lütfen bir kez daha fikirlerinize ihtiyacım var

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
merhaba arkadaşlar,yazılarımı okuduysanız sorunlu bir ilişkimin olduğunu görürsünüz.sıkıldınız belki ama bir kez daha fikir istiyorum lütfen...erkek arkadasımla tartıştık hem de cok fena hatta defol bile dedim çünkü zaten zar zor taktığı yüzüğü çıkardı.cok canım acıdı ben de defol dedim ama çok pişman oldum ne olursa olsun dememliydım saygımı korumalıydım.ama oldu işte özürdiledim bayagı ama geri dönüş yok gibi inanımlaz derecede tavır takındı onlarca kez aradım acmadı sonra actı buz gibi bir ses.cidden psikoljım bozuldu artık.o öfkeliyken bana neler söyledi ama ben yapınca kötü oldum empatı kuramıyor.her neyse benim kendime gelmem lazım ne yapmalıyım aramayım mı telefonu mu kapayım napıyım ulasamasın mı bana**lütfen yardım kızlar...ben gercekten hep vicdanıma yeniliyorum ve taktık yapamıyorum peşimden koşturamıyorum hep suclu oluyorum.onun kafası rahat.çünkü benden emin.şimdi ben onun telefonlarını acmasam ya da ters davramsam ilişki de biter diye korkuyorum çünkü erkek arkadasım gururlu biri.sevse de ben ona soguk davranırsam dönmez bana gider.ama onu seviyorum kaybetmek istemyorum.lütfen tecrubelerinizle bana yol gösterin.acımasız biri mi olmam lazım illa soguk mu olmam laazım baska yolu yok mu lütfenn cevap yazar mısınız

bir de tartısma konusu benim kıyafetimdi giymeyeceksın etmeyeceksın falan diye emir veriyor.ben de babam bile karışmadı hiç dedim ama yokki işte giymeyeceksın diye ısrar etti

Defalarca arayip israrci oldugun icin onun egosu tavan yapmis belli ki.
Bundan sonra kendini geri cek.
Sonucta özür dilemissin.
Ayrica cok gururlu yok bir daha aramaz diye sende gururnu ayaklar altina alma.
Seven adam simdiye kadar affederdi, sen onun yanlislarini hic mi affetmedin?

bence biraz geri çekil. kendine hakim ol arayıp durma. yüzüğü çıkarmış dediğine göre. olabilir ağzından çıkmış defol lafı. sonra defalarca aramıssın. telini kapatmanada gerek yok. geri çekil. resmen havalanmış

yok canım ne mini eteği:):)bir bluz giydim sırtı ve önü acık ama cok değil benim her zaman giyindiğim gibi ki hiç karısmazdı ben de dikkat ederim zaten.şımardı mı bilmiyorum ama ben kendimden fazla ödün verdim.

arkadaşım bence geride dur çok üstüne gitme hatta hiç gitme aradığında normal konuş aradaki buzları erit hesap sorma bişey söyleme ama sık boğaz edip üstünede atlama tepkilerini kontrol altına al arayı düzelt iyice sonra hesap sormadan düzgün bir şekilde konuş suçlayarak değil baktın olmuyor mu yol yakınken kurtul emin ol geçmiyor hayat böyle bir bağın yok bunlar sürekli olursa insanın canından gidiyor canından

bence bu tavırlarını durdurmalısın ama şimdi değil biraz sakinleştikten sonra tabi gerçekten istiyorsan gerçekten sana uygun biriyse emin ol erkek bir kağıt parçasından ibaret çok takmayacaksın sallamayacaksın yüz verip şımartmayacaksın onlar bizim gibi değiller ben o kadar çok yıprattım ki kendimi ne oldu koca bir hiçççççç belkide bahenesi budur istemiyordur seni iyi ölç tart

bahane olmadığını düşünüyorum isterse gider ama bu kadar da üzmesine gerek yok bazen cıldırck gibi oluyorum Allaha bıraktım ..yani kızlar aramayım mı ya da arayınca gec mı acayım ya da umursamıyormus gibi mi konusayım.

Erkeklerin üzerine gitmek pek işe yaramıyor canım şu yüzük olayı için erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisi zorla yüzük taktırmış ilk tanıştığımıza bana ilk sözü benden yüzük takmamı isteme olmuştu bende asıl sen benden isteme takmam dedim 3bucuk yılı geçtik her fırsatta yüzük mü taksak diye lafını yapar alsam takmaz mısın ben inatla takmam dedikçe bir şeyde yapamıyor şuan çok istiyor yüzük takalım da takalım ben fırsatını vermiyorum. Yani bir şeyleri zoraki yapmak bence çok pozitif bir şey değil.
Ben tartışmanında bir sınırı olması düşüncesindeyim aradaki saygıyı kaybetmeden söylediğin lafın sonucuna katlanacaksan söylemelisin defol dediğinde adam defoldum hadi eyvallah dediğinde lafının arkasında durabileceksen söylemelisin. Ama olan olmuş bundan sonrası için yüzyüze konuşma şansınız varsa konuşmanızı öneririm sen ondan ilişkinden beklediklerini oda aynı şekilde anlatarak birbirinizi anlayabilirsiniz.

Aslinda onu hic bir zaman zorlamadimhic bir konuda.yuzugu kendi takti sevnmistim takti diye cikarinca canm acidi sadecesinirle dedim.ben bu durumsan mmemnun degilim aramadi hic umudy kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…