- Konu Sahibi omrumcehep
merhaba arkadaşlar,yazılarımı okuduysanız sorunlu bir ilişkimin olduğunu görürsünüz.sıkıldınız belki ama bir kez daha fikir istiyorum lütfen...erkek arkadasımla tartıştık hem de cok fena hatta defol bile dedim çünkü zaten zar zor taktığı yüzüğü çıkardı.cok canım acıdı ben de defol dedim ama çok pişman oldum ne olursa olsun dememliydım saygımı korumalıydım.ama oldu işte özürdiledim bayagı ama geri dönüş yok gibi inanımlaz derecede tavır takındı onlarca kez aradım acmadı sonra actı buz gibi bir ses.cidden psikoljım bozuldu artık.o öfkeliyken bana neler söyledi ama ben yapınca kötü oldum empatı kuramıyor.her neyse benim kendime gelmem lazım ne yapmalıyım aramayım mı telefonu mu kapayım napıyım ulasamasın mı bana**lütfen yardım kızlar...ben gercekten hep vicdanıma yeniliyorum ve taktık yapamıyorum peşimden koşturamıyorum hep suclu oluyorum.onun kafası rahat.çünkü benden emin.şimdi ben onun telefonlarını acmasam ya da ters davramsam ilişki de biter diye korkuyorum çünkü erkek arkadasım gururlu biri.sevse de ben ona soguk davranırsam dönmez bana gider.ama onu seviyorum kaybetmek istemyorum.lütfen tecrubelerinizle bana yol gösterin.acımasız biri mi olmam lazım illa soguk mu olmam laazım baska yolu yok mu lütfenn cevap yazar mısınız