lütfen bir öneride bulunun

zeze91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
2
1
33
Merhabalar herkese...2.universitemi okuyorum.2 .sinifim.ilk geldigimde dersini ustten aldigim hocamdan hoslanmaya basladim bu duygularim giderek yogunlasti.dersime girmeden öncede onu hep goruyordum ve begeniyordum.birgun dersine girmedim bana mesaj atmis ders saati içinde neden gelmedin falan muhabbeti oldu sonradan bazen beni görmezden geliyorsun buna sinir oluyorum falan filan laflari etti.ilerleyen zamanlarda arkadsimla alkol aldigim birgun gidip hoslandigimi yazdim olmaz falan filan ogrencimsin dedi.birsure konusmadik.aradan yine zaman gecti tekrar konusmaya başladık.yine ilgili davrandi.biraz uzun oldugu icin yaptiklarini anlatamicam.2. Sinif oldugumda ben adama salak gibi mesaj attim benimle katiyen muhattap olmamasini söyledim. Ama konusmak istiyor gibi.sacma sapan seyler bahane edip geliyor iyor..anlamadim ne istiyor.ilk senemde keske ogrencim olmasaydin keske son sinif olsaydin falan filan diodu.hergun onu goruyorum.hergun acı cekiyorum.kalbim paramparca oluyor.sizce ne yapmam gerek

Hocan senin numaranı nerden buldu da derse gelmiyosun diye mesaj atıyor?
Bazen beni görmezden geliyorsun sinir oluyorum diyor ama sen öğrencimsin olmaz diyor. Dalga mi geciyor ne?
Hem hoca modunda hem sen ondan hoslandigin icin egosu tavan yapmış durumda hem de kafası karışmış, bi yanı bu kıza yüz ver diyor bi yanı hocasin sen prestijin zedelenir diye düşünüyor olabilir. Güven olmaz derim.

hocaya bak sen.mavi boncuğu vermiş sana şimdide "öğrencimsin" moduna girmiş.dengesiz mi ne!ne kadar uzak durursan senin için o kadar iyi olur

Bende biliyorum.2.donem benden uzak durmasini soyledim.ama sacma bahanelerle gelip konusmaya calisiyor.ben onu unutmaya calisirken.anlamadigim kafami neden karistiriyor.bir anda derdi ne bu adamin? Bunu anlamiyorum.

Bende biliyorum.2.donem benden uzak durmasini soyledim.ama sacma bahanelerle gelip konusmaya calisiyor.ben onu unutmaya calisirken.anlamadigim kafami neden karistiriyor.bir anda derdi ne bu adamin? Bunu anlamiyorum.
Uzak durması söylemen birsey değiştirmez yeterki sen uzak dur ondan böyle öğretmen meslekten ben edilebilirse keşke derse gelmedin diye sana mesaj atması senin ona karşı duygular beslemen konu baştan sona yanlış ve bu yanlışı düzeltmek senin elinde

benzer bir durum çok yakın bir dostumun başına geldi.. ortaya çıkan tek sonuç hüsran.. öğretmenin eminim ki senin dışında başka kızlara da aynısını yapıyordur.. aksini asla düşünemiyorum.. neyse arkadaşım mezun olana dek kendini toparlayamadı.. şimdi arada anar o günleri makara yapıp güleriz..
sana tavsiyem; derslerine yoğunlaş; sonra yaşıtın ve sana gerçekten aşık olan bir yakışıklı bul :)
adım gibi eminim bu günlerin bir üniversite hatırası olarak hayatının sayfalarında yerini alacak.. belki de unutaccaksın kimbilir..

Derdi şu ki, siz ilgiyi kesince kıymetli olmuşsunuz. Siz ilginizi hiç kesmeden devam etseydiniz belki o kadar kıymetli olmazdınız. Ama şimdi görüşmeyelim diyince siz, kaybetme korkusu ve ego zedelenmesi yaşamış hocamız.
Önerime gelince bence sevmekten vazgeçmeyin, bekleyin okulunuz bitince olsun madem ne olacaksa; öyle demiş ya size.

Uzak durun.. bu tarz durumlari pek cok kizla yasiyordur( ego tatmini) universitede cok oluyor bu tarz hoca ogrenci diyaloglari. Dikkat et kendine.

dalga geciyodur falanfilan.
ne isi olur hoca adamin 2. siniftaki bir kizla. bu arada 1. siniftayken ustten nasil ders aliniyor anlat hele ablalarina?

bence resmen dalga geçmiş...arama sorma bakma.....ilgilenme yani..

bebeğim kanma.
sonra çok üzülürsün.
üzerler seni.

X