Lütfen bir bakarmısınız :(

ela_melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
16
2
1
27
Merhabalar öncelikle çok üzgünüm psikolojim alt üst oldu 2 3 gündür napacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin yargılamadan burada bir can söz konusu lütfen . Öncelikle sevgilimle 14 şubat günü sürtüşme yaşadık ama asla vajinamın üstüne felan boşalma olmadı dışarı boşaldı ama zevk suyu gelebilirmi korkusu vardı sonra dağıldığımızda kan gördüm 2 2.5 gün felan sürdü bu kan bunu perşembe ve cumartesi yine tekrarladık hiçbir şekilde vajinanın üzerine veya çevresine boşalma gerçekleşmedi ama adetlerim düzensiz şuan memelerde şişkinlik kasık ağrısı var birde çömeldiğimde 2 gündür damla damla kan geliyor strestenmi bu ne olur cevap verin gebelik testi alamıyorum korkuyorum sonuçtan doğum kontrol hapı aldım ondan içtim bi tane cevaplarınız için çok teşekkürler

Ertesi gun hapı ni araştırsana canım. Olmadi onu içersin. Ama bi gebelik testi al korkma.

Merhabalar öncelikle çok üzgünüm psikolojim alt üst oldu 2 3 gündür napacağımı bilmiyorum ne olur yardım edin yargılamadan burada bir can söz konusu lütfen . Öncelikle sevgilimle 14 şubat günü sürtüşme yaşadık ama asla vajinamın üstüne felan boşalma olmadı dışarı boşaldı ama zevk suyu gelebilirmi korkusu vardı sonra dağıldığımızda kan gördüm 2 2.5 gün felan sürdü bu kan bunu perşembe ve cumartesi yine tekrarladık hiçbir şekilde vajinanın üzerine veya çevresine boşalma gerçekleşmedi ama adetlerim düzensiz şuan memelerde şişkinlik kasık ağrısı var birde çömeldiğimde 2 gündür damla damla kan geliyor strestenmi bu ne olur cevap verin gebelik testi alamıyorum korkuyorum sonuçtan doğum kontrol hapı aldım ondan içtim bi tane cevaplarınız için çok teşekkürler
Bir can sozkonusu derken,sanirim olmus olabilecek bebegin cani kastedilmiyor burda.Olsa o suphenin ustune dogum kontrol hapi almazdiniz.O kadar cok korksaniz bunu ustuste tekrarlamazdiniz.Sadece sizin caniniz var cunku...

Canim ya intihar falan boyle seyler dusunme ben sanmiyorum hamile oldugunu ama mutlaka bir test yapmalisin korkunun faydasi yok sonucu ogrenip hayatina ona gore yön verirsin

sürtüşerek hamile kalman zor, ama yinede gebelik testi al, ayrıca oturunca damla damla kan geliyorsa başka sıkıntıda olabilir.

Tövbe zaten birdaha asla yapmam böyle birşey ama hamile değilimdir değilmi birde ne gibi sorun olabilir yorumlarınız için çok teşekkür ederim :(

Bizim bilmemize imkan yok doktora gitmelisin en kisa zamanda. Regl de gi lse rahimden kan gelmesi iyi ve normal birsey degil

Back
X