Lütfen bir fikir...

Ortami degistirirdim ama ikimiz ayni degiliz degil mi?

Kiza iyi davranmak da bir cozum o da sana yaklasir boylece sorun ortadan kalkar.
Aynı olduğumuz için değil zaten beni biraz anlayarak yorum yapman için örnek olarak verdim. Başta iyi davranıyordum hatta bana öyle yaptıktan sonra da konuşmaya devam ettim. Söylediğine cevap verdim bana dönüp bakmadı bile o an dedim tamamdır daha beni görmezden geliyo bende onu görmezden gelecem. Öyle de yapıyordum ama artık sinirlerimi bozuyor.

Yine ters bir hareket, "Çayını içtin git artık" falan düşmanca, gerek yok. Bana kalırsa kızla konuş ilk. Baktın kız ters gidiyor, oda arkadaşına söyle mağduru oyna. "Ben böyle böyle dedim iyi anlaşmaya çalıştıkça bana ters gitti, bari artık aynı ortamda olmayalım, ben varken getirmezsen sevinirim" falan dersin. Arkadaşın belki kızla aranızı düzeltir rahat edersin. Düzelmezse de öyle yumuşak konuşursan insanlar sana ters gitmez.

Bunu okumamıştım, bak işin rengi değişti şimdi. Kızla konuşsan ya gidip. Bak ben sana böyle böyle davranmıştım, sen bana niye öyle yaptın o gün, çok üzüldüm desen.
Hiç öyle bir yapım yok maalesef... Hani ben daha çok o beni sinirlendirdiyse bende onu sinirlendiririm. O beni rahatsız ediyorsa o da rahat etmesin diye düşünen biriyim. Odama geliyo benim rahatımı bozuyor zoruma gidiyor. Gidip öyle demeyi kendime yediremem küçük düşüyor gibi hissederim

Boyle islemiyor iste . Sen onu gormezden geliyorsun da onun umrunda mi acaba? Umrunda olsa odaya gelmeye devam etmezdi. Fazla alingan olabilir misin?

Sen arkadasinla konus ne sen ne o arkadasini getirmesin. Zaten getirmiyorum diyorsun. Senin acindan pek bir degisiklik olmaz.

Senin odan ama onun da odası. Sn istemiyorsun o istiyor. Sen arkadaşını istemiyorsan o da senin arkadaşını istemez. Öyleyse kurallar koyarsiniz ve ikinizde arkadaşlarinizi getirmezsiniz.
Ben zaten getirmiyorum. O rahatsız olsa mesela biri için getirme deseydi de getirmezdim ve rahatsız olduğumu da söyledim yine aynı yani kuralı hiç kabul etmez...

Evet alınganım maalesef. Ya kızla iyiyken biriniz beni istemese ben odaya gelmem demişti öyle bi muhabbet olmuştu hani kendi demişti çok sık geldiği için rahatsız olursanız gelmem dedi. Bende görmezden gelmeye başladım o lafını da düşünerek ama evet gelmeye devam ediyor yüzsüz çıktı kız. Peki konuşmayı deneyim

Peki başka bir yolu yok mu bu kızı defetmenin laf söylesem daha kestirme olmaz mı oda arkadaşım neyse de o kıza düzgün dille gelme yerine sevmiyom seni gelme demek istiyorum..

yani kusura bakma sen sevmiyorsun diye arkadaşını getirmeyecek mi?Üstelik sebep de yazmamışsın sebepsiz sevmemek ??

