Lütfen bir şeyler söyleyin, kafayı yemek üzereyim...

Mormenekse12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2022
30
15
3
Arkadaşlar herkese merhaba. Boşanmış ve daha sonrasında mutlu bir evlilik yapmış olanlar var mı yoksa gelen gideni aratır durumunu mu yaşadınız? Bu belirsizlik yoruyor beni. Tabi ki bu çok kişiye özgü bir şey ama yine de genel havayı az çok bilmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

noldu
ne zaman boşandınız
karşınıza kötü örnekler mi çıktı
mevzu nedir
niye kafayı yediniz
sorduğunuz soru kişisel değil çok genel bir soru

Bence gelen gideni aratir olayi cok degisken,mutlu da olunabilir ikinci evlilikte,karamsar olmamalısınız

Herkes aynı kaderi yaşamıyor. Biri çok mutlu olur diğeri çok mutsuz bir hayat sürer. Gördüğüm çok güzel örnekler var ikinci evliliğinde mutlu olan. Siz kendiniz için uygun bir eş adayı olarak görüyorsanız tamamdır. Acele karar vermeyin iyice tanıyın.

Benim çevremden gördüğüm şu ama genelleyemem.
Çocuklu kadınlar bir daha evlenmedi kendileri tercih etmedi.
Boşanmış çocuksuz kadınlar ikinci evliliklerinin yaptılar ve çok mutlular.
İlkinde yaptığımız hataları yapmadik vs dediler.
Boşanmış kadınlar çevremdekiler çok kolay adapte oldu hele de çocuk varsa çok enerjik ve mutlular.
Onları okula getir götür hep bir yoğunluk icindeler.
Ama kişiden kişiye degisir bu durum.

Yaklaşık 10 yıldır bekarım. 18 yıl evli kaldıktan sonra. Mutluluğu arayacağım son yer bile değil evlilik. Çok şükür. Ne belirsizliği Allah aşkına. Evlilikler artık mutluluk değil mutsuzluk kurumu gibi. Hiç gerek yok kanımca.
Ki daha Nisan ayında evliymişsiniz. Ne ara boşandınız da ne ara belirsizliğe düştünüz. Bir soluklansanız mı? Çok mu mutluydunız da hemen yine evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Ne bu telaş???
Belirsizlik neden yaşıyorsunuz???
Hangi havadan bahsediyorsunuz???
Durun bi nefes alın ölmezsiniz kocasızlıktan
Genel havayı öğrenip olmuyor derlerse boşanmayacak mısınız?
mazallah naparsınız sonra

7 ay oldu boşanalı hala aklımın ucuna getirmiyorum. Çocuğum yok o yüzden yeniden evlilik daha kolay karar verilebilir ama yinede düşünemiyorum. En En az 1 sene kendini toplamalısın evlilik düşüncesini silmelisin. Çocuk yoksa çevreden evlendirme teklifleri geliyor ama umursamıyorum. Insanın özgür kendini dinlemesi daha güzel. Ama tabikide hicbir şeyin garantisi yok. Evlilik kumar gibi bir şey ıyide kotude çıkabilir

sakin olun . Kafayı yiyecek bir durum yok ortada . Erkeler kara borsaya düşmedi henüz . Acele etmeyin. Önce bir eskisinin etkilerinden kurtulun , sonrasında yenisi için enerji toplayın sonrasında Ya Nasip dersiniz artık .
Hayat bu hayal ötesi ne çıkarsa kısmetine demiş Ziynet .

İlk evliliğin üzerinden belli bi süre geçmesi lazım bence neden böyle oldu nerede hata yapıldı iyice düşünülmesi lazım neyi isteyip istemediğinizi tartmanız lazım. Sonrasında bulduğunuz kişiyi iyice tanımanız lazım acele etmemeniz lazım araştırmanız lazım içinizde bir şüphe olmaması lazım. Bunlar olduktan sonra neden olmasın hayata küsmek olmaz ama doğru kişiyi bulmak için elinizden geleni yapmanız lazım

İlk evlilikten mutlu olan az, ikinci de herkes daha mutlu. Bence hemen evlenin asıl mutluluk ikincide. Ama ilk deki sıkıntıları yasamamak icin daha dikkatli secim yapin.

Çevremde ikinci kez evlenmiş insanlar var. Duruma göre değişiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…