Lütfen bir akıl. .

Şöyle söyleyim ben çok çocuksu da davrandim bazen. Ailemle nisanlim arası dengeyi bulamadim hani diyorum bu yüzden mi böyle oldu hersey?
Kendini suçlamaya çalışma. Mutlaka senin de kusurların olmuştur. Ama sen şu an ayrılmak istemediğin için kendini suçlayıp onu aklamaya çalışıyorsun barışmak için.. Ama şunu unutma ki sen ne yaparsan yap, mutlu olsaydın olurdun zaten. Erkek arkadasın sen ne hata yaparsan yap sana şu anki durumu hissettirmezdi..

Kendini suçlamaya çalışma. Mutlaka senin de kusurların olmuştur. Ama sen şu an ayrılmak istemediğin için kendini suçlayıp onu aklamaya çalışıyorsun barışmak için.. Ama şunu unutma ki sen ne yaparsan yap, mutlu olsaydın olurdun zaten. Erkek arkadasın sen ne hata yaparsan yap sana şu anki durumu hissettirmezdi..
Evet sanırım ayrılmamak için bahane arıyorum sanırım. Bizim yaşadığımız sorunlar asla normal şeyler değildi biraz sakinlsip düşünmem lazım adam akıllı

Ayrilik psikolojisimi bilmiyorum. Sanki hep beni mutlu etti gibi geliyor ama sizde gordünüz onun bana yapmadığı şey kalmadı gerçekten.
yani düşün, şurada üstünkörü okumamıza rağmen nişanlını tasvip etmiyoruz. siz bunu senelerdir çekiyorsunuz. tedirgin olmanın nedeni sevgiden çok alışkanlık bence. insan nasıl sevilmeye alışıyorsa, itilip kakılmaya da alışıyor. annenin yaşadıklarından ders al, o neler yaşamış ama evliliğinin bu haline alışmış ki bunca senedir sürdürüyor.
iki seçeneğin var: ya mutlu bir evlilik ya da mutsuz bir evlilik.

Canim yanıyor ağlamaktan kafam bi milyon. Nisanlimla aram ne zamandir kötü. Şimdi ailem baskı yapıyor nişan at diye. Ne yapayım yalvaririm bi akıl verin ? Sorunlu bi nisanlilikti geçinemedik bi türlü. İyi günler de oldu hatali günlerim de. . Olmuyor diyorum ama onu tamamen hayatımdan çıkarma fikrî kalbimi sıkıştırıyor beynim bulanıyor. Bu aşk mı değil mi bilmiyorum? Bi yandan ailem bi yandan nisanlim sorunlar. Beynim bulandı mübarek günde. Annemler nisanlimdan sogumus durumdalar ve onu istemiyorlar benimde suçum var herseyi yansıttım aileme. Ne yapacağımı bilmiyorum bitirmek kolayda ben mi zora koşuyorum? Ya da ben onu seviyor muyum ?
sorunlu bir nişanlılıktı geçinemedik diyip ağlamak vallahi yürek ister gidin bir yüzünüzü yıkayın iftardan sonra açık kafayla bir daha düşünün.

yani düşün, şurada üstünkörü okumamıza rağmen nişanlını tasvip etmiyoruz. siz bunu senelerdir çekiyorsunuz. tedirgin olmanın nedeni sevgiden çok alışkanlık bence. insan nasıl sevilmeye alışıyorsa, itilip kakılmaya da alışıyor. annenin yaşadıklarından ders al, o neler yaşamış ama evliliğinin bu haline alışmış ki bunca senedir sürdürüyor.
iki seçeneğin var: ya mutlu bir evlilik ya da mutsuz bir evlilik.
Haklisiniz gerçekten ben bu ilişki de iyilik kakilmaya bile aşk dedim ama değildi. Beni asagilamak için elinden geleni yaptı ama ben hala onun neyinden vazgecemedim bilmiyorum.

sonra diğer yazdıklarını da okudum da

ailen de ayrıl diyor adamı da sevmiyorsun ayrıl o zaman

zira bu şekilde evlenirsen de mutlu olamayacaksın gibi
Yasiniz kaç bilmiyorum ama benden buyukseniz belki bilirsiniz ya da evliyseniz. Sevdim mi bilmiyorum ama Allah var çok fazla merkezim yaptım onu geleceğe yönelik bütün planlarım da o var..sanki o çıkınca hersey yıkılacak gibi. Sağlıksız bir ilişki kesinlikle ama bu bağımlılığım elimi kolumu bağladı

Yasiniz kaç bilmiyorum ama benden buyukseniz belki bilirsiniz ya da evliyseniz. Sevdim mi bilmiyorum ama Allah var çok fazla merkezim yaptım onu geleceğe yönelik bütün planlarım da o var..sanki o çıkınca hersey yıkılacak gibi. Sağlıksız bir ilişki kesinlikle ama bu bağımlılığım elimi kolumu bağladı

muhtemelen çok büyüğüm 10 yıllık da evliyim

evlilik öyle salt bağımlılık ile vs yürümez

yeri geliyor insanlar aşkından öldükleri adamların en ufak bir davranışından buraya sayfalarca konu açıyor

zira o an o sana batıyor

aradan 3 yıl geçince belki esasen o kadar da önemli olmadığını düşünüyorsun ama o krizleri atlatmak kolay değil