Evet yanlış davranıyorsun. Evet sen sevmiyorsun ama o seviyor. Orası sizin ortak odanız. Yani senin kadar onun da hakkı var. Onun seni rahatsız etmeye hakkı yoksa, senin de onu rahatsız etmeye hakkın yok. Geldiği zaman senin eşyalarını kurcalamıyorsa, dinlenmene ya da ders çalışmana engel olmuyorsa hiçbir şey söylemeye hakkın yok.

yani kusura bakma sen sevmiyorsun diye arkadaşını getirmeyecek mi?Üstelik sebep de yazmamışsın sebepsiz sevmemek ??
Kusura bakıyorum çünkü bir sebebi var . Uzun olmasın diye yazmak istemedim ama sonra yorumda yazdım . Ayrıca bi düşünür müsün bi insanı görünce sinirlerin bozuluyo ve bu kişiyi her gün görüyorsun . İstediği arkadaşını getirebilir ben arkadaş getirmelerinden rahatsız olmuyorum. Ya bir kişiyi sevemedim alt tarafı biraz anlayışlı olmak zor mu sizce? Ben 1,5 senelik oda arkadaşı o kız 2 aylık arkadaşı.

Yuzsuz deme bence .

Burcun balik , yengec ya da akrep mi?

Peki teşekkürler.. bir soru daha sormak istiyorum odamı değiştirsem yenilmiş mi olurum ? Çünkü sevmediğimi bildiği halde inadıma getiriyor sanırım

Peki teşekkürler.. bir soru daha sormak istiyorum odamı değiştirsem yenilmiş mi olurum ? Çünkü sevmediğimi bildiği halde inadıma getiriyor sanırım
Bu bir savaş değil güzel kardeşim. Üstelik daha çok gençsin. Hayatının her alanında sevmediğin insanlarla yaşam alanlarını paylaşmak zorunda kalacaksın. Tabi dayanamıyorsan sen bilirsin ama ben olsam umursamamayı tercih ederdim.

Valla kaç aydır umursamayim diyorum ama inadıma yapıldığını gördükçe zoruma gidiyor. Peki sağol...

sebebin çok anlamsız...
niye bu kadar takıyorsun kimki bu kız sanki padişah kızı başbakanın kızı? bu kadar önemseme kuzum niye bu kadar takıyorsun takma boşver gitsin
ayrıca arkadaşken bazen sinerji tutar 2 ay 5 yıl farketmez zaman kavramından ziyade uyum olayı var sonuçta ,kıskançlık yoktur diye düşünmek istiyorum gerçi bu davranışınızın perde arkasında

Peki başka bir yolu yok mu bu kızı defetmenin laf söylesem daha kestirme olmaz mı oda arkadaşım neyse de o kıza düzgün dille gelme yerine sevmiyom seni gelme demek istiyorum..

Düşmanca olur, bir de o şekilde insanlar kendini taraf tutmak zorunda hisseder. Sen daha saldırgan davrandığın için oda arkadaşın senin tarafını tutmaz. Mağduru oynayacaksın ne olursa olsun, ben bunu yıllar sonra öğrendim :) Sen öyle düşmanca tavırlar sergiler, kızla ağız dalaşına girersen insanlar kendilerini taraf tutmak zorunda hisseder. Oysa sen uzlaşmaya çalıştığını falan gösterip oda arkadaşına diğer kızın yaptıklarını anlatırsan bir ezen, bir ezilen var gibi durur. Mağduru oynayacaksın ama olmayacaksın.

Haklısın çok takıntılı bir insanım sana anlamsız geliyor bana mantıklı. Bu da tabi çok takıntılı olmamdan kaynaklanıyor Teşekkürler yorumun için :) zaten taktım kulaklığı sesli sesli şarkı söyledim umursamamaya çalıştım iyi geldi sanırım bir süre bunu deneyeceğim :)

Haklısın erkek arkadaşıma karşı öyle yapıyorum genelde bir şey olunca çok etkili oluyor Bi tanesine anlattım biraz da takmayınca devam etmedim. Taktım kulaklığı biraz önce açtım şarkının son sesini yüksek sesle şarkı söyledim umursamamaya çalıştım iyi geldi :) Sanırım bir süre bunu deneyeceğim çok teşekkürler yorum yapıp ilgilendiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…