• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri yardımcı olabilirmi bu testime

Bende 14 şubatta trasfer oldum belirtiniz varmı daha test yapmadım
Suan sadece göğüs hassasiyeti hissediyorum arada bel ağrısı vuruyor açıkçası belirtiler ilaçlardan iğnelerden diye düşünüyorum 🤔 sen erke gebelik testi yaptın mı? Peki test günün ne zaman

ben göremedim canım ya cıplak gözle sen silik görüyosan vardır burda flaştan iyice parlamış bence 🙏

Suan sadece göğüs hassasiyeti hissediyorum arada bel ağrısı vuruyor açıkçası belirtiler ilaçlardan iğnelerden diye düşünüyorum 🤔 sen erke gebelik testi yaptın mı? Peki test günün ne zaman
26 sı kan günüm benimde kasıklarımda sürekli ağrılar var hiç test yapmadım cesaret edemedim inşallah pozitifi görürüz canım sen yarın mı kan vercen

26 sı kan günüm benimde kasıklarımda sürekli ağrılar var hiç test yapmadım cesaret edemedim inşallah pozitifi görürüz canım sen yarın mı kan vercen
Evet canım yarın kan günüm çok korkuyorum bende bakalım kaç çıkacak diğeri nde 0.1 çıkmıştı :/ Buda 2. Transferim 🙏🙏 inşallah tutunmustur minnnagımız 🙏🙏

ben göremedim canım ya cıplak gözle sen silik görüyosan vardır burda flaştan iyice parlamış bence 🙏
Gördüm ama kanıtlayamam cinsten ya ışığa kaldırınca kıl gibi gözüküyor da 9. Gün beni biraz korkuttu 5. Gün embiryosu çünkü ;/

Predictor ? Sence canım
Ya seni üzmeden nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum sadece tecrübemi anlatıcam, inşallah inşallaaahhh gerçek pozitiftir. 🫂🫂🌸
Awox ve duratest şuanlık bende hatalı sonuç vermediler. Evet çizgi var. Ama predictor şöyle gebeyi de gebe gösteriyor gebe olmayanı da bu şekilde hatalı olan malesef çok acı şekilde tecrübe ettiklerim şunlar
Freely
Predictor
Predoctor
Predictor earyl
Predictor express
Bebetime
Artı med

Yani çizgiyi sen çıplak gözle görebiliyorsan gebe olma ihtimalin var. Çok hayali gibiyse yok gibiyse yani olmama ihtimalin de var sakın üzülme tamam mı testlere asla güven olmuyor asla❤️

Ya seni üzmeden nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum sadece tecrübemi anlatıcam, inşallah inşallaaahhh gerçek pozitiftir. 🫂🫂🌸
Awox ve duratest şuanlık bende hatalı sonuç vermediler. Evet çizgi var. Ama predictor şöyle gebeyi de gebe gösteriyor gebe olmayanı da bu şekilde hatalı olan malesef çok acı şekilde tecrübe ettiklerim şunlar
Freely
Predictor
Predoctor
Predictor earyl
Predictor express
Bebetime
Artı med

Yani çizgiyi sen çıplak gözle görebiliyorsan gebe olma ihtimalin var. Çok hayali gibiyse yok gibiyse yani olmama ihtimalin de var sakın üzülme tamam mı testlere asla güven olmuyor asla❤️
awoxta silik çizgi gördüğüm gün hcg 4 cıkmıştı 🫠

Freely
Predictor
Predoctor
Predictor earyl
Predictor express
Bebetime
Artı med

Yaaa çok tatlısın gerçekten teşekkür ederim ince düşünmen bile yeter canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yarın belli olacak bakalım kaç çıkacak ilk transferimde 0.1 çıkmıştı bunda kaç çıkacak 10 üzerimi altımı sadece merak ediyorum🙏🌸 inşallah yaaaa 🤎🤎

Yaaa çok tatlısın gerçekten teşekkür ederim ince düşünmen bile yeter canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yarın belli olacak bakalım kaç çıkacak ilk transferimde 0.1 çıkmıştı bunda kaç çıkacak 10 üzerimi altımı sadece merak ediyorum🙏🌸 inşallah yaaaa 🤎🤎
O kahrolası 0 ı öğrencilik hayatımda bu kadar görmedim, artık bir kez daha görürsem acillik olurum herhalde (5.denemem) jssjsj teşekkür ederim inşallahh test bozuktur da 209 çıkar derin bir ohh çekersin💛

En iyi sonuç kan sonucu desenize 🙏 yani merak ediyorum böyle çıkıpta yüksek değer çıkma olasılığı nedir yüksek mi acaba 🤔
Beni artık kk bile kesmiyor yabancı forumlarda takılıyorum sjzzjzjzj orada 7.günde idrarda hiç çizgi görememiş kişiler kan günü pozitif almışlar

Hayali gibi mi yani bi bakıyorsun yok gibi bi bakıyorsun var gibi mi çizgi. Yoksa çizgi gibi çizgi miydi? Awox da mı bozdu yeter ya 😔🤲
zalım awox iki test de aynı böyleydi ilk idrar da değildi

Eklentiler

• IMG_3682.webp
    IMG_3682.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3683.webp
    IMG_3683.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56
O kahrolası 0 ı öğrencilik hayatımda bu kadar görmedim, artık bir kez daha görürsem acillik olurum herhalde (5.denemem) jssjsj teşekkür ederim inşallahh test bozuktur da 209 çıkar derin bir ohh çekersin💛
Yaa teşekkür ederim canım senin peki durumun ne suan canım ne alemdesin iniallah hamilesindşr inşallah 🙏

Back
X