Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gamsızlıkta bir yerde iyi değil.bana gamsızlığın sırrı lazım ya..
Vallaha eski bir depresyon hastası ve panik atak hastası olarak tek tavsiyem realist olmanız. Bu hersey için geçerli. Herseyi kendi korkularımızin aynasından bakıp büyüterek yaşayamayız. Zor bir dönemden geçiyoruz ve bu maalesef bir kac hafta içinde bitmeyecek. Ama ben karamsar değilim. Şu anda elimdeki tüm imkanlarımi kullanıp iş yerleri kurtarmaya yardım ediyorum. Ümitsizlige kapılıp oturup ağlayadabilirim, ama bunun kime faydası olur?
çok haklısınız gerçektenGamsızlıkta bir yerde iyi değil.
Benimde tüm ipleri elimde tutmak istediğim zamanlar oldu ama fark ettim ki kendi hayatımda bile bunu yapmak oldukça zor. Çünkü ne havaya ne suya ne de insanlara hakim değilim. İleri derece de kafa yorup her şey rayında gitsin diye tüm doğru adımları sıralamama rağmen tökezlediğim çok oldu. Burada plansız yaşamayı kast etmiyorum yanlış olmasın.
Bende bu ipleri elimde tutma isteğini olasılıklara dönüştürdüm. Her şeyin iyi kötü aklıma gelen ihtimallerini varsayıp elimden geleni yapıp olacakları izlemek için köşeye çekiliyorum.
Sonuca göre de bunu zaten düşünmüştüm deyip geçiyorum.
Can sıkıcı zamanlar tabi ki oluyor ancak zamanla neler geçmiyor ki.
güçlü olmayı öğrenmem lazım ama nasıl ...
Sizi güçsüz yapan ne ki?
Bence bu ders sınav süreci bitene kadar adamla görüşme hatta seni zorlayan üzen şeyleri kişileri çıkar hayatından hafifler derslerine daha kolay odaklanirsin.. birde merak ettim ne ilacı yani hangi rahatsızlık için veriliyirya mesela flört mü değil mi onu bile anlamıyorum bu bile ondan soğumama sebep oluyor hani bir muhabbet vardı ya çıkma teklifi geri gelsin anlayalım net olalım gibisinden kalbim acıyor artık bana ters bir şey dediği zaman bazen çok yakın davranıyor bazen bana kankaymış gibi davranıyor. midem bulanıyor
Bence bu ders sınav süreci bitene kadar adamla görüşme hatta seni zorlayan üzen şeyleri kişileri çıkar hayatından hafifler derslerine daha kolay odaklanirsin.. birde merak ettim ne ilacı yani hangi rahatsızlık için veriliyir
Bilmiyorum merak ettim ondan sordum.. kafana çok takıyorsun birde bence.. bende öyleyim simdi mide rahatsızlıklarım var.. ilk zamanlar kafaya birseyi çok taktığında midem ağrırdı simdi ağrıma reflu nerdeyse hergun yaşıyorum.. çok kafaya takmamaya bak.. mesela üzüleceğin birşey mi oldu o anda kendini başka uğraşlara ver mesela ne yapmayı seviyorsan film izlemek olur bi iş yapmak olur.. o anlık kafanı dağıtırsın en azindanProzac mı ?
Depresyon başlangıcı duygu durum bozukluğu için vermişti doktor hanım bana. Antidepresanların en hafifi imiş çocuklara yazılanından
yani kendimi hiç güçlü hissetmiyorum ağlıyorum en ufak şeyde yıkılıyorum hemen.
sevdiğim birinin düşünmeden söylediği bir lafı bile kalbimi acıtıyor. motive olamıyorum hiçbir şeye 2 3 günüm çöp oluyor toparlanana kadar
senden muhtemelen +10 yaş kadar büyüğüm ama aynı böyleyimçok kalbime dokundu bazı yazdıkların. belki ben de bir çare bulurum diye konunu takipteyim canım.
ben dün bütün sosyal medyayı silerek kendimce bir adım attımişe yararsa söylerim
Bilmiyorum merak ettim ondan sordum.. kafana çok takıyorsun birde bence.. bende öyleyim simdi mide rahatsızlıklarım var.. ilk zamanlar kafaya birseyi çok taktığında midem ağrırdı simdi ağrıma reflu nerdeyse hergun yaşıyorum.. çok kafaya takmamaya bak.. mesela üzüleceğin birşey mi oldu o anda kendini başka uğraşlara ver mesela ne yapmayı seviyorsan film izlemek olur bi iş yapmak olur.. o anlık kafanı dağıtırsın en azindan
tek bir amaca odaklan. oda şuan ders çalışman.
evlilik düşündüğün zaman yaşama sevıncını elınden alan adamı düşünürsün sonra. oda BELKİ.
çünkü ilk amacın gerçekleştiği (hayalin) zaman hayatın seni daha güzel yerlere getirecek.o zamanda hayat enrjını emıklıyen bu adama teslim olmadığın için şükür bile edeceksin. ilk önce hayaline ulaştıracak şeyleri yap.
Yeniden doğdum resmen.Eğer bir kişi hayatınızı tüm yönüyle olumsuz etkiliyorsa, yani o kişiyle zaten anlaşamıyorsanız ama bitirme cesaretiniz yoksa o cesaret bir an önce gelsin. Belki o kişinin verdiği sıkıntıdan, üzüntüden dolayı onun haricindeki her şeyden şikayet ediyor olabilirsiniz. Bunu iyice bir düşünün. Çünkü ben de önceden sizinle aynı durumdaydım. Hem okuldaki yoğunluk, stres, hem o kişinin verdiği sıkıntılar derken her şey üst üste gelmişti ve yaşama sevincimi kaybetmiştim. Ondan ayrılmış olmak başlarda beni paramparça etmişti. Ama çok sonra fark ettim ki onunla kötü ilişkimiz meğer her şeye bakışımı değiştirmiş ve beni memnuniyetsiz, depresif biri haline getirmiş.
Eğer bir kişi hayatınızı tüm yönüyle olumsuz etkiliyorsa, yani o kişiyle zaten anlaşamıyorsanız ama bitirme cesaretiniz yoksa o cesaret bir an önce gelsin. Belki o kişinin verdiği sıkıntıdan, üzüntüden dolayı onun haricindeki her şeyden şikayet ediyor olabilirsiniz. Bunu iyice bir düşünün. Çünkü ben de önceden sizinle aynı durumdaydım. Hem okuldaki yoğunluk, stres, hem o kişinin verdiği sıkıntılar derken her şey üst üste gelmişti ve yaşama sevincimi kaybetmiştim. Ondan ayrılmış olmak başlarda beni paramparça etmişti. Ama çok sonra fark ettim ki onunla kötü ilişkimiz meğer her şeye bakışımı değiştirmiş ve beni memnuniyetsiz, depresif biri haline getirmiş.
Umut varsa bu depresyon hali neden var? Bence umut da yok. İnsan sadece kendini kandırıyor.yavaş yavaş öldürüyor beni farkındayım alışkanlıktan gelen kopamamak bendeki bunun da farkındayım ama lanet olası umudum her şeye rağmen devam diyor..