasında olsan iş bulurdm sana ama fatihtesin oralarada bakarm iş ilanlarına sana sendn de Allah razı olsn bişey yapamadım ki

Beggyy

Cnm devlete dilekçe ver durumun olmadığını bilsinler sen evine katkı sağlamaya çalışıyorsn anmemin arladşı yuva sahibi okdr masrafı olmaz dedi okdr yüksk olsa ben söylemem ztn ama şuda var bir yandn eğitim görecek bir yandanda sen işe başlıycaksn anadolu yakasında olsan iş bulurdm sana ama fatihtesin oralarada bakarm iş ilanlarına sana sendn de Allah razı olsn bişey yapamadım ki

Beggyy

Tamam cnm bakicam.demek Anadolu yakasindasin sen? Ablam o tarafta oturuyor..çocuk varmı seninde?

Selam cnm haber vermek istedim okul işi olmadı. Burdaki okullar 4 yaştan aşağı çocuk kabul etmiyor:-(:-(
Bide bi site buldum üye oldum siparis olursa eğer (bilemiyorum olurmu:-() semte göre yemek sipariş veriliyor.ev hanımı resimleri ekliyor, ,isteyen sipariş veriyor:-) yasak mı acaba buraya yazsam siteyi:-(

Selam cnm haber vermek istedim okul işi olmadı. Burdaki okullar 4 yaştan aşağı çocuk kabul etmiyor:-(:-(
Bide bi site buldum üye oldum siparis olursa eğer (bilemiyorum olurmu:-() semte göre yemek sipariş veriliyor.ev hanımı resimleri ekliyor, ,isteyen sipariş veriyor:-) yasak mı acaba buraya yazsam siteyi:-(

Merhaba görmedim yazdığınızı yuvalara yemek işi için başvurun böylece çocuğuuda yanınızda götürenilirsiniz bana özelden mesaj atabilirsiniz ev ne taraftaydı sizinnn

Beggyy

merhaba bende çocuk bakabilirsiniz diye düşünüyorum evinizde bakarsınız kızınız yanınızda olur hem ...ben kaç ay bakıcı bulamadım kızıma mesela..Allah yar ve yardımcınız olsun bu arada kıznızda okul çağına gelir sizde eğitimini aldığınız ve tecrübeniz olan bir iş bulursunuız daha sonra da..

merhaba bende çocuk bakabilirsiniz diye düşünüyorum evinizde bakarsınız kızınız yanınızda olur hem ...ben kaç ay bakıcı bulamadım kızıma mesela..Allah yar ve yardımcınız olsun bu arada kıznızda okul çağına gelir sizde eğitimini aldığınız ve tecrübeniz olan bir iş bulursunuız daha sonra da..

Teşekkür ederim cnm.bende çocuk bulsam bakicam da bulamadım:-( bazen insanin kısmeti kapanıyor sanırım buda bi imtihan. .

Back
X