- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi uhappygirl
-
Onu yaptım geçen gün. Dün akşam yine geldi şarkı açtım son ses. Rahatsız olduğumu belli ediyorum. Hatta kızlara da söyledimÖyle bir laf etme ama davranisinla belli et. duşunu alıp yatağa gir mesela. Kızlar bişiler okicam, biraz sessizlik rica edebilir miyim falan de.
Alınırım hatta arkadaşımı savunurum öyle yapsa ama söyledim ben ne yapabilirim peki gerçekten görünce sinirlerim bozuluyorSakin oyle direk soyleme. Yurt hayati zor gercekten oda da ortak paylaşım alaniniz. Bununla basetmeyi ogrenmen lazim. Sonucta oda arkadasınin da odasi. Sen kendi arkadasini getirsen o da sevmedigi icin bi daha gelme dese sen ne dusunursun?
Odada oturuyorduk diğer oda arkadaşlarımla bu kız geldi. Hadi çay içelim dedi bunlara bana hiç sormadı ( halbuki ben ona iyi davranıyordum hatta dışarı çıkarken bile çağırmıştık yurtta sıkılmasın diye ). Kızlarda tamam dediler. Oda benim odamda mı içelim dedi ( kendi odasında kimse yok) onlar da tamam dedi. Bende nereye gidiyorsunuz dedim kıza . Çay içeceğiz dedi bahçede mi dedim yok benim odamda dedi. Beni odada tek bırakıp gittiler çok üzüldüm, alındım. Sonra o gün pek konuşmadım onlarla. Sonra konuştum kızgınlığım geçti kendi kendime bana hiç yüz vermiyor, konuşmuyor. Odama gelip beni dışlıyor...
Ben bunu söylerim ama rahatsız oluyorum dedim daha önce hatta diğer oda arkadaşımlada arkadaş bu kız ona gelmesin de dedim. Umursamıyorlar çareyi bağırıp çağırmakta buluyorum aklıma bir şey gelmiyor"Burası bizim özel odamız ben yeri geldi mi iç çamaşırlarımla duruyorum, yeri geldi mi özel eşyalarımı ortada bırakıyorum. Birisi gelince rahatsız oluyorum canım. Odamıza lütfen arkadaş getirmeyelim ne sen ne ben" diye kural koyun kendi aranızda.
Ben getirmiyorum. Arkadaşlarımla oturacak olunca kantinde oturuyorum. Ya sevmiyorum herkes herkesi sevecek diye bi kural yoktu. Başka yorumda bahsettim biraz sevmeme nedenimi beni dışlamaya çalışıyorSen arkadas getiriyor musun peki? Madem oyle ikiniz de getirmemelisiniz. O da senin arkadasini istemeyebilir en dogal hakki su durumda
Kizi niye sevmiyorsun? Uni ogrencisisiniz yan ne var bu kadar sevmeyecek?
Bahaneyle ne alakası var olay bu. Seni bi insan yok saysa ki ortada hiç bir sebep yokken sen onu görmek ister misin ?Madem kimse yok odasinda oraya gitsinler. Cocukca geldi bana bahanen ama rahatsiz oluyorsan acikca soyle gitsin.
Ben bunu söylerim ama rahatsız oluyorum dedim daha önce hatta diğer oda arkadaşımlada arkadaş bu kız ona gelmesin de dedim. Umursamıyorlar çareyi bağırıp çağırmakta buluyorum aklıma bir şey gelmiyor
Bahaneyle ne alakası var olay bu. Seni bi insan yok saysa ki ortada hiç bir sebep yokken sen onu görmek ister misin ?
Odada oturuyorduk diğer oda arkadaşlarımla bu kız geldi. Hadi çay içelim dedi bunlara bana hiç sormadı ( halbuki ben ona iyi davranıyordum hatta dışarı çıkarken bile çağırmıştık yurtta sıkılmasın diye ). Kızlarda tamam dediler. Oda benim odamda mı içelim dedi ( kendi odasında kimse yok) onlar da tamam dedi. Bende nereye gidiyorsunuz dedim kıza . Çay içeceğiz dedi bahçede mi dedim yok benim odamda dedi. Beni odada tek bırakıp gittiler çok üzüldüm, alındım. Sonra o gün pek konuşmadım onlarla. Sonra konuştum kızgınlığım geçti kendi kendime bana hiç yüz vermiyor, konuşmuyor. Odama gelip beni dışlıyor...
Haklısın inat yaptığı kesin. Zaten sırf sinirlenim diye getirdiğini düşünüyorum artık. Geçen sefer aslında normal söylemiştim yine söylesem işe yarar mı.. Ya da benim aklım kovmakta kaldı sanki :))) Çay içiyorlar çayını içtiysen git artık diyim miSert söylediysen inat yapmış olabilirler sana. Daha yumuşak konuş, özel alan olayını vurgula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?