nişanlının ailesinden şikayetçisin, ailen nişanlından şikayetçi bu ortam zaten evliliği çok gerer

abuk subuk konuşmalara karşı göğüs germek de önemli

hadi hemen git ayrıl tabii ki denmez

hayat sizin oturun enine boyuna konuşun, düşünün

hayatta evlenmek zorunlu da değil kimsenin boyu da uzamıyor yani

Şöyle anlatayım nisanlimdan seneler önce hoslanmistim lise yıllarımda. Sonra ailem öğrendi. Tabi o zaman üstüme geldiler ama daha sonra nisanlimin ailesi istemeye gelince baskı yaptılar nisanlan diye. Bu zaman diliminde bizim aramızda hicbirsey yoktu bitmişti. O kadar çok üstüme geldiler ki kabul ettim. Ama gelin görün 2 senedir sorunlar bitmiyo. Ben bu ilişkiyi tam benimseyemedim başlarda gönülsuz olduğum için. .bir yandan da iyice alıştım. Nisanlimin kıskançlıklari, ailesinin bazı huyları benim ailemin sürekli Nisan atarız diye tehdit etmesi kafam kalmadı artık
Canım zaten seninki en baştan sıkıntılıymış.Sen benimsememişsin ilişkiyi baksana.O yüzden çok sorun oluyorsa yol yakınken dön derim.Evlenirseniz napıcaksınız .Bu seferde ayrılma derdin çıkıcak her kavgada.Yazık etme kendine.

muhtemelen çok büyüğüm 10 yıllık da evliyim

evlilik öyle salt bağımlılık ile vs yürümez

yeri geliyor insanlar aşkından öldükleri adamların en ufak bir davranışından buraya sayfalarca konu açıyor

zira o an o sana batıyor

aradan 3 yıl geçince belki esasen o kadar da önemli olmadığını düşünüyorsun ama o krizleri atlatmak kolay değil

nişanlının ailesinden şikayetçisin, ailen nişanlından şikayetçi bu ortam zaten evliliği çok gerer

abuk subuk konuşmalara karşı göğüs germek de önemli

hadi hemen git ayrıl tabii ki denmez

hayat sizin oturun enine boyuna konuşun, düşünün

hayatta evlenmek zorunlu da değil kimsenin boyu da uzamıyor yani
Teşekkür ederim yorumunuz icin. .Zaten ne onun bana ne benim ona bir tahammülüm kalmadi. Biz resmen birbirimize batıyoruz şimdi ise Son cirpinislarimiz sanırım

Sen bu adamı sevmiyorsun. Sadece zamanında hoşlanmışsın. Ailenin baskısı ile nişanlanıp kendini bu adamı sevmeye zorlamışsın. Sevmediğin için her hareketi her yaptığı sana kötü gelmiş. Kavgalar , anlaşmazlıklar almış başını gitmiş ailene bile yansımız. Ailen adamı istemiyor.
Bu adamda seni sevmiyor.
Nişanı atmaz isen kendini mutsuz bir evlilikte bulursun ve ailende arkanda olmaz.
Nişan atmak boşanmaktan daha kolay .
Mutlu olma şansını kendi ellerinle yok etme ...

hiç uzatmayın,nişanlıyken sorun yaşayıpta evlendiğinde mutlu olanı görmedim.Evlenince dahada büyüyor bence sorunlar, evliliğiniz iyi gitse bile nişanlıyken şunu bunu yaşatmıştın diyip yine kvgalar gürültüler kopacak..

Haklisiniz gerçekten ben bu ilişki de iyilik kakilmaya bile aşk dedim ama değildi. Beni asagilamak için elinden geleni yaptı ama ben hala onun neyinden vazgecemedim bilmiyorum.
alışkanlık sadece. illa ki acı çekeceksin ki nişanlılık döneminden acı çekmeye alışkınsın aslında. her şey unutuluyor, sen de unutursun zamanla.

hiç uzatmayın,nişanlıyken sorun yaşayıpta evlendiğinde mutlu olanı görmedim.Evlenince dahada büyüyor bence sorunlar, evliliğiniz iyi gitse bile nişanlıyken şunu bunu yaşatmıştın diyip yine kvgalar gürültüler kopacak..
İşte en çokta bundan korkuyorum. Şimdiden o kadar çok zoruma giden şeyler varki ben bunları ilerde de yutamam onun açısından da öyledir büyüyüp gidecek

Sen bu adamı sevmiyorsun. Sadece zamanında hoşlanmışsın. Ailenin baskısı ile nişanlanıp kendini bu adamı sevmeye zorlamışsın. Sevmediğin için her hareketi her yaptığı sana kötü gelmiş. Kavgalar , anlaşmazlıklar almış başını gitmiş ailene bile yansımız. Ailen adamı istemiyor.
Bu adamda seni sevmiyor.
Nişanı atmaz isen kendini mutsuz bir evlilikte bulursun ve ailende arkanda olmaz.
Nişan atmak boşanmaktan daha kolay .
Mutlu olma şansını kendi ellerinle yok etme ...
Off resmen hayatımın özeti oldu yemin ederim. Aslında olaylar bunlardan ibaret başta nasıl basladiysa öyle gitti. Ben sevmiş gibi yaptım ama sevemedim. Onun bazı davranışları iyice gerdi ortamı biz bu noktaya geldik

Back
X