- Konu Sahibi idaretentrannsparan
Arkadaşlar merhabalar benim içinden çıkamadığım bir sorunum var eşimle bir türlü anlaşamıyoruz iki çocuğumuz var maddi bir sıkıntımız yok sağlık sorunumuz da yok idare edeyim diyorum ama dayanamıyorum devamlı sudan sebeplerden bagırıp çağırıyor ben alltan alırsam sorun yok ben cevap verdim mi çirkefleşiyor bugün de ev niye dagınık diye koltukların yastıklarını yerlere fırlattı ev de dagınık değildi ne yapacağım bilemiyorum 6-9 yasında iki oğlum var onlar için susmaya çalıştım ama hep bir sebep buluyor kendimi çaresiz sıkışmış hissediyorum sanki bu adam hayatımdan yok olsa tüm sorun çözülecek bir de bugün eşimin ailesi de bizdeydi onlarda kızım üzülme dediler onlarda üzüldü beni rezil ettin diyor onların yanında bir sürü hakaret etti bilemiyorum boşansam ailem destek olmaz sus otur derler şımarıklık ettiğimi düşünürler eşimde şirretlik yapar eminim en son herkes kendi hayatına baksın ben sana sadık kalırım artık senle karı koca iliskisi yasamak istemiyorum dedim git boşan diyor sonra da baskası Senin yanında olamaz çocugumu bırakmam diyor anlasmalı olsa hemen ayrılıcam para pulu da bir şekilde hallederim ama çok zor durumdayım şimdilik sadece uzak durmaya karar verdim gittiği yere kadar