- 21 Ekim 2015
- 17
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi Masalistan
Ablalarim, buyuklerim..Lütfen öncelikle okuyun ve bana bir yol gösterin. Ben anneme yakınıma paylasamiyorum o kadar mutsuzumki... 20 yaşındayım 3 ay önce biten bir ilişkimden bahsetmek istiyorum. 9 ay süren bir ilişkim vardi bu ilişki içinde adına mehmet diyelim. Mehmetten 3 defa ayrıldım, sebepleri fazla birbirimize olan bağlılık olmamasi, bi şeyler yapamıyor olmamız ve kadınların tek derdi ilgi problemi.. hiçbir zaman ona seni sevmiyorum demedim çünkü gerçekten seviyodum, ilgim alakam her zaman daimdı onunda bana karşı hiçbir zman kötü bi durumumuz bile olmadı küçük kiskancliklar dışında büyük kavgalarimizda.ve bu ilişki içinde cinsel yakinlasmalarimizda
her şeyin sonunda olmayacağına karar verip ayrıldım 2 ay gibi bi süreçte hiç konuşmadik ve ben bu süreçte çok düşündüm ne doğru ne yanlış gördüm ve mehmetin kalbinin iyiliğin bildiğim için geri dönmek istedim. Bu sefer o istemedi beni çocuk oyuncağı değil bu işler dedi. Ve yol verdi. Siz şimdi diceksiniz hakli bende öyle düşündüm haklı dedim. Ben olsam bende öyle yapardım. Ve ayrılığımiz günden bu yana Kampüs içerisinde ne zaman görsem yanında farklı bir kız, ortak arkadasimla konuştuğu tek muhabbet bana kız ayarla , bana şunu ayarla, tam hayalimdeki gibi bir kız vs şeyler. Tek bir rotada ilerlese amenna kabulüm sonuçta onunda hakkı başka biriyle konuşmaya ama etrafındaki kız muhabbetinin haddi hesabı yokki benle beraberken kiz isminin k si gecmezdi. Tanıyamaz oldum artik o ağırbaşlı efendi çocuk gitti yerine şımarık vurdumduymaz bir insan geldi. Bende çok hataliyim tabiki sorunlari cozmek yerine ayrilmakta buldum cozumu ama hatami bilerek geri dondum ... ama onun bu yaptıkları çok zoruma gidiyor ne yaptığını nasıl bir insana dönüştüğünü anlamiyorum. Herkesin söylediği şey sende bulduklarını başkasında arayışa geçti bulamayinca gerri donecek. Benim derdim geri dönmesi de değil ama onunla yaşadığımız cinsel yakinlasmalarimiz geliyor aklıma her defasında kendimi kullanılmış gibi hissediyorum hiç sevmemiş gibi hissediyorum. Galiba hayatın gerçek yüzünü görmeye başlıyorum
ne olursunuz yardım edin. Belki arkamdan türlü türlü şeyler bile diyordur benle böyle yapt diye o kadar çok değişti ki yapmaz dediğim ne varsa her şeyi yapar oldu

Son düzenleme: