- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi melankolik_24
Kız bacım niye öyle diyorsun ne varmış bizde .Allah eşinle benim yardımcım olsun o vakit size iyi sabrediyoruz![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bacım niye öyle diyorsun ne varmış bizde .Allah eşinle benim yardımcım olsun o vakit size iyi sabrediyoruz![]()
![]()
Bu karşılıklı birşey, bugüne kadar tartışmamız da olmuştur ama çok şükür birbirimize bir kez bile hakaret etmedik. Ama o bana hakaret etseydi belki ben de ederdim, ya da tam tersi. Sinirlendiğimde genelde susmak gibi bir huyum vardır, o an konuşmak istemem. O da aynı şekilde, sonra sakinleşip tekrar konuşuruz. Bu şekilde sorunları daha sakin çözebiliyoruz.Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Ben trip atar konuşmam, ama eşim sorunların konuşulmadan çözülemeyeceğine inanıyor. O yüzden ben sakinleşince konuşmayı teklif eder sonra bende çözülürüm, karşılıklı özür dilenir falan...Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Bir taraf susmayı bılecek ama ezilmicek.Evlenmeden senı dınlemıosa evlenınce hıc dınlemez.Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer demisler bizde aynıyz tek şanslı yanım esim hatali olmasada ilk adımı atmayacagimi bildiği icin o gelir hemen yanima ama bende cok isterdim tartışmadan halletmeyi..Herkese merhaba, eslerinizle veya sevgililerinizle sorunlarinizi kavga etmeden nasil cözüyorsunuz? Biz nerdeyse birbirimizi öldürcez; karsilikli suclamalar, hakarete varan sözler, kimsenin sucunu kabul etmemesi, alttan almamasi ve sonucta birbirine kirilmis küsmüs ilk adimi digerinden bekleyen iki kisi. Ben bundan biktim cok yiprandim. Sorunlar seviyeli bir sekilde nasil cözülür? bir kadin olarak nasil davranmaliyim? önerileriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim.