lütfen bir bakın

Canım yumurta tembelliğin varsa o zaman ilaçla büyütebilirsin yumurtalarını. Ya da tüp bebek yoluyla bebek sahibi olabilirsin. Hemen ümitsizliğe kapılma ama kilo vermeye çalış lütfen bu kiloyla çok zor. Ben tüp bebek yaptıracağım zaman boyum 1,60 kilom 75 idi bende de fazlalık vardı ama hamile kaldım yine de Allah'a şükür.
Sende kaybetme ümidini beklediği zaman vardır muhakkak

hayırlı akşamlar kadınlar kulübü üyeleri ben 6 senedir evliyim göbekten iğne ve aşılama yöntemleri ile iki kere hamile kaldım ama düşük yaptım evlendiğimden bu yana hiç korunmadım..çocuk çok istiyoruz ALLAH isteyen herkesede bizede nasip etsin İNŞALLAH benim boyum 167 kilom ise 105 evet biliyorum fazla kiloluyum ama bu kiloda hamile kalan insanlar olduğunu duydum yumurta tembelliği var evet ama klomen kullanınca çok güzel büyüyorlar şuan kilo verme aşamasındayım polikistik over var bende rahim filmi çektirdim herşey açık sıkıntı yok şimdi ben sizi şunun için rahatsız ediyorum yüce rabbim dert verirse dermanda verir o muhakkak ama insanların dermanını nereye verir sadece o bilir biz insanlarda derdimize derman ararız benim şifam nerede ALLAH bilir belkide sizdedir lütfen hastahane doktor bitkisel kür önereceğiniz ne varsa nacizane fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin dua edin ne olur şimdiden ALLAH razı olsun cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar:KK39:
Merhaba canım en yakin arkadaşımın pko olduğundan bahsetmistim sana sogan kurunu önermiştim. cok mutluyum içim umutla doldu.. Bugün arkadaşımın 7 haftalik hamile oldugunu ogrendim. 10 aydır uğraşıyordu adetleri de çok duzensizdi. sogan kurunu daha bu ay yapmıştı Rabbimin izniyle belki de vesile oldu.. mutlaka sana da tavsiye ediyorum.. Darisi basimiza insallah.. Allah yardımcımız olsun.. :)

Back
X