lütfen bir bakin

papatya1993

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
306
68
318
35
Arkadaslar çok endişeliyim Sizinle paylaşmazsam psikolojim bozulacak bugün sabah rüyamda kan Revan içinde düşük yaptığımı gördüm ve düşürdügüm Bebeğimi gördüm rüyamda ağlıyordum ve uyandığınızda da da ağlıyordum bu nedir sizce gören sağlıklı hamileler var mi zaten evhamli bir hamilelik geçiriyorum bu daha çıkmaza soktu beni 16 haftaligim

bilinçaltı rüyası. fazla evham yapmışsınız. gebeliğiniz bitene kadar kötü şeyler dinlemeyin ve okumayın. fazla etkileniyorsunuz belli ki

Canım ne tevafuk ki bende dün gece rüyamda kan geldiğini gördüm ve bayağı korktum ama iyiyim çok şükür çok fazla düşünerek yatma ve hep iyi düşün ki iyi olsun

Tamamen bilinç altı canım. Hamilelik dönemlerinde özellikle ilk beş ay çok fazla kabus gören oluyor. Yaşanmışlıkların, korkuların var. Onlar da iyice artırıyor. İçini ne kadar ferah tutarsan o kadar iyi.

Oncelikle hayrolsun canım böyle rüyalar her yerde anlatilmaz aslinda anlatmasan iyiymis ama neyse. Hamilelerde genelde böyle şeyler duyuyorum. Korkutmuslar sanırım huzursuz ol diye. Kafana fazla takma yatarken ayetel kursi felak nas okursan iyi olur. Korkma ne olabilir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…