Senin bence psikolojik olarak alışman lazım canım, üstünde dur hayattan zevk almaya bak bunlar güzel şeyler :)
Bende hiç olmadım bilmiorum ama genelde psikolojik diyorlar hatta cerrahpaşa tip fakultesinde bir psikolog bayan var uzmanlık alanı vajinismus ,orgazm ve kisirlik üzerine.ben vajinismus için tedavi olmuştum kendisinde..devlet hastanesi ücretsiz yardım alabilirsnz doğumdan sonra bende yardım almayı düşünuyorum hem psikolojik hemde cnsel anlamda
seninki kesin psikolojik pınarcım senin cinselliğe başlayış şeklinden dolayı önce psikolojini toplaman lazım
canim sen naaptin ya :) zevk almak icin yaratilmadiysa alanlar rol mu yapiyor ?
merhaba.kadınların %90ı orgazm olamıyor.zaten genital organlar çocuk doğurmak için var edildi,zevk almak için deyil,yani maksat hamilelik ve doğumsa,bunun için zevk almak gerekmiyor.ama tabi ki,zevk almak da şart.kadınların yaşı ilerledikce,orgazm olma da kolaylaşıyor.bence çok kafana takma,ya da yardım al.mesela,internette de araştıra bilirsin,orgazm olmak için farklı pozisyonlar deneniyor,orgazmı kolaylaştırmak için farklı yöntemler uygulanıyor.
gülsem mi bilemedim şimdi, öööyle yarım kaldım :) çok bilimsel başlamışsınız, hayran olacaktım taa ki şu sözlerinize kadar :
zaten genital organlar çocuk doğurmak için var edildi,zevk almak için deyil,yani maksat hamilelik ve doğumsa,bunun için zevk almak gerekmiyor
merhaba arkadaşlar...6 yıllık bir evliliğim var ve 2 tane evladım.
çok şükür bir derdim yok büyük sayılacak kadar ....evlilğimde güzel eşimle mutluyum..
eee sorun ne diyeceksiniz...sorun benim 6 sene süresince hiç orgazm olamamam...artık kafaya takar oldum
eşimle cinsel hayatımız gayet güzel ve yerinde...keyif almıyorum ama alıyor gibi olmak istemiyorum..
hep diyorum ki ten uyumumuz mu yok...yani bu konuları konuşamıyorum bile...erken boşalma sorunu vardı bunu hallettik ama
benim sorunum geçmiyor...kendimi hiç veremiyorum ilişki sırasında...yarım kalıyorum ve mutsuz oluyorum sonrasında
ne olur bu konu da bana yardımcı olun...
Haklısın bende fark etmemisim,simdiye olmustur sanirim2013 yılının konusu
Bende yeni diye şeettim
Hiç mi sertleşmiyor ? Sen bekarken hiç masturbasyon yapmadın mıNasıl orgazm olunuyor ben de bilmiyorum sanırım :/ Yen'i evliyim eşimde sertleşme problemi var ilerde ben de böyle şikayet etmekten korkuyorum
Sertleşiyor ama yeterli düzeyde olmuyor ve çabuk geçiyor,direkt yapmadımHiç mi sertleşmiyor ? Sen bekarken hiç masturbasyon yapmadın mı
Eşinin tedavi olması lazım , benim eşim de de aynı sorun var , hemen geçiyor sertleşme , bu zaman içimde evliliği ciddi boyutta yıpratan bi durum , hele hele seni , biz yedinci yılın içindeyiz hala aynı sorun, dr lar ilaç veriyorlar , iyi geliyor , aksatırsa yine çok kötü oluyor, ben çaba harcamaktan öylesine yoruldum ki , her seferinde cinnet geçirdiğimde yeni bi dr a gittiSertleşiyor ama yeterli düzeyde olmuyor ve çabuk geçiyor,direkt yapmadım
Kesin tedavisi Yok mu ki hep böyle geçici önlemler mi?Eşinin tedavi olması lazım , benim eşim de de aynı sorun var , hemen geçiyor sertleşme , bu zaman içimde evliliği ciddi boyutta yıpratan bi durum , hele hele seni , biz yedinci yılın içindeyiz hala aynı sorun, dr lar ilaç veriyorlar , iyi geliyor , aksatırsa yine çok kötü oluyor, ben çaba harcamaktan öylesine yoruldum ki , her seferinde cinnet geçirdiğimde yeni bi dr a gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?