Lütfen biri bir şey desin 🥲

Ben şeyi anlamadım çocukla konuşmayı neden kestiniz tam olarak neden çocuk değiliz fln dediniz flörtöz olduğu için mi?

Aslında şöyle hani belki kendine çeki düzen verir diye dedim tam tersi oldu harbiden yazmayı kesti
Senin niyet öyleydi ama bak adam yazmiyor. Gerçekten bişeyler hissetseydi başka kızlara ilgisi kaymazdı. Böyle düşün ve uzak dur. Şimdi yazarsan onu o şekilde kabul etmiş olacaksın

Adam flörtözmüş sizden sonra başkasıyla da görüşüp flört etmiştir.
Anlattığı şeyler hoşunuza gitmemiş ki görüşmeyelim demişsiniz, bence egonuz içten içe bak tanınmış biri ama sen dize getirirsin diyor. Hiç kendinizi riske atmayın. Takipten de çıkıp engelleyin bence.

siz ilişki istiyorsunuz sanırım ama adam daha takılmq ğrşinde, başka flörtlerde olsun kafsında ve bunu da size açık etmiş. yani onun istediğine ok iseniz yazın ama yazıp da onun fikir deiğiştirmesini beklemeyin, insanları değiştiremezsiniz, kendiniz üzülürsünüz beklentiniz olursa.

Dedikleriniz doğru olabilir bilmiyorum ama engelleyemem takipleşyoruz durduk yere daha çok saçmalarım bence

Bence atma doğum gününde atman daha mantıkli olurdu

Kadınları anlamıyorum diyen erkekleri anlamaya başladım..

Siz görüşmeyelim diye blöf yapmışsınız ama o ciddiye alıp kabul etmiş anlaşılan. Sizinle konuşurken aynı zamanda flörtöz olup "senden bi şey gizlemiyorum" diyerek güya dürüst olmuş oluyor. Sizinle ilişki içinde olan biri başkalarıylada flörtleşmesini nasıl kabul edeceksiniz? Sonra burada konu açacaksınız sevgilimin gözü dışarıda diye..

Keşke kendine çeki düzen vermesi için onun doğum gününde engeli bassaydın :d

Yazma boşver yeni aşklara devam.

2 aydir yazmamis size?
Onun icin onemli olsaydiniz 2 ay bekleyemezdi.

Adam acik acik flort ediyormus baskalariyla
Sende yol vermissin buraya kadar normal davranmissin
Ben olsam buna ek olarak sosyal medyadan da silerdim
Bana sadik olamayacak biri neden listemde dursun
Banane dogum gununden banane atamasindan derdim sahsen

Adama blöf yapmışsınız görüşmek istemiyorum ayağına. Adam da yüzsüz değilmiş sizle iletişimi kesmiş. Flörtöz dediğiniz adamın da öyle bir iki blöfle yüzük alıp gelecek kıvama gelmesi imkansız :)
Burada tutarsız görünen tek kişi sen olursun, bir hamle daha yaparsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…