Lütfen bir yol gösterin

idaretentrannsparan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
32
2
86
35
Sivas
Arkadaşlar merhabalar benim içinden çıkamadığım bir sorunum var eşimle bir türlü anlaşamıyoruz iki çocuğumuz var maddi bir sıkıntımız yok sağlık sorunumuz da yok idare edeyim diyorum ama dayanamıyorum devamlı sudan sebeplerden bagırıp çağırıyor ben alltan alırsam sorun yok ben cevap verdim mi çirkefleşiyor bugün de ev niye dagınık diye koltukların yastıklarını yerlere fırlattı ev de dagınık değildi ne yapacağım bilemiyorum 6-9 yasında iki oğlum var onlar için susmaya çalıştım ama hep bir sebep buluyor kendimi çaresiz sıkışmış hissediyorum sanki bu adam hayatımdan yok olsa tüm sorun çözülecek bir de bugün eşimin ailesi de bizdeydi onlarda kızım üzülme dediler onlarda üzüldü beni rezil ettin diyor onların yanında bir sürü hakaret etti bilemiyorum boşansam ailem destek olmaz sus otur derler şımarıklık ettiğimi düşünürler eşimde şirretlik yapar eminim en son herkes kendi hayatına baksın ben sana sadık kalırım artık senle karı koca iliskisi yasamak istemiyorum dedim git boşan diyor sonra da baskası Senin yanında olamaz çocugumu bırakmam diyor anlasmalı olsa hemen ayrılıcam para pulu da bir şekilde hallederim ama çok zor durumdayım şimdilik sadece uzak durmaya karar verdim gittiği yere kadar

Ev dağınıksa toplasın.insan yanında yaptığı hiç hoş değil.bu da bir siddet bu evlilik bitmiş sizde uzatmayın.

Rezillik illa ki çıkar böyle bir adamla bir müddet sürer herkes unutur gider.Sizin geri kalan hayatinizdan önemli değil ya.

Ben bazen düZelir diye düşünüyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum ben iş için Ankara dayım bir hafta sonu için 4 günlüğüne geldim yani hasta olduğum için işten izin alıp çok zoruma gitti o yüzden çok ağladım gözyaşım durmadı bana senin bu kadar ağlamam normal değil

Ne dediysem hatalı olduğunu anlamıyor ya da gurur yapıyor beni terminale getirdi git sen diyorum ben de beklicem diyor sonra öpmek istedi bende olmaz dedim çekti gitti anlamıyorum ne yapmalıyım kurtaracak bir şey var mı bilmiyorum

Yazdıklarınızdan yola cıkıp direk boşanın diyemem. Yanı ev dagınıklığı vs vs belki konusulup çözülür ama şu lafınız
sanki bu adam hayatımdan yok olsa tüm sorun çözülecek
Boşanın diyebilmem için yeterli… Çalışıyormuşsunuz üstelik. Anne ve babanın iyi anlaşamadığı bir evde o cocukların zaten mutlu olabileceğine ben pek inanamıyorum malesef. Cünkü cocukların yanında kavga etmeseniz bile en ufak huzursuluğu bile hemen hissediyorlar. Belki ayrılınca herşey daha güzel olur bilemezsiniz.

Ben bazen düZelir diye düşünüyorum o yüzden dayanmaya çalışıyorum ben iş için Ankara dayım bir hafta sonu için 4 günlüğüne geldim yani hasta olduğum için işten izin alıp çok zoruma gitti o yüzden çok ağladım gözyaşım durmadı bana senin bu kadar ağlamam normal değil
Düzelecek olsa şimdiye kadar düzelmez miydi sizce?

Haklısınız bir de adamın huyu bu ya da benle ilişkisi bu şekilde bilemiyorum belki de birbirimize iyi gelmiyoruz ben düzelir diye çok bekledim ama bugün o kadar zoruma gitti ki çünkü zaten şu anda bile dönüş yolundayım 2 gün dayanamadı beni üzmeden sonra da hala haklı sorsan

Eşinizin bu denli sinirli öfke patlaması yaşamasının sebebini biliyormusunuz yani ev dağınıklığı olmasa gerek ev dağınık diye insanlar içinde yapılmayacak bir hareket gercekten gerekçesi ne size bu şekilde yansıtıyor.

Baştan sustuğunuz için böyle olmuş bence. Alın karşınıza konuşun. Avaz avaz bağırmayı sizin de bildiğinizi ama eşler arasında seviyeye önem verdiğinizi söyleyin. İnşallah anlar (!)

Böyle bir adamla yaşayabildiyseniz onsuz daha iyi yaşarsınız. Çocuklar da okul çağında zaten. Onları karşılamak için bir abla bulursunuz bitti gitti. Biliyorum yazıldığı kadar kolay değil ama şimdikinden daha iyi olacağınız kesin.

Back
X