- 15 Temmuz 2019
- 557
- 1.708
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Ya ama kırıcı oluyorsunuz alshaksja yeni 22 oldum işteYaş kaç 15 mi?
Hayır o benimkini kutladı güzel bir gün geçirdik beraber hatta ilk buluşmamız doğum günümde oldu ama ben onunkini ilettim kesildikten sonra kutlamadımDoğum günü kutlamadan atama kutlama bosver??
Gönderiyi falan da beğenmiyim değil mi off sanki bir daha hiç konuşamicaz gibiyazma hem istemiyorum diyip hem yazan siz olmanız dengesiz olduğunuzu gösterir adam yazarsa bakarsınız atlamayın
ayrılmasaydın o zaman niye begenıyorsun ? senide sallar sepete koyar o adam flörtözse uzak durGönderiyi falan da beğenmiyim değil mi off sanki bir daha hiç konuşamicaz gibi
Evet çok haklısın beni kendime getirdin teşekkür ederim neyse dersime döneyimayrılmasaydın o zaman niye begenıyorsun ? senide sallar sepete koyar o adam flörtözse uzak dur
E sen hiç konuşmamak için ayrılmışsın zaten? Yoksa biraz naz yapayım peşimden mi koşsun dedin?Gönderiyi falan da beğenmiyim değil mi off sanki bir daha hiç konuşamicaz gibi
hadi canım devamm heryer erkek dolu takılmaaEvet çok haklısın beni kendime getirdin teşekkür ederim neyse dersime döneyim
Aslında şöyle hani belki kendine çeki düzen verir diye dedim tam tersi oldu harbiden yazmayı kestiE sen hiç konuşmamak için ayrılmışsın zaten? Yoksa biraz naz yapayım peşimden mi koşsun dedin?
Ya bunlar erkek değil mi gidip bir de ben mi peşinde koşayımŞahsen ben çocuk olsam , sende fırtına çıksa ben de yaprak kımıldamaz moduna girerim.
ben atlatamadım heralde ya doğum günümü onunla geçirdiğim için böyle oldum benceBoş ver gitsin zaten çok bir paylaşım olmamış aranızda
Ama canım benim sen ayrılmışsın sen çocukla sürekli istemiyorum konuşmayalım muhabbetine girmişsin çocuk yazmış sana sonra artık bırakmış. Kaçan bir süre sonra kovalanmayı beklemiş ama bir yere kadar tabi.Ya bunlar erkek değil mi gidip bir de ben mi peşinde koşayım
Ya bir de şöyle bir durum var çocuk sosyal medyada tanınan biri şimdi ona yazan bir sürü kişi var o yazmadan yazmak istemiyorum diğerleriyle aynı konuma girmek istemiyorum ama sonra diyorum ki ya bir daha hiç konuşamazsakAma canım benim sen ayrılmışsın sen çocukla sürekli istemiyorum konuşmayalım muhabbetine girmişsin çocuk yazmış sana sonra artık bırakmış. Kaçan bir süre sonra kovalanmayı beklemiş ama bir yere kadar tabi.Çok içinde kaldıysa git konuş , en azından denedim dersin
Çivi çiviyi sökmüş olabilir. Bence sen boşver, yeni aşklara devaaamYa bir de şöyle bir durum var çocuk sosyal medyada tanınan biri şimdi ona yazan bir sürü kişi var o yazmadan yazmak istemiyorum diğerleriyle aynı konuma girmek istemiyorum ama sonra diyorum ki ya bir daha hiç konuşamazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?