- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi ayyyyyyycaaaaa
Benimkinden bile silik çıkmış kavuncu gün yapmıştın canım ?zalım awox iki test de aynı böyleydi ilk idrar da değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinden bile silik çıkmış kavuncu gün yapmıştın canım ?zalım awox iki test de aynı böyleydi ilk idrar da değildi
Heee resmen var görünüyor awoxa çok güveniyordum ya çok hassas.. inşallahartar değerinizzalım awox iki test de aynı böyleydi ilk idrar da değildi
Sen suan ne alemdesin peki? Canım senin sürecin nasıl gidiyor ?Beni artık kk bile kesmiyor yabancı forumlarda takılıyorum sjzzjzjzj orada 7.günde idrarda hiç çizgi görememiş kişiler kan günü pozitif almışlar
Ben 6.gündeyim sabah duratest ve awox yaptım ikisi de kalbimden temiz ama bakalım. İnşallah erkendşr (çok sanmıyorum sanki ama bilmiyorum görücez)Yaa teşekkür ederim canım senin peki durumun ne suan canım ne alemdesin iniallah hamilesindşr inşallah![]()
t9 da yapmıştım ama 3. gündü embriyo yani bence çok hassas biraz bile beta olsa algılıyor awox. negatif oldu tabi sonuç 4 tü hcg bu test böyleykenBenimkinden bile silik çıkmış kavuncu gün yapmıştın canım ?
yok maalesef negatif olduHeee resmen var görünüyor awoxa çok güveniyordum ya çok hassas.. inşallahartar değeriniz
Bence bu sefer hamile kalacaksın canım bak gör burdan da yazarsın mutlu haberi içime öyle doğdu inşalahBen 6.gündeyim sabah duratest ve awox yaptım ikisi de kalbimden temiz ama bakalım. İnşallah erkendşr (çok sanmıyorum sanki ama bilmiyorum görücez)şu yabancı forumların yazdıklarına göre umutlanmam gerekiyor erken diye ama bakalım
t9 da yapmıştım ama 3. gündü embriyo yani bence çok hassas biraz bile beta olsa algılıyor awox. negatif oldu tabi sonuç 4 tü hcg bu test böyleyken
Nasıl ya ilaç kullanıp nasıl adet oluyorsun ;( olunuyor mu? Yani hakkımızda hayırlısı olsun canım nasip değilmiş yarın benim sonuç ne çıkacak merak ediyorumyok maalesef negatif olduhatta ilaçlaru kullanırken regl oldum o kadar negatif oldu hyani
awox cok hassas bence.
İnşallaaahh hep beraber anneler kulübüne geçelim buradan artıkBence bu sefer hamile kalacaksın canım bak gör burdan da yazarsın mutlu haberi içime öyle doğdu inşalahbu mübarek ramazan ayında inşallah
gönlümüz çiçek açar
İnşallah yaİnşallaaahh hep beraber anneler kulübüne geçelim buradan artık![]()
İnşallah hayırlısı olsun güzel sonuçlar gelsinnNasıl ya ilaç kullanıp nasıl adet oluyorsun ;( olunuyor mu? Yani hakkımızda hayırlısı olsun canım nasip değilmiş yarın benim sonuç ne çıkacak merak ediyorum![]()
İnşallah canımİnşallah hayırlısı olsun güzel sonuçlar gelsinnevet maalesef kullanırken regl oldum regl günüm bile değildi değişik bir case benimkisi
![]()
Benim hiç belirtim olmadı hatta o dönem transfer topiğinde herkes yok kasığım ağrıdı yok belim yok ayağım üşüdü vs vs yazıyodu bende hiç bişey yoktuİnşallah canımbelirti yaşamısmıydn peki canım ? Benim suan uygulamaya göre 3.gün gecikti 4 gününe geçtim hatta ;/
İlk transferimdeki durumla bu transferm arası çok farklıydı bilmiyorum ama belirti aramak istiyor ister istemez ya çok heyecanlıyım yarun ne olacak bakalım ;/ dizin kaçıncı denemeniz peki ?Benim hiç belirtim olmadı hatta o dönem transfer topiğinde herkes yok kasığım ağrıdı yok belim yok ayağım üşüdü vs vs yazıyodu bende hiç bişey yoktuçoğu poz oldu böyle yazanların. Bence belirtiler ilaçlarla alakalı coğu zaman ama bende de bişiy yoktu ki negatif geldi sonuç
![]()
benim ilk denememddi ikinci için uğraşıyoruz suan muhtemelen nisanda olcak transfer süreci gibi duruyor. Bu süreçte farklı farklı sorunlar olduğunu da öğrendim işte yılmadan yola devamİlk transferimdeki durumla bu transferm arası çok farklıydı bilmiyorum ama belirti aramak istiyor ister istemez ya çok heyecanlıyım yarun ne olacak bakalım ;/ dizin kaçıncı denemeniz peki ?
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur herzaman bu şekilde baktım ben yarın da öyle yapacağım ne olursa olsunbenim ilk denememddi ikinci için uğraşıyoruz suan muhtemelen nisanda olcak transfer süreci gibi duruyor. Bu süreçte farklı farklı sorunlar olduğunu da öğrendim işte yılmadan yola devam![]()
Öyle canım, kim varsa bu yolda çabalayan Allah yardımcısı olsun inşallahRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur herzaman bu şekilde baktım ben yarın da öyle yapacağım ne olursa olsun![]()
Amin caım benim aminÖyle canım, kim varsa bu yolda çabalayan Allah yardımcısı olsun inşallah![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu inşallah gebesinizdirAmin caım benim amin![]()