Lütfen biri bana cevap versin çok mutsuzum. 7 Aylık evliyim hamile kalamıyorum :((((

7 aylık evliyim hamile kalamıyorum :(((

• Ankete Katılan
    11

beyaz_34_melek

EcRin'immm
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
100
15
98
48
7 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum doktora gitdim bişeyin yok daha erken dediler iltihap var deyip ilaç kullandım ama hala bir gelişme yok kolay nasıl hamile kalabilrim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sewinirim (((çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence hamıle kalmanın bsıt yolu olamaz rabbım ana rahmıne dusrmusse kaderde varsa olur yoksada ne sekıl onemlıdır nede pozısyonn daha cok erken neden bu kadar umıtsızlıge kapıldınkı anlayamadım bak kac yıl bekleyıp hamıle kalamaynlar var onlar bıle umutsuz gorunmuyorr bence kendını bos yere yıpratma allahdan medet um dua et sana ondan baska yar ve yardımcı olacak kımse olamaz

Son düzenleme:
vakti gelmemiştir daha neden bu kadar endişelisin ki?

sanki hiç olamicakmışım gibi geliyor korkularım bu yüzden

vakti gelmemiştir daha neden bu kadar endişelisin ki?

bilemiyorum içimdeki duyguları kontrol edemiyorum belkide kendimi şartlandırmışımdır hemen hamile kalınıyor diye olmayıncada işde böle oldum şimdiden herkez soruyor neden çocuk yok diye verecek cevap bulamıyorum kızmet diyorum ama başkada ne diyeyim hal böle olunca acabamı demekden kendimi alamıyorm

sen sımdıden pes etmıs beyaz bayrak cekmısn gıbıme gelıyo bos yere canını sıkma herseyı veren allahtır kaderde varsa zamnı gelınce olur emın ol ve ıcını ferah tut tatlım

7 ay çok kısa bir süre korkmanıza gerek yok,
millet senelerce didiniyor hamile kalabilmek için,
bence kafanıza bukadar takmayın,
düşünmemeye çalışın...
ozaman olur kanımca çünkü sterde engelliyor biliyorsunuz değilmi

psikolojik olarak kendini baskı altında bu şekilde tutmanda buna sebep olabiliyor bilmem fikrin var mı:))ilk yapacağın şey hamile kalayım stresi ve çabasını kafandan atmak canım.bizim gelin kız gibi sende düşmüşsün yollara:)oda gitmiş doktora doktor kızım acelen ne hemen demiş sakin olmasını ve stres yapmamasını söylemiş bebişimiz martta dünyaya geliyor:))eminim yakın zamanda sendende sonuç gelcek.Netten yumurtlama dönemlerinin en verimli zamanlarını hesaplayıp öğren kız ve erkek çocuğu için bile ideal zamanlar var o zamanları stressiz değerlendir derim.:CüvCüv::)
artı unutma bunda taktir Rabbimindir.O ne zamanı uygun görürse illaki o zaman olcak sen hayırlı zaman için dua et.Dilerim hayırlıda bir evlat olur

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya daha cok erken..doktor bır sey yok demısse...
demekkı sorun yok..
rabbım ne zaman ısterse o zaman dunyaya gelır bebişin...
endıselenecekte bır sey yok..
once sakın olup dertte etme bence..

bende iki yıllık evliyim ve hamile kalamıyorum tedavi gördüm aşılama bile yaptırdım olmadı işte sen daha yolun basındasın üzülme demiyeceğim ama sabret inşallah alah sana da banada veriri

insanlar neden evlenir evlenmez çocuk ister anlamıyorum..bence evliliği bir düzene soktuktan sonra ve tadını çıkardıktan sonra çocuk sahibi olmak daha mantıklı..
ayrıca çocuk için 1 yıl bekleyin diyorlar.yani daha erken.1 yıl olsun öyle gidersiniz doktora

canım ben sana daha çok erken falan demiyeceğim çünkü seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaklaşık 2 yıldır bekliyorum. Önceleri kaç kez kendim gittim doktora. Ama anladım ki sıradan bir kadın doğumla olmuyor. Eşinle birlikte ve tüp bebek kliniğine gitmen daha uygun olur. Çünkü buralarda sorun daha iyi tesbit ediliyor. her ikinize de testler yapılıp sorun nedir, kimde ve nasıl tedavi gerekli daha iyi aydınlanır, sorunu bilerek hareket edersiniz.
bu arada sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

Son düzenleme:
rabbim isterse olur anca k bende hiç korunmadım 7 ay bebegim olmadı ondan sonra doktora felan gitmeyi kestim kendiliğinden oluverdi rabbim diledikten sonra herşey olur sen bol bol dua et

endişelenme canım kendini ferah tutmaya çalış eşinle birlikte sorunu öğrenmek için testlerden geçin umarım herşey yolundadır. allah yardımcın olsun umarım sorun yoktur

yedi aylık evlisin ve çocugun olmuyo...
bende 7 senedir istiyorum benim kide olmuyo...sence ben daha çok beklememişmiyim?
doktorlar bir sene dolmadan pek ilgilenmezler şekercim...
kk daki bayanların hikayelerini okudunmu hiç,15 senedir bi umut bekleyenler var...yasakkelime
kendi halime şükrediyorum7 senedir istiyorum...ya 20 senedir bi bebeği bekleyenler hangi ruh halinde acaba...
senen dolsun o zaman düşünürsün bunu...kafamçokkarıştı

7 ay gerçekten erken, ama böyle stres yaparsan işin daha zor olmaz mı cicim? hem doktora da gitmişsin, sorun da yokmuş, bence rahat ol. umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine.

canım daha çok erken endışelenmem içın bır yılı doldurman lazım doktorlarda bunu soyluyorlar doldur ozaman hormon tahlıllerı rahım fılmı ne gerekıyorsa yaparlar bende iki yıllık evlıyım umudumu yıtırmedım aşılama yaptırdım tutmadı umutsuszluk yok tamammı tatlım

Soranlara "birbirimizi tanımak ve evliliğe alışmak için zamana ihtiyacımız var, birkaç yıl düşünmüyoruz" de, geç. Milletin ne üstüna vazifeyse. Birinciyi yapsan, ikinciyi sorarlar.

7 ayda hamile kalamadım diye endişelenmene hiç gerek yok canım, 2 yıl dolmadan saptanmış bir problem yoksa infertil kabul edilmez insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…