Lütfen biri bir şey desin 🥲

Şimdi tekrar konuşmaya başlarsanız hoşlanmadığınız hareketler ne ise yeniden yapacak. Sizin adım atmanız demek seni olduğun gibi kabul ediyorum vazgeçtim demek. Siz karar verin nasıl devam etmek istediğinize sonuç olarak.
Evet hepiniz aklımı başıma getirdiniz teşekkür ederim 😭

Adama blöf yapmışsınız görüşmek istemiyorum ayağına. Adam da yüzsüz değilmiş sizle iletişimi kesmiş. Flörtöz dediğiniz adamın da öyle bir iki blöfle yüzük alıp gelecek kıvama gelmesi imkansız :)
Burada tutarsız görünen tek kişi sen olursun, bir hamle daha yaparsan.
Sence yazar mı ne hissediyorsun pakdskdk

Evet herkese boncuk dağıttığı için
Nasıl bir beklentin var bu adamdan,çapkın adam düzelmez.Abla tavsiyesi mi dersin, teyze tavsiyesi mi dersin, ne dersen de.Çok mu meraklısın dertsiz başına dert almaya.Geleceğine odaklan,boşver gitsin çöplüğüne.

Öyle de etkilendim heralde bakamıyorum önüme belki başka sefer daha güzel şekilde olur hayat bu 🥲
Tartışmasız etkilenmişsin ama akışına bırak. Hamle yapma. Ama takipleşiyormuşsunuz mesela gidip mesaj atma ama bir gönderisi olduğunda bunu beğenmiceksin anlamına gelmiyor bu. Ancak “acılara yürüyor korkmuyorum” modunda da olma yani :) Çünkü tekrar söylüyorum etkilensen bile bu adam seni beni onu bunu yoracak bir tip gibi :)

Tartışmasız etkilenmişsin ama akışına bırak. Hamle yapma. Ama takipleşiyormuşsunuz mesela gidip mesaj atma ama bir gönderisi olduğunda bunu beğenmiceksin anlamına gelmiyor bu. Ancak “acılara yürüyor korkmuyorum” modunda da olma yani :) Çünkü tekrar söylüyorum etkilensen bile bu adam seni beni onu bunu yoracak bir tip gibi :)
Ay gidip beğeniyim mi nedense sebepsiz bir güven verdin bana aljsaosks

Ay gidip beğeniyim mi nedense sebepsiz bir güven verdin bana aljsaosks
😂😂
He sonra görüş yeniden, sonra ayrıl daha büyük acılarla gel burda bana söv 😅
Ya takipleşiyorsun zaten gönderi beğenmekte bana göre bir şey yok ki. Mesaj atsanda bir şey yok gerçek hislerinle. Ama sen demişsin görüşmek istemiyorum diye ben tutarsız olma diye mesaj atma diyorum. E bir de flörtöz diyorsun ya sen bununla yeniden görüşsen herkesle rahat rahat takılmasına göz yumabilecek misin bunu düşün :)

Böyle gerçekleri yüzüme vurun olur mu 🥹
Hayir siz de yazmamissiniz. Adam da aynisini dusunuyordur, "onun icin onemli olsaydim yazardi, kestirip atmazdi" diyordur, ayrica 1-2 aylik florte de "ben bu islere girmek istemiyorum" blofu cekilmez yahu? Ya en bastan dersin, "girmek istemiyorum" diye, ya da hic girmezsin yani. Herseyin bir yeri zamani var.

Gecmis olsun,, bu iliskiyi tekrar baslatsaniz dahi ipler artik onun elinde olur.

😂😂
Ya takipleşiyorsun zaten gönderi beğenmekte bana göre bir şey yok ki. Mesaj atsanda bir şey yok gerçek hislerinle. Ama sen demişsin görüşmek istemiyorum diye ben tutarsız olma diye mesaj atma diyorum. E bir de flörtöz diyorsun ya sen bununla yeniden görüşsen herkesle rahat rahat takılmasına göz yumabilecek misin bunu düşün :)
Dimi ama, tüm laflarımı yutup seni böyle kabul ettim demek değil mi bu..

😂😂
Bi dk

Adam herkesle flortlesen biri mi girmek istemiyorum dediginiz is bu mu?

Back
